• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Tunaydin canım
Benim henüz rüyalarıma girmedi kilo
İyi mi kötü mü bilemedim
Bi vurdumduymazlik Bi bosvermislik bi bananecilik bi adamsendecilik :KK70:
Zamanı var demekki eminem .
Bundan 9 yıl evveldi bi komşunun evinden çıkıyorum asansöre binicem , komşuda yolcu edecekti tanında eltisi vardı . Demezmi seninde göbek var bizim gibi . Haklıydı öyle bi salmıştımki kendimi göbek 7 aylık hamiş gibi duruyordu 80 kiloydum 1.57 boyla :( o gün karar vermiştim başladım ve vazgeçmedim 58 zi gördüm .

Bugun kendimi çok kötü hissettim . Aynadaki beni sevmedim yüzüm yuvarlaklaştı ,kollarım kalınlaştı ,göbegim öyle .:(

Firuzem , elifim nereye gidiyoruzzz???????

bugünkü menüm

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin

öğlen
1 porsiyon et döner
salata
1 kutu ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 tabak yumurtalı pazı kavurması
salata
yoğurt
Afiyet olsun nazlım . 5 li kiloları çoktan hakettin ;)

firuzeew firuzeew @Naz her akşam karar veriyorum yarın başlıyorum diye, ertesi sabah güzelce kahvaltımı yapıyorum. Sonra bir yasaklı şey yiyorum ve hooop beynimde şu sözler çınlamaya başlıyor ' Aman bugün de gitti, hazır bozmuşken başka cısslar da yiyeyim de yarın başlarım artık' hergün aynı şey offff

Fiziksel olarak şuana kadar kendimden pek rahatsız olmamıştım ama saldım yine göbeği, rahatsızlık had safhaya geldi
Rahatsızlıkmı ?
Artık kıyafet alışverişi yapmıyorum elifim yani o kadar diyim :(

Ay vallahi aynen abla yakıştıramıyorum hiçbişeyi artık. Ne güzel olmuştum 63-64 kiloda
Bu konuda bugün kötüyüm aslında . Son günlerde eşiminde bazı imaları oldu :( kilo aldım vermem lazım dedim , bencede dedi ,gıcık :( haklıda aslında .

Menüm pek hoş değil bugun . 11gibi birde ikindin yedim . Başkada bişi yok aç yatılacak ,ceza :(
Sabah ekmegi abarttım . İkindinde komşum aşure getirdi ...

Kızlar "yedikçe zayıfla öyle kal" diye bir kitap çıkmış .banu kazanç diye bir hanım çıkarmış hatta hülya avşar bu beslenmeyi uyguluyormuş . Yazarı montiğnaç tabiki . Sanırım " yedikçe yazıfla inca kal " kitabının yeni yazımı ..
Bi bakayım bulursan alayım ;)

Kızlar "yedikçe zayıfla öyle kal" diye bir kitap çıkmış .banu kazanç diye bir hanım çıkarmış hatta hülya avşar bu beslenmeyi uyguluyormuş . Yazarı montiğnaç tabiki . Sanırım " yedikçe yazıfla inca kal " kitabının yeni yazımı ..
Bi bakayım bulursan alayım :KK66:
Aynı bilgilerdir muhtemelen abla. Ben de elimdeki kitaba bir göz gezdireyim tekrardan en iyisi

firuzeew firuzeew @Naz her akşam karar veriyorum yarın başlıyorum diye, ertesi sabah güzelce kahvaltımı yapıyorum. Sonra bir yasaklı şey yiyorum ve hooop beynimde şu sözler çınlamaya başlıyor ' Aman bugün de gitti, hazır bozmuşken başka cısslar da yiyeyim de yarın başlarım artık' hergün aynı şey offff

Fiziksel olarak şuana kadar kendimden pek rahatsız olmamıştım ama saldım yine göbeği, rahatsızlık had safhaya geldi
Ben de aynıyim yok birbirimizden farkımız .
Ama artık bır dur demem lazım beni takım motive ediyodu yaa benim takima girmem lazım.

