Menüm
Sabah
1dl ekmek
Omlet
Peynir
Domates
Maydonoz
Öğleyin
Yogurtlu karnıbahar .
Ciger .
Ara
1mandalin yr. Armut.
Akşam
Yumurtalı yeşil salata .
Az yufka ...
Eşim sıcak kuşbaiılı pide getirmiş 1 dl yedim .
Gunaydin kizlar buraya gelemedim kacgundur bu kizlar nerde emine sarayca banu huuuu ciddi biseyiniz yok demi?
Emineye diyet yapma rahat ol didik oda topdan rahatladı galiba yok oldu bacımGunaydin kizlar buraya gelemedim kacgundur bu kizlar nerde emine sarayca banu huuuu ciddi biseyiniz yok demi?
Menünün sonunu görmedin herhal nazlımafiyet olsun ablacığım güzel menü
Elifim dünkü menün ???Hayırlı cumalar güzellikler
Menünün sonunu görmedin herhal nazlımkilo almıyorum hamdolsun ama böyle oluncada gitmiyor tabi . Dün o pide olmayaydı tekrar 68 li kilolardaydım . 2 gündür kaçamak var .
Bugun dikkat edeyim bari , yarında pazar dışarda oluyoruz genelde diyet olmuyor ..
Salıda gene bi arkadaş çagırdı yahutartı öncesi tamda .. Sahi çarşamba dedik ama benden başka tartılan kalmadı sanırım cumaya çeksrk yine
Evet bacim ikside ayni gun geldiler esim izmirde kalacam diye geldi tedaviyi eve verince bide kalacak yterde sorun orda hemen biletlerini aldim geldiler.kv de yazik kendi evinde rahat ediyor ne yapsin kadin allah yardimcisi olsun.Emineye diyet yapma rahat ol didik oda topdan rahatladı galiba yok oldu bacım
Banumun biraz sıkıntıları var geçer inşallah .
Saraycamda kilo verene kadar gelmiycem dediay burası kilo vermrye engelmiki sanırım oda geriliyor biraz rahatlamaya ihtiyacı vardı ...
Gözün aydın bacım koçişte oglanda aynı gün geldi
Abla ben işimi seviyorum...keşke nasıl bi şey olduğunu sağlık için nasıl mucizeler yaptığını bilsenizAynura bende 2 aydir saldim bakma diyet falan yapmiyorum ama dikkat ediyorum gecen hafta 64 900 bu hafta 65700 varmi boyle bir kilodansoz gibim asena halt etmis yanimda.
Bu arada bisey soracam illa bu isimi yapman gerekiyor sen okumus kizssin baska ise giremiyormusun ?
Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için
Ay canım benim Rabbim sabr versin inşallah.sağlıklı bebişlerin olacak inşallah bugünleri hatırlamayacaksın bile.üzülme sakın,demekki hayırlısı buymuş güzelimrCanım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için
Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
Burada olmak da mı sana diyetteymiş gini hiss etdiriyor?valla ben buraya arkadaşlarımla konuşmak içim geliyomİyi akşamlar kızlar
Bi müddet uzak kalmak istiyorum buralardan.
Merak etmeyin kendimi biraz toparlayinca gelicem inşallah.
Acikcasi aynura kesinlikle inanmiyorum ve bu konudada tatismayacam cunku inanmayan birine nederse de anlamaz benim gibi sende bu ise inanmissin oyuzdende sadece saygi duyarim ama onaylamam bu isi acikcasi seni sevdigim icinde uzuluyorum ve sana zarar vermemesi icin dua ediyorum.Abla ben işimi seviyorum...keşke nasıl bi şey olduğunu sağlık için nasıl mucizeler yaptığını bilseniz
Fatmam rabbim sabir versin kuzum nedenir bilmiyorum hergun senin icin dua ediyordum hakkinda hayirli ne ise olsun diye belkide hayirlisi boyleydi canimsinCanım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için
Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
Emine cabuk gel beni kizdirma illa diyetmi yapmamiz gerekiyor ben diyetmi yapiyorumİyi akşamlar kızlar
Bi müddet uzak kalmak istiyorum buralardan.
Merak etmeyin kendimi biraz toparlayinca gelicem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?