- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ah maytanım ben eski ben değilim artık . Haftanın 2 günü sohbetim oluyor . 1-2 günde kurs . Bide eşim yogun ve çevresi çok pat diye çıkabiliyoruz , hafta sonlarıda genelde dışardayız . Yani anlıycan ben o yüzden düzgün diyet yapamıyorum .Geldim aebencim geçmişe bakindim biraz çok tanımıyorum ama kararsız arkadaşlar varmış hakkınızda hayırlısı olsun insallah kürtaj olan arkadasa geçmiş olsun insallah hayirlisiyla bir bebek verir Rabbim . Nazım seni de tebrik ediyorum canı gönülden . Banuma da hayırlısı olsun diyorum sıkıntısı ne işe inşallah en kisa surede çözülür.
Aebencim ne kadar çok misafirlige gidoyosun bakim sen ben misafirlige gideceksem alistilar artık hemen 2 yumurta hasliuolar bana yogurtla salatayla goturuyorum :) 62 oldum bu arada :))
Rabbım insanoğluna öyle bir güç vermişki , başka yaratılımış kaldıramazArkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri.
Evet gerçekten evlatla sınanmak çok zormuş elifim. Ne kadar güçlü durmaya çalışsam da kalbim kanıyor bir tarafım veren aldı sana sabretmek düşer diyor diğer yanım kendimi kaybedene kadar ağlamak istiyor.
Dün memlekete geldim annemler görsün iyiyim diye. Şimdi evime dönüyorum yoldayım. Yarın ise başlayacağım en azından kafam dağılsın dedik eşimle. O da ayrı bir sıkıntı zaten de dedik ya baştan bu dünya imtihan diye.
Bazen gücüm tükeniyor yolda yıkılacak gibi oluyorum o an yok olmak kaybolmak hiç var olmamış olmak istiyorum. Ne kadar takmıyor görünsem de çok canım yandı kızlar bebeğime
çok üzüldüm çok geçmiş olsun ne denirki inanın bilemedimCanım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için
Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
Azcık daha bekleyelim 80e dayanınca başlarız tekrarNazlım tebrikler fıstığım
Emine al beni vur sana. Kendimizi eleştirmekten öte geçemiyoruz. Bugün de kaçamak yaptım hadi yarın başlarım diye diye nolcak halimiz
Canım benim burası dünya her anımız imtihan.Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri.
Evet gerçekten evlatla sınanmak çok zormuş elifim. Ne kadar güçlü durmaya çalışsam da kalbim kanıyor bir tarafım veren aldı sana sabretmek düşer diyor diğer yanım kendimi kaybedene kadar ağlamak istiyor.
Dün memlekete geldim annemler görsün iyiyim diye. Şimdi evime dönüyorum yoldayım. Yarın ise başlayacağım en azından kafam dağılsın dedik eşimle. O da ayrı bir sıkıntı zaten de dedik ya baştan bu dünya imtihan diye.
Bazen gücüm tükeniyor yolda yıkılacak gibi oluyorum o an yok olmak kaybolmak hiç var olmamış olmak istiyorum. Ne kadar takmıyor görünsem de çok canım yandı kızlar bebeğime
Tunaydin canımTünaydın güzellikler
Rüyamda eşimle iddiaya girdik eylül ayına kadar kim 15 kilo vercek diye
Tünaydın güzellikler
selam herkeseeeee
Rüyalar gerçek olur inşallah elifimTünaydın güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?