• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için :KK66:

Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
Canım benim...
Rabbim böyle takdir etmiş. Bize düşen sabretmek.
Her işte vardır bir hayır bir hikmet.
Ben de bi süre gelmeyi dedim ama diyet ile ilgili değil de sohbet etmek için burdayım.
Sizi özlüyorum çünkü

menünün sonu gördüm abla ama 1 dilim pidedende bişey olmaz sanırım . eğer uyarsa pazartesimi kilo bildirsek ben artık pazar günleri tartılıyorum sadece . çünkü bazen annemlerde kalıyorum ozaman hafta içi tartılma şansım olmuyor . haziran gelsede oğluşu kreşe versem en azından bir düzenim olur evde , 1 hafta annemde kalıyorum 1 hafta kv geliyor. tam adapte olamıyorumda eve .
Çok kilo bildiren yok nazlım hamgi gün sana uyuyorsa o gün bildir düzenli olarak . Haftalık farkı görelim kafi ;)

İyi günler arkadaşlar.yine kaç gündür gelemedim...çok yoğunum...bi yer buldum çok şükür inşallah kendi işimi yapıcam hayırlısıyla.çok heeycanlı ve tedirginim.dualarınızı esirgemeyin...
Hayırlı olsun aynuram ;)

Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için ;)

Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
Dün Burayı okumamışım :(
Tekrar geçmiş olsun fatmam .

2 gündür fırsat bulup menü veremedim .
Cumartesi iyiydi menüm .
Bugünde öğlen dışarda kahvaltı yaptık .
Sonrasındada hiç açıkmadım ne yediysem artık . Akşamda yemege kaynımlar geldi ayıp olmasın diye az tavuk aldım ..

Hayırlı sabahlar .
Güzel bir hafta olsun inşallah tüm sıkıntılarımızı aldın götürsün ;)

• Beğen
Reactions: Naz
Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için :KK66:

fatmacığım çok üzüldüm . ALLAH hayırlısını nasip etsin canım :KK61:

iyi günler herkese hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH

haftasonu menülerim

cumartesi

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

ara
1 adet elma

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
beyaz peynir
5 adet siyah zeytin

akşam
1 porsiyon sac kavurma
salata

pazar

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
ev yapımı kahvaltılık sos
beyaz peynir
3 adet siyah zeytin

öğlen yok sabah kahvaltısı çok geç oldu

ara
1 adet muz ( bu hiç olmadı biliyorum ama çok acıkmıştım ve evde ara yapabileceğim başka bişey yoktu.)

akşam
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet .

bugünkü menüm .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
evde yapılmış kahvaltılık sos
beyaz peynir
yeşil zeytin

öğlen
1 porsiyon et döner
1 kase salata
1 kutu ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu ayran

Dün gelemedim büyük kızımın kontrolu vardı ona çıktık sonrada avm ye. Eve grldim eşim aradı bi arkadaşa akşam yemeğine . Bende ysni yamak yemiştim :(

Sabah
1dl ekmek . Bol salata .
3 ceviz .

Öğlen
Tavuk . Az salata . Azda ayran .

İkindi dışarda
2avuç kuru yemiş .

Akşam
Ayran . Yumurtayla yufka .

Misafirlikte
3-4 yogurtlu pazı dolma .
1kş ıspanak
2çt. Kadayıf .
Birkaç kuru yemiş .

Gereksizdi açda depildim mecburi oldu :( yine 69 üstüne çıktım . Bi 68 zi sabitleyemedim aaa.

Bugun evdeyim inşallah :-)

Maytap aşagıdasın niye sesin çıkmıyo ?
Geldim aebencim geçmişe bakindim biraz çok tanımıyorum ama kararsız arkadaşlar varmış hakkınızda hayırlısı olsun insallah kürtaj olan arkadasa geçmiş olsun insallah hayirlisiyla bir bebek verir Rabbim . Nazım seni de tebrik ediyorum canı gönülden . Banuma da hayırlısı olsun diyorum sıkıntısı ne işe inşallah en kisa surede çözülür.
Aebencim ne kadar çok misafirlige gidoyosun bakim sen ben misafirlige gideceksem alistilar artık hemen 2 yumurta hasliuolar bana yogurtla salatayla goturuyorum :) 62 oldum bu arada :))

Back