• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun evdeyim inşallah güzel menü vermek niyetim ...
Çarşamba 69 . Dün 70:5 bu sabahta 69:5 geldim yasemin kimim kilosu daha oynak de hele :D
Çarşamba 68 li kilosa olayım inşallah .
Yarında bi arkadaşın kızının çeyiz işleri var sabahtan gidicem pek diyet olmaz ordada neyse hayırlısı bakalım ..

Hey , monti mönüsü nasıl olur diye merak edenler varsa bu menülere baksın :KK70:
Harikasın nazlım :KK66:

sağol ablam . artık evde yemek yapıp getiriyorum işyerine . koca bir leğen salata yapıp işyerine getiriyorum bana 1 hafta yetiyor salatam artık bu şekilde devam edicem bir aksilik olmazsa .

sağol ablam . artık evde yemek yapıp getiriyorum işyerine . koca bir leğen salata yapıp işyerine getiriyorum bana 1 hafta yetiyor salatam artık bu şekilde devam edicem bir aksilik olmazsa .
Güzel olmuş akşamları kuru kalmaz en azından öğünlerin ;)

slm kızlar, biliyorsunuz 2-3 aydır kilo veremediğim gibi, kilo alıp duruyorum.:KK42:

kilo vermeye başlayana kadar yazmıycam kk da, umarım 20 şubata güzel bir eksiyle gelirim karşınıza:KK54:

şimdi kahvaltı yaptım ama yine ekmek yedim
öğlen akşam yemem artık
aslında hedefim bu hafta protein ve sebze ağırlıklı beslenmek.
keşke tam monti yapabilsem
bugün monti ekmeğimi yapıcam

slm kızlar, biliyorsunuz 2-3 aydır kilo veremediğim gibi, kilo alıp duruyorum.:KK42:

kilo vermeye başlayana kadar yazmıycam kk da, umarım 20 şubata güzel bir eksiyle gelirim karşınıza:KK54:
Saraycam kararına saygı duyarım tabiki sen bilirsin fakat burdan uzak kalamanın kilo vermeye faydası olacagını sanmam :(.

bu sabah kilom 73.4 idi :(
neden böyle bir garip anlamıyorum
bugün başladım inşallah 69 kilo olma yolunda ilerliyorum ..
Eminem egerki yediklerinde bi abartı yoksa bu konuda bi dr . Gitmelisin kilo verdirmeyen yada aldıran nedir bunu bulmak lazım ;)

Selam kızlar bugün montiye başlayalı tam 1 ay oldu ve biz eşimle 5er kilo verdik 68 ile başladığım yolculuguma 63 .0 ile devam ediyorum inşallah 2 ayı dolduralim 2. Aşamaya geçeceğiz. Bir kere daha anladim ki kacamaksiz yapılırsa çok güzel sonuçlar alıyorsunuz. ..sevgilerr:KK19:

Selam kızlar bugün montiye başlayalı tam 1 ay oldu ve biz eşimle 5er kilo verdik 68 ile başladığım yolculuguma 63 .0 ile devam ediyorum inşallah 2 ayı dolduralim 2. Aşamaya geçeceğiz. Bir kere daha anladim ki kacamaksiz yapılırsa çok güzel sonuçlar alıyorsunuz. ..sevgilerr:KK19:

hoşgeldin maytapçığım . eşinle seni tebrik ediyorum. sen zaten kaçamaksız monti yapınca çok güzel kilo veriyorsun

hoşgeldin maytapçığım . eşinle seni tebrik ediyorum. sen zaten kaçamaksız monti yapınca çok güzel kilo veriyorsun
Hosbuldum canım sende burdasin demek :*
Evet kacamaksiz yapıyoruz çok şükür gerçi ikimizinde etrafından baskı çok ama diren maytap modunda devam ediyorum. Samimi bi arkadaşım seninle mantı yemek istiyorum dedi baa geçen gün:)))

bugünkü menümüde yazayım .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
1 porsiyon et döner
salata
1 kutu ayran

ara
1adet elma

akşam
taze fasülye kavurması
salata
1 kutu ayran

Maytap tebrikler bacım ...

Aşkolsun ayda bir kilo bildirmeyemi gelecen :-)

Hosbuldum canım sende burdasin demek :*
Evet kacamaksiz yapıyoruz çok şükür gerçi ikimizinde etrafından baskı çok ama diren maytap modunda devam ediyorum. Samimi bi arkadaşım seninle mantı yemek istiyorum dedi baa geçen gün:)))

bende buralardayım hala . kilo veriyorum ama korumada başarılı olamayınca tekrar kürkçü dükkanına dönüyorum . baskılar yıldırmasın seni ideal kilona ulaşınca 2. aşamada yersin mantıdan azıcık

Back