• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hosbuldum canım sende burdasin demek :*
Evet kacamaksiz yapıyoruz çok şükür gerçi ikimizinde etrafından baskı çok ama diren maytap modunda devam ediyorum. Samimi bi arkadaşım seninle mantı yemek istiyorum dedi baa geçen gün:)))
Ne dedin maytap :D

bugünkü menümüde yazayım .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
1 porsiyon et döner
salata
1 kutu ayran

ara
1adet elma

akşam
taze fasülye kavurması
salata
1 kutu ayran
Afiyet olsun nazlım . Yine 10 numara monti menüsü olmuş ;).

• Beğen
Reactions: Naz
Yok kiz Aebencim ayda bir değil tabiki gezmekten fırsat bulamadım yaw o kadar gezip de diyetime nasıl sadık kaldım bende bilmiyorum :KK14:
Maşallah diyelim maytabım ...
O taktiğe benimde çok ihtiyacım var :(
Bi türlü ypgunluktan gezmeden hastalıktan adam gibi diyet yapamıyorum . Bi başlasam 1-2 kilo versem gerisi gelecekte işte :(

Yapalım kuzum siz yiyin dedim onuda kabul etmedi kıyamet ondan koparmis:KK59:.... canım aslında hiç istemiyo masallahim var galba
Eşindemi 5 kilo verdi kız ? Bence kaçamak yapmış olabilir yoksa erkekler montide daha cok veriyor :D :D ay adamın hünahını almayım töbe :D

Eşindemi 5 kilo verdi kız ? Bence kaçamak yapmış olabilir yoksa erkekler montide daha cok veriyor :KK70: :KK70: ay adamın hünahını almayım töbe :KK70:
Oda 5 verdi evet ama o 31 aralık günü sucuk ekmek yapıp 1 ciftli ekmek yemiş o nedenle onu 25 günlük sayiyoruz. Bide aksamlari oturup kuruyemiş di meyveydi habire tikiniyo ben öyle yapsam vermek söyle dursun daha çok alirim

Oda 5 verdi evet ama o 31 aralık günü sucuk ekmek yapıp 1 ciftli ekmek yemiş o nedenle onu 25 günlük sayiyoruz. Bide aksamlari oturup kuruyemiş di meyveydi habire tikiniyo ben öyle yapsam vermek söyle dursun daha çok alirim
Ha işte ya değilse eşin tam yapsa en az 7-8 giderdi demekki ;).
Olsun yinede iyi gitmiş ondanda . Dediğin gibi biz gece kuruyemiş meyveleri yesek yerimizde sayarız :(.

Slm montinin güzel hatunları,nasilsiniz?
Ohh be tatil ne guzel şey yaa.zaman kısıtlaması yok,nefes nefese yaşamak yok.ewladimın kokusuna hasret kaliyordum hafta içinde.şimdi geç uyaniyoruz,yatağin içinde keyif yapip,oynuyoruz.kahvaltiyi paldir,küldür değil keyfi yapiyoruz.canı ne isterse yapiyorum oğluma,ve dolayisle benimde vicdanim ve psikolojim rahat.yetiyor,yetişiyor,tatmin ediyor olmaaktan dolayi.
Hafta içi ewi ve masayi dağinik birakmadan çikayim diye kendimi paraliyorum kostururken,o sirada bi yandan da oğlumu servise yetistireyim ,ve kendim hazirlayip yetiseyim diye helak oluyorum.
Çocuktan çok tatil bana lazimmiş:))
Bir sürü tiyatro ve sinema etkinliği planladik tatilde...
En çokta namazlarimi sıkış tıkış zamanlara sığdırmadan içime sine sine kılabildiğime sewiniyorum..
Eee sizler neler yapuyorsunuz kizlar.?

İyi akşamlar
Menüm

Sabah
Menemen , peynir .2 ceviz .

Öğlen
Nohut , salata , yogurt .

Ara
1avuç fındık .

Akşamı yemedim canım istemedi
Başsaglıgına gidecektik orda ikram olur belki diye .olmadı meyve yerim ...

Bugun akşama kadar kıvrandım yeni geçti şükür . Regl bitti lakın sancısı sona kalmış dogurdum resmen agrı kesicide fayda etmedi .

