Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin canlar 3 gun ve elektirikler yok allahtan bugun ise geldim yoksa kafayi yiyecektim . Umarim herkes iyidir?
aeben im emin ol benim kilo kadar kiviran gormedim fena dansoz asena halt etmis

Eminem egerki yediklerinde bi abartı yoksa bu konuda bi dr . Gitmelisin kilo verdirmeyen yada aldıran nedir bunu bulmak lazım
yediklerimde abartı var aebenım
doktorluk değil de psikologluk benim yeme bozukluğu
3 gün diyet yapıp 4. gün saldırıyorum ekmeğe karboya
sınır koymasam hiç kilo veremiyorum
diyet yapıcak sabrım yok yaaa
sabah yedim gene tereyağlı ekmekleri

Dün dikkat etmeye başladım hemen 400 gram gitmiş motive etti beni abla bugün :) Teşekkür ederim örnek menü için :)

iyi günler herkese . bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
salata
1 kutu yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet
salata

Afiyet olsun nazlım geçen hafta tartılmamıştın, yarın tartı günü tartılabilecekmisin ?

Eminem eğer yemenden kaynaklıysa bişi diyemem tabi ...
Bacım eger bu durum seni bukadar etkiliyorsa diyet yapma diycem lakin bu sefer kilon alıp başını gidiyor
Anlaşıldı sıkmaya şimdilik gelmiycek nefsin . Peki her ögün ekmekli diyetisyen listasi yapsan nasıl olur ?????
Ekmek yersen belki gözün kaçamakta kalmaz

Firüzeeeewwww farkındamısın ilk başladıgı kiloya doğru ilerliyosunnnnn kendine gellll lütfen !!!!

Menüm
Sabah
Peynir , tere ,
domates ,2 zeytin

Öğlen
1 Minik tuzlu kurabe .

Akşam( arkadaşta )
1kp. Çorba . 1 kuru dolma .
1tb nohut pilav . 1 kalbura bastı ...

15+15 dk yürüdüm .
Su az 1.5 anca .

Misafirlik oldugundan böyle olmak durumunda kasmıycam kendimi az olsun ama devamı olsun kilo vermenin .
Benim hayat böyle bende diyeti buna uydurcam başka yolu yok benim için .

Ben ona hep diyorum ama donlemiyor beni onun kfasinda ekmek yersem kilo alirim meyve yersem kilo alirim oyle yerlesmiski bence sikmadan kendini herseyden kararinca yese basaracak bide erken yiyor aksam yemegini eside cayin yaninda biseyler istiyor erken yedigi icinde acikiyor ve dayanamiyor.

Bu durumda diyetisten menüsü dene emine , ekmegi 2 şer dl ye her ögünde bu seni frenler biraz . Anlaşıldıkı şimdilik Birden çok sıkmaya gelmiyorsun sende uyacagın bir yönteme geç

İyi günler arkadaşlar.nasılsınız bakalım?ben çok kararsız günler geçiriyorum.kv ile didişiyoruz.kaç gündür işe de gitmiyorum.misafirlik ev işleri falan.bi de kar yağdı eşim arabayıa çıkmadığı için beni de götüremedi.kv o kadar dırdırlanıyorki kendi işimi kurmama baya soğuttu beni işten.ama ben tekrar dönüp te evde oturup da o aynı günleri yaşamak istemiyorummmm...kafamı duvarlara vurup patlatasım varrr...düşünmemek için

Evet ne yazık ki farkındayım gittikçe şişiyorum.
En çok kendime kızıyorum hem karar verip hem de tutamıyorum verdiğim sözü.
Bu sefer basaricam diyerek başlıyorum her seferinde ana devamı gelmiyor.
Yiyorum sonra bide pişman oluyorum olmasam neyse ohhh yedim iyiki de yedim desem. O da yok....
Bi de bu kadar basit bir mevzuda bile nefsime söz gecirememem de beni çok yipratiyo . Bu kadar mı iradesizim diyip daha çok mutsuz oluyor daha çok kendime kızıyor ve daha çok yiyorum ne yazık ki.
Ben kesinlikle yeme bozuklugu yaşıyorum ve bununla nasıl baş edicem bilmiyorum
Y

Ben çok fenayım bu konuda.ya hep ya hiç.ya afedersiniz eşşek gibi yiycem ya da çok sıkı diyet yapıcam.şu an ilk kısımdayım ve kendimden utanıyom

Ben de çok fena yiyorum firuzem.ve işin garibi şu görüntüde kendimi beyeniyorum.bence bizim sorunumuz bu..biz bu halimizi beyeniyoruz ondan tam adapte olamlyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…