Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Haklısın yasom . Ama beceremiyorum bi lokma yiyip devamını getirmemeyi . Ama benim çözümüm de bu kesinlikle. Sınır koymadan sağlıklı beslenme

Ben de çok fena yiyorum firuzem.ve işin garibi şu görüntüde kendimi beyeniyorum.bence bizim sorunumuz bu..biz bu halimizi beyeniyoruz ondan tam adapte olamlyoruz
Yok Aynuram yaaa şimdi baktım aynaya a hiç beğenmedim son aldığım kiloları 73 kg oldum. Evet 69 iken begeniyodum kendimi ama su an hakikaten çok gobekli görünüyorum. Çok kötü

Canım hoşgeldin...
İşini kurmak istiyorsan kur kesinlikle vaz geçme canım.
Hedeflerinin peşinden koş.
Sen tuttuğunu koparirsin ben sana güveniyorum

Ben çok fenayım bu konuda.ya hep ya hiç.ya afedersiniz eşşek gibi yiycem ya da çok sıkı diyet yapıcam.şu an ilk kısımdayım ve kendimden utanıyom
Ben de öyleyim ama diyette sıkıntı başladı artık 3 gün sıkı diyet yapıp 4. Gün Allah ne verdiyse

Yok Aynuram yaaa şimdi baktım aynaya a hiç beğenmedim son aldığım kiloları 73 kg oldum. Evet 69 iken begeniyodum kendimi ama su an hakikaten çok gobekli görünüyorum. Çok kötü
Bencede dur demen gerek firuzem...sen ablalarını dinlesen ya.bi kerede bi haftalık diyetisyen menüsü yap.belki onu başarırsın.ben kendi işimi kurduğumda kendi üzerimde tüm yöntemleri deniycem.bakalım hangisi daha iyi verdirecek bana.bi hafta monti bi hafta karatay bi hafta diyetisyen menüsü.yaxa kadar 58olmam gerek.bi de şimdi eminim kilomu vere bilirsem iradeli olup sonra kulandığım ürünler sayesinde koruycam kilomu.ama düzgün beslenemiyorum ki.şu aralar da çok fenayım.hiç diyet yapasım yokn

Canım hoşgeldin...
İşini kurmak istiyorsan kur kesinlikle vaz geçme canım.
Hedeflerinin peşinden koş.
Sen tuttuğunu koparirsin ben sana güveniyorum
Bide şimdi bizde manat ucuzlaşdı ya o yüzden iş yerleri falan kapanıyor,insanı
lar doğru dürüst para kazanamıyor.ticari iş yapanlar hepten batıyor onun için insanlarda para yok kendine o ürünleri almaya deyip duruyor kadın.kafamı koparıyor resmen.bilmiyorum çok kararsızım.ne yapcam ben

Kafamda deli sorular kararsız düşünceli bi halde uyumaya çalışayım.iyi geceler hepinize.rabbim kimseyi karasızlıkta bırakmasın inşallah.
Amin insallah canım.
Ama diyet sektörü bence artık hep para kazandırır. Rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin Aynuram.

Ya işte her gün karnım tokken karar alıyorum tamam kesin bu kez yapıcam diye ama ertesi gün sanki o kendi kendine soz veren ben değilim.
Uzak kalınca daha da çok kilo alıyorum.
Sporu da boşlayinca kilo aldım yoksa yazdan beri duzenli diyet yapamıyorum hiç.

Kafamda deli sorular kararsız düşünceli bi halde uyumaya çalışayım.iyi geceler hepinize.rabbim kimseyi karasızlıkta bırakmasın inşallah.
Hakkınızda hangisi hayırlısı ise aynuram rabbım ona yönlendirsin ..
O na bırak olacakları şu an uykunu kaçıran şeyi belki bir zaman sonra hatırlamayacaksın bile......

Son düzenleme:
O zaman karar almayı bırak firuze !!!!!
Diyet değilde çok sınırı olmayan sağlıklı beslenmeyi şeç . İlk başta kilo vermeyi değil almamayı ,düzene girmeyi düşün ...

Şunu düşün ,biz ne kadar seni yönlerdirsekte ipler senin elinde .73 kiloda nasıl kendini begenecenki bi süre sonra 75 , sonra 77 belkide 80 gidiyorsun .

Haklısın canım.
Tamam karar almıyorum önceliğim kilo almamak.

İlk hafta :70
Geçen hafta 69
Bu hafta 69

Kilo veremedim ama almadımda diyetsiz bir haftaydı bu sonuç iyi benim için

Akşam menümede birkaç pazı sarma 1-2 çatal kabak tatlısı eklendi ..

Bugun evdeyim inşallah güzel menü vermek niyetim .

Günaydın güzellikler

Eminecim aynıyız maalesef iradesiz davranıyoruz. Ama başardık daha önce neden yine yapamayalım. Bugün başlıyorum tekrardan. Dün yaprak sardım yedim, çörek pişirdim yedim, pasta getirdi eşim onu da yedim. Gözün doysun elif dedim ye!! Napıyım artık.
Sonra kararımı verdim ramazana kadar 5 ay var önümüzde 5 ayda istesek 15 kilo veririz. 10 olsun isterse ama yolumuzdan şaşmayalım
Bugün yarın adet olcam hem onun şişkinliği hem yediklerim 74e çıkmışım vallahi maalesef

dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 15 dk bisiklet , 1 saat plates yapıldı .

günaydın elifçiğim . isteyince nasıl kilo verdiğini biliyorsun . başarmıştın yine başarabilirsin .

Slm kizlar bugun isteyim hava buz gibi yerler cam gibi zor geldik ise kilom 65 700 artk utaniyorum ama ne yapayim

Slm kizlar bugun isteyim hava buz gibi yerler cam gibi zor geldik ise kilom 65 700 artk utaniyorum ama ne yapayim
Utanmakmı, niye yasemin
Bacım kilo koruyorsun yaza sporla daha aşagı ineceksin artık öyle düşün ve kilo bildirimini bu yönde yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…