Slm montinin güzel hatunları,nasilsiniz?
Ohh be tatil ne guzel şey yaa.zaman kısıtlaması yok,nefes nefese yaşamak yok.ewladimın kokusuna hasret kaliyordum hafta içinde.şimdi geç uyaniyoruz,yatağin içinde keyif yapip,oynuyoruz.kahvaltiyi paldir,küldür değil keyfi yapiyoruz.canı ne isterse yapiyorum oğluma,ve dolayisle benimde vicdanim ve psikolojim rahat.yetiyor,yetişiyor,tatmin ediyor olmaaktan dolayi.
Hafta içi ewi ve masayi dağinik birakmadan çikayim diye kendimi paraliyorum kostururken,o sirada bi yandan da oğlumu servise yetistireyim ,ve kendim hazirlayip yetiseyim diye helak oluyorum.
Çocuktan çok tatil bana lazimmiş:))
Bir sürü tiyatro ve sinema etkinliği planladik tatilde...
En çokta namazlarimi sıkış tıkış zamanlara sığdırmadan içime sine sine kılabildiğime sewiniyorum..
Eee sizler neler yapuyorsunuz kizlar.?
İyi tatiller zilim .....

sen yazdıklarımızı okumuyormusun kuzum :-)?
Daha sık yaz fırsat buldukça ;)

aeben aeben abla ben geldimm ilk sayfadaki sabah öğle akşam örnek menüleri okudumm denemeye çalışıcam bakalım ne kadar olursa artık :) Haftaya başlarım :)

aeben aeben abla ben geldimm ilk sayfadaki sabah öğle akşam örnek menüleri okudumm denemeye çalışıcam bakalım ne kadar olursa artık :) Haftaya başlarım :)
Hayırlı olsun vampirellam takıldıgın şeyleri sor ;)
Yasak olanlar yenmiycek önemli kural bu . Pankreas düzene girerse zaten tıtır tıtır gidiyor .

Hayırlı olsun vampirellam takıldıgın şeyleri sor :KK66:
Yasak olanlar yenmiycek önemli kural bu . Pankreas düzene girerse zaten tıtır tıtır gidiyor .
Benim zaten diyete girince beslenmem çok klasik buna uyar gibi geliyor ama denemeden de bilemem şimdi :)

İyi akşamlar
Menüm

Sabah
Menemen , peynir .2 ceviz .

Öğlen
Nohut , salata , yogurt .

Ara
1avuç

Akşam
Kabak ve çiçegi yemeği
.yogurt .
Akşamım bu şekilde oldu ..
Ve montinin gücü 500 gr gitmiş tekrar 69 zum ;)

Bugun evde değilim olsaydım yarına belkide 68 li rakamlar görecektim :(

Birazdan hazırlanıp çıkıcam . Akşama kadar ordayım . Akşamda dün gitmediğimiz başsaglıgına gidicez .

Kilo vermek istiyoruuuuuuuummmm ..

Hadi hanımlar hepimiz istesek yaparız , yapmadıgımız bişi değil ;)
Yeterki isteyelim ;)

Aynaya baktıgında ve giyinirken artık eskisi kadar özgüvenim yok rahat değilim bu beni üzüyor açıkçası , bu kiloyu kenfime yakıştıramıyorum ...
Allahın izniyle vericem inşallah ;)

Gün boyu ne yiycegimi bilnediğimden sabah karbon almadım .
Kahvaltım
Peynir , tere , domates . 2 de zeytin .

Benim zaten diyete girince beslenmem çok klasik buna uyar gibi geliyor ama denemeden de bilemem şimdi :)
Nazlının menüleri tam montidir vampirellam örnek olarak alabilirsin ...

Genel anlamda şöyle ;

Sabah tb. Ekmekle kahvAltı .arada sadece yumurtalıda olabilir .

Öğle ve akşamda .
Ana yemek , salata, yogurt .

Ana yemek olarakta ;
Et .tavuk ,balık , yumurta, her türlü sebze . Etli sebze yemegi . Haftada birkaç ögün baklagil .

Bunlardan birini seç
Et yemegi ve sebze yemegide aynı öğünde olabilir ..

Sebze ve yogurt jokerin her ögün kullana bilirsin . Porsiyon hesabı yok ;).

Meyvede yemeklerden ayrı yeniyor aç karna . Günlük 2 porsiyonı geçme ..

Tabi yasak yiyecekler asla tüketilmiyor . Sebebide pankreasta dalgalanma yaratmamak ...

Back