Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin kizlar buraya gelemedim kacgundur bu kizlar nerde emine sarayca banu huuuu ciddi biseyiniz yok demi?

afiyet olsun ablacığım güzel menü

herkese günaydınlar . şu cumartesileri hiç sevmiyorum işe gel boş boş otur sonra eve git . dua edinde şu cumartesiler kaldırsınlar 4 saat için bütün günüm heba oluyor .

dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 15 dk bisiklet , 300 adet iç bacak , 300 adette dış bacak hareketi yapıldı .

Gunaydin kizlar buraya gelemedim kacgundur bu kizlar nerde emine sarayca banu huuuu ciddi biseyiniz yok demi?
Emineye diyet yapma rahat ol didik oda topdan rahatladı galiba yok oldu bacım

Banumun biraz sıkıntıları var geçer inşallah .

Saraycamda kilo verene kadar gelmiycem dedi ay burası kilo vermrye engelmiki sanırım oda geriliyor biraz rahatlamaya ihtiyacı vardı ...

Gözün aydın bacım koçişte oglanda aynı gün geldi

afiyet olsun ablacığım güzel menü
Menünün sonunu görmedin herhal nazlım kilo almıyorum hamdolsun ama böyle oluncada gitmiyor tabi . Dün o pide olmayaydı tekrar 68 li kilolardaydım . 2 gündür kaçamak var .
Bugun dikkat edeyim bari , yarında pazar dışarda oluyoruz genelde diyet olmuyor ..

Salıda gene bi arkadaş çagırdı yahu tartı öncesi tamda .. Sahi çarşamba dedik ama benden başka tartılan kalmadı sanırım cumaya çeksrk yine

menünün sonu gördüm abla ama 1 dilim pidedende bişey olmaz sanırım . eğer uyarsa pazartesimi kilo bildirsek ben artık pazar günleri tartılıyorum sadece . çünkü bazen annemlerde kalıyorum ozaman hafta içi tartılma şansım olmuyor . haziran gelsede oğluşu kreşe versem en azından bir düzenim olur evde , 1 hafta annemde kalıyorum 1 hafta kv geliyor. tam adapte olamıyorumda eve .

Evet bacim ikside ayni gun geldiler esim izmirde kalacam diye geldi tedaviyi eve verince bide kalacak yterde sorun orda hemen biletlerini aldim geldiler.kv de yazik kendi evinde rahat ediyor ne yapsin kadin allah yardimcisi olsun.

Abla ben işimi seviyorum...keşke nasıl bi şey olduğunu sağlık için nasıl mucizeler yaptığını bilseniz

İyi günler arkadaşlar.yine kaç gündür gelemedim...çok yoğunum...bi yer buldum çok şükür inşallah kendi işimi yapıcam hayırlısıyla.çok heeycanlı ve tedirginim.dualarınızı esirgemeyin...

sanada hayırlı cumalar elifim .

nerdesiniz kızlar

@_SARAYCA_ firuzeew asfarovski
Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için

Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.

Ay canım benim Rabbim sabr versin inşallah.sağlıklı bebişlerin olacak inşallah bugünleri hatırlamayacaksın bile.üzülme sakın,demekki hayırlısı buymuş güzelimr

Abla ben işimi seviyorum...keşke nasıl bi şey olduğunu sağlık için nasıl mucizeler yaptığını bilseniz
Acikcasi aynura kesinlikle inanmiyorum ve bu konudada tatismayacam cunku inanmayan birine nederse de anlamaz benim gibi sende bu ise inanmissin oyuzdende sadece saygi duyarim ama onaylamam bu isi acikcasi seni sevdigim icinde uzuluyorum ve sana zarar vermemesi icin dua ediyorum.

Fatmam rabbim sabir versin kuzum nedenir bilmiyorum hergun senin icin dua ediyordum hakkinda hayirli ne ise olsun diye belkide hayirlisi boyleydi canimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…