• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın güzellikler

Eminecim aynıyız maalesef iradesiz davranıyoruz. Ama başardık daha önce neden yine yapamayalım. Bugün başlıyorum tekrardan. Dün yaprak sardım yedim, çörek pişirdim yedim, pasta getirdi eşim onu da yedim. Gözün doysun elif dedim ye!! Napıyım artık.
Sonra kararımı verdim ramazana kadar 5 ay var önümüzde 5 ayda istesek 15 kilo veririz. 10 olsun isterse ama yolumuzdan şaşmayalım
Bugün yarın adet olcam hem onun şişkinliği hem yediklerim 74e çıkmışım vallahi maalesef

Elifim evde çok dayanamayacagın şeyleri sık pişirme . Çok canım çektiğindede bir kaç çatal ye ;)
Emineyle dizin problem bu agzınız değince gerisi geliyor .
Önce bunu aşalım ;) onun içinde bir süre yasak olmasın diyetinizde ;)
Yasak olmazsa bu kadarda tozutmazsınız diye düşünüyorum ;).

bugünkü menüm

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
salata
1 kutu yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran

O zaman biz ne yapalım abla
homini qırtlak yiyip kilo alıyoz:KK70:
Aynura bende 2 aydir saldim bakma diyet falan yapmiyorum ama dikkat ediyorum gecen hafta 64 900 bu hafta 65700 varmi boyle bir kilo :KK70:dansoz gibim asena halt etmis:KK70::KK70:yanimda.
Bu arada bisey soracam illa bu isimi yapman gerekiyor sen okumus kizssin baska ise giremiyormusun ?

Menüm

Sabah:
2dl ekmek . Peynir . 2 biber kızartma
Bol tere, maydonoz. Domates .

Ara: mandalina

Öğleyin
Kıymalı karnıbahar .
2 kş kabak .
Ayran .

Akşam
4 hurma
4 ceviz
1 portakal

iyi akşamlar bayanlar

iki gündür inanılmaz iştahlıyım ya dün gece yatmadan önce bile yemek yedim aradabir olur ya onlardan sanırım derin düşüncelere daldıkça kendimi buzdolabının önünde buluyorum maalesef

ama neyseki bugün iyiyim sabah yumurtamı öğlen brokoli ve ciğer akşam da nohut yemeğimi yedim salata da bolca ohh miss umarım devamı gelmez

buarada evde tartı olmaması da güzelmiş insan kendini iyi hissediyor diyet gibi gelmiyor ama çok meraktayım ama verdiğimi de sanmıyorum nebilim işte bir ay sonra görücez sonucu bari bir kilo vermiş olsam:)))

iyi akşamlar bayanlar

iki gündür inanılmaz iştahlıyım ya dün gece yatmadan önce bile yemek yedim aradabir olur ya onlardan sanırım derin düşüncelere daldıkça kendimi buzdolabının önünde buluyorum maalesef

ama neyseki bugün iyiyim sabah yumurtamı öğlen brokoli ve ciğer akşam da nohut yemeğimi yedim salata da bolca ohh miss umarım devamı gelmez

buarada evde tartı olmaması da güzelmiş insan kendini iyi hissediyor diyet gibi gelmiyor ama çok meraktayım ama verdiğimi de sanmıyorum nebilim işte bir ay sonra görücez sonucu bari bir kilo vermiş olsam:)))
O iştah patlaması bazan oluyo zeynom . Geçmiş gitmiş işte ;)

Hayırlı sabahlar efenim :KK68:

Bu sabah şükür 68 leri gördüm ;)

günaydınlar herkese

dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 20 dk bisiklet , canım hiç istemedi onun için step dersine girmedim :(

günaydınlar herkese

dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 20 dk bisiklet , canım hiç istemedi onun için step dersine girmedim :(
Nazlım 1.5 saat spor yapmışsın zati kuzu daha ne olsun ...
Bazan diyorumki koruma dönemi için sporu buladar çok yapmasanmı ;)
Malum hedefine gelince sporu bırakıyorsun sonra kilolar geliyor . Nazlım buna bi ayarlama yapsan .
Hedefine geldikten sonrada arada spor yapabilsen , yada kilo verme döneminde sporu çok aşırı yapmasan ;)

Banum nasılsın ? Diyeti bıraktınmı yoksa .?

Elifffff ilk gün menün nerde ?

Bugun komşum çagırdı ona inicem .Akşama görüşürüz inşallah ...

Back