Canım benim...Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için
Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
Burdayım yasom tamam kızma.Emine cabuk gel beni kizdirma illa diyetmi yapmamiz gerekiyor ben diyetmi yapiyorum
Çok kilo bildiren yok nazlım hamgi gün sana uyuyorsa o gün bildir düzenli olarak . Haftalık farkı görelim kafimenünün sonu gördüm abla ama 1 dilim pidedende bişey olmaz sanırım . eğer uyarsa pazartesimi kilo bildirsek ben artık pazar günleri tartılıyorum sadece . çünkü bazen annemlerde kalıyorum ozaman hafta içi tartılma şansım olmuyor . haziran gelsede oğluşu kreşe versem en azından bir düzenim olur evde , 1 hafta annemde kalıyorum 1 hafta kv geliyor. tam adapte olamıyorumda eve .
Hayırlı olsun aynuramİyi günler arkadaşlar.yine kaç gündür gelemedim...çok yoğunum...bi yer buldum çok şükür inşallah kendi işimi yapıcam hayırlısıyla.çok heeycanlı ve tedirginim.dualarınızı esirgemeyin...
Dün Burayı okumamışımCanım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için
Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
Bizden Uzak kalma eminemBurdayım yasom tamam kızma.
Menü filan paylasmiycam sadece. Bi süre kendimi serbest bırakmak istiyorum
Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için
Maşallah tütü , gelsin 5'li rakamlargeçen pazar kilom : 64
bu pazar kilom : 62,4 kg
fark : 1,6 kg
Banum hayat zor sıkıntılar var biliyorum ama burdan uzak kalmak bunları çözmüyorselam herkese iyi haftalar..
Geldim aebencim geçmişe bakindim biraz çok tanımıyorum ama kararsız arkadaşlar varmış hakkınızda hayırlısı olsun insallah kürtaj olan arkadasa geçmiş olsun insallah hayirlisiyla bir bebek verir Rabbim . Nazım seni de tebrik ediyorum canı gönülden . Banuma da hayırlısı olsun diyorum sıkıntısı ne işe inşallah en kisa surede çözülür.Maytap aşagıdasın niye sesin çıkmıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?