Günaydın güzellikler
Eminecim aynıyız maalesef iradesiz davranıyoruz. Ama başardık daha önce neden yine yapamayalım. Bugün başlıyorum tekrardan. Dün yaprak sardım yedim, çörek pişirdim yedim, pasta getirdi eşim onu da yedim. Gözün doysun elif dedim ye!! Napıyım artık.
Sonra kararımı verdim ramazana kadar 5 ay var önümüzde 5 ayda istesek 15 kilo veririz. 10 olsun isterse ama yolumuzdan şaşmayalım
Bugün yarın adet olcam hem onun şişkinliği hem yediklerim 74e çıkmışım vallahi maalesef
Slm kizlar bugun isteyim hava buz gibi yerler cam gibi zor geldik ise kilom 65 700 artk utaniyorum ama ne yapayim
Nazlım önceki hafta kilon neydiki ?
O zaman biz ne yapalım ablaSlm kizlar bugun isteyim hava buz gibi yerler cam gibi zor geldik ise kilom 65 700 artk utaniyorum ama ne yapayim
Amin inşallah canım ablam...Hakkınızda hangisi hayırlısı ise aynuram rabbım ona yönlendirsin ..
O na bırak olacakları şu an uykunu kaçıran şeyi belki bir zaman sonra hatırlamayacaksın bile......
Bende oralardayım nazım.şu sıkıntılarlm geçsede başlasam artık...sanırım 64,5 civarıydı abla .
Bende oralardayım nazım.şu sıkıntılarlm geçsede başlasam artık...
Aynura bende 2 aydir saldim bakma diyet falan yapmiyorum ama dikkat ediyorum gecen hafta 64 900 bu hafta 65700 varmi boyle bir kiloO zaman biz ne yapalım abla
homini qırtlak yiyip kilo alıyoz
Menüm
Sabah:
2dl ekmek . Peynir . 2 biber kızartma
Bol tere, maydonoz. Domates .
Ara: mandalina
Öğleyin
Kıymalı karnıbahar .
2 kş kabak .
Ayran .
Akşam
4 hurma
4 ceviz
1 portakal
Evde oldugum zamanlar sorun yokta .abla istikrarla ilerliyorsun
O iştah patlaması bazan oluyo zeynom . Geçmiş gitmiş işteiyi akşamlar bayanlar
iki gündür inanılmaz iştahlıyım ya dün gece yatmadan önce bile yemek yedim aradabir olur ya onlardan sanırım derin düşüncelere daldıkça kendimi buzdolabının önünde buluyorum maalesef
ama neyseki bugün iyiyim sabah yumurtamı öğlen brokoli ve ciğer akşam da nohut yemeğimi yedim salata da bolca ohh miss umarım devamı gelmez
buarada evde tartı olmaması da güzelmiş insan kendini iyi hissediyor diyet gibi gelmiyor ama çok meraktayım ama verdiğimi de sanmıyorum nebilim işte bir ay sonra görücez sonucu bari bir kilo vermiş olsam:)))
Hayırlı sabahlar efenim
Bu sabah şükür 68 leri gördüm
Nazlım 1.5 saat spor yapmışsın zati kuzu daha ne olsun ...günaydınlar herkese
dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 20 dk bisiklet , canım hiç istemedi onun için step dersine girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?