Ben de aynıyim yok birbirimizden farkımız .
Ama artık bır dur demem lazım beni takım motive ediyodu yaa benim takima görmem lazım
Mecburiyet tabiki daha iyi firuzem ama onada vaktim yok takip edemiyorum diyorsun .
İş karar vermekte gizli bence biz kendimizi oyalıyoruz sanki :35:

Zamanı var demekki eminem .
Bundan 9 yıl evveldi bi komşunun evinden çıkıyorum asansöre binicem , komşuda yolcu edecekti tanında eltisi vardı . Demezmi seninde göbek var bizim gibi . Haklıydı öyle bi salmıştımki kendimi göbek 7 aylık hamiş gibi duruyordu 80 kiloydum 1.57 boyla :KK43: o gün karar vermiştim başladım ve vazgeçmedim 58 zi gördüm .

Bugun kendimi çok kötü hissettim . Aynadaki beni sevmedim yüzüm yuvarlaklaştı ,kollarım kalınlaştı ,göbegim öyle .:KK43:

Firuzem , elifim nereye gidiyoruzzz???????
Ben de aynadaki beni begenmiyorum.
Ama hala yemeye devam ediyorum
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

Mecburiyet tabiki daha iyi firuzem ama onada vaktim yok takip edemiyorum diyorsun .
İş karar vermekte gizli bence biz kendimizi oyalıyoruz sanki :KK35:
Yok takima girersem mecburen hem menu bildiriminde bulunur hem diyete adapte olurum.
Zaten geçen yaz sırf takima karşı sorumlu oldugumdan 67 lere kadar düştüm

Haklısın iş beyinde bitiyor.
Ama ben beynime bi türlü söz geciremiyorum:KK43: demek ki tetikleyici bi olay gerekiyo senin dediğin gibi

Hadi bırakalım oyalanmayı artık

aeben aeben abla ep senden ötürü beya :D hoca-cemaat misali :D
Doğru, ne diyim :D:D

Şu an kitap elimde tekrar göz atıyorum ,bugun aşurereden sonra çıktım 30 dk yürüdüm . Daha önce yaptım tekrar niye yapamayım ...
Malum ben 0 kaçamaksız yapamıyorum yarın yine sohbet var . Ama daha dikkatli olucam , bugun buna gerçekten karar verdim .

Yok takima girersem mecburen hmen menu bildiriminde bulunur hem diyete adapte olurum.
Zaten geçen yaz sırf takima karşı sorumlu lugumdan 67 lere kadar düştüm

Ama haklısın iş beyinde bitiyor.
Ama ben beynime bi türlü söz geciremiyorum demek ki tetikleyici bi olay gerekiyo senin dediğin gibi
Firüze periyle konuş madem seni bu durduruyor . Listeye alsın seni paylaşımı fazla yapamıycagını söylersin akşamları menü yazar cumada kilo bildirirsin ;)
Sen listeden çıkalı 6 ayı geçtimi ? Birde aldıgın kilon %5 den fazlamı ?

Doğru, ne diyim :KK70::KK70:

Şu an kitap elimde tekrar göz atıyorum ,bugun aşurereden sonra çıktım 30 dk yürüdüm . Daha önce yaptım tekrar niye yapamayım ...
Malum ben 0 kaçamaksız yapamıyorum yarın yine sohbet var . Ama daha dikkatli olucam , bugun buna gerçekten karar verdim .
Benim de her hafta 2 3 sohbet oluyo yemesem ısrar kıyamet yesem gitti bugün zaten diyorum
Yarın misafirm geliyo.
Akşama da sohbet :KK43:

Firüze periyle konuş madem seni bu durduruyor . Listeye alsın seni paylaşımı fazla yapamıycagını söylersin akşamları menü yazar cumada kilo bildirirsin :KK66:
Sen listeden çıkalı 6 ayı geçtimi ? Birde aldıgın kilon %5 den fazlamı ?
Yazdım peri ye danışacak sanırım karar defteri mi ne bişey dedi
67 idim şimdi 73 ve mayısta ayrılmıştım sanırım

Back