Ne dedin maytapHosbuldum canım sende burdasin demek :*
Evet kacamaksiz yapıyoruz çok şükür gerçi ikimizinde etrafından baskı çok ama diren maytap modunda devam ediyorum. Samimi bi arkadaşım seninle mantı yemek istiyorum dedi baa geçen gün:)))
Yok kiz Aebencim ayda bir değil tabiki gezmekten fırsat bulamadım yaw o kadar gezip de diyetime nasıl sadık kaldım bende bilmiyorumMaytap tebrikler bacım ...
Aşkolsun ayda bir kilo bildirmeyemi gelecen
Afiyet olsun nazlım . Yine 10 numara monti menüsü olmuşbugünkü menümüde yazayım .
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin
öğlen
1 porsiyon et döner
salata
1 kutu ayran
ara
1adet elma
akşam
taze fasülye kavurması
salata
1 kutu ayran
Yapalım kuzum siz yiyin dedim onuda kabul etmedi kıyamet ondan koparmisNe dedin maytap
Maşallah diyelim maytabım ...Yok kiz Aebencim ayda bir değil tabiki gezmekten fırsat bulamadım yaw o kadar gezip de diyetime nasıl sadık kaldım bende bilmiyorum
Daha sık yaz maytap bizede örnek olursunYapalım kuzum siz yiyin dedim onuda kabul etmedi kıyamet ondan koparmis.... canım aslında hiç istemiyo masallahim var galba
Eşindemi 5 kilo verdi kız ? Bence kaçamak yapmış olabilir yoksa erkekler montide daha cok veriyorYapalım kuzum siz yiyin dedim onuda kabul etmedi kıyamet ondan koparmis.... canım aslında hiç istemiyo masallahim var galba
Oda 5 verdi evet ama o 31 aralık günü sucuk ekmek yapıp 1 ciftli ekmek yemiş o nedenle onu 25 günlük sayiyoruz. Bide aksamlari oturup kuruyemiş di meyveydi habire tikiniyo ben öyle yapsam vermek söyle dursun daha çok alirimEşindemi 5 kilo verdi kız ? Bence kaçamak yapmış olabilir yoksa erkekler montide daha cok veriyoray adamın hünahını almayım töbe
Ha işte ya değilse eşin tam yapsa en az 7-8 giderdi demekkiOda 5 verdi evet ama o 31 aralık günü sucuk ekmek yapıp 1 ciftli ekmek yemiş o nedenle onu 25 günlük sayiyoruz. Bide aksamlari oturup kuruyemiş di meyveydi habire tikiniyo ben öyle yapsam vermek söyle dursun daha çok alirim
İyi tatiller zilim .....Slm montinin güzel hatunları,nasilsiniz?
Ohh be tatil ne guzel şey yaa.zaman kısıtlaması yok,nefes nefese yaşamak yok.ewladimın kokusuna hasret kaliyordum hafta içinde.şimdi geç uyaniyoruz,yatağin içinde keyif yapip,oynuyoruz.kahvaltiyi paldir,küldür değil keyfi yapiyoruz.canı ne isterse yapiyorum oğluma,ve dolayisle benimde vicdanim ve psikolojim rahat.yetiyor,yetişiyor,tatmin ediyor olmaaktan dolayi.
Hafta içi ewi ve masayi dağinik birakmadan çikayim diye kendimi paraliyorum kostururken,o sirada bi yandan da oğlumu servise yetistireyim ,ve kendim hazirlayip yetiseyim diye helak oluyorum.
Çocuktan çok tatil bana lazimmiş:))
Bir sürü tiyatro ve sinema etkinliği planladik tatilde...
En çokta namazlarimi sıkış tıkış zamanlara sığdırmadan içime sine sine kılabildiğime sewiniyorum..
Eee sizler neler yapuyorsunuz kizlar.?
Hayırlı olsun vampirellam takıldıgın şeyleri soraeben abla ben geldimm ilk sayfadaki sabah öğle akşam örnek menüleri okudumm denemeye çalışıcam bakalım ne kadar olursa artık :) Haftaya başlarım :)
Benim zaten diyete girince beslenmem çok klasik buna uyar gibi geliyor ama denemeden de bilemem şimdi :)Hayırlı olsun vampirellam takıldıgın şeyleri sor
Yasak olanlar yenmiycek önemli kural bu . Pankreas düzene girerse zaten tıtır tıtır gidiyor .
Akşamım bu şekilde oldu ..İyi akşamlar
Menüm
Sabah
Menemen , peynir .2 ceviz .
Öğlen
Nohut , salata , yogurt .
Ara
1avuç
Akşam
Kabak ve çiçegi yemeği
.yogurt .
Nazlının menüleri tam montidir vampirellam örnek olarak alabilirsin ...Benim zaten diyete girince beslenmem çok klasik buna uyar gibi geliyor ama denemeden de bilemem şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?