nasılsa oturtursun yine vaktin olur, uğrarsın arada,Evet saraycam ya çok haklısın.işimi seviyorum.insanları sevmek onların sevgisini kazanmak çok önemli...haklısınız sizi de baya ihmal ettim.
Hah işte ben de o gruptanım vallaha...masumu hatırlayamadım bizim kızlardanmı?ahuyla habin yokmu?@yasom7272 gelir birazdan
naz, kuzularınannesi, aeben, firuzew, masumm, ben ve yasomum burada, kilo veremeyenler grubu desek daha doğru olur
yok canım biz işgal ettik sayfayıSelam kuzu.hoş buldum.yenimisin buralarda?
masum bu sayfada yazmış hep, ahu habin göremedim bende bayadır, hülya da görünmüyorHah işte ben de o gruptanım vallaha...masumu hatırlayamadım bizim kızlardanmı?ahuyla habin yokmu?
1yer bulunca çok daha yoğun olucam aslında ama yinede gelmeye çalışıcam artık.burada yaşadıklarımı gördüklerimi yazamamak kasıyor bir az.ondan ayrı düştüm galiba.beni biliyisunuz her yaşadığımı paylaşırdım...nasılsa oturtursun yine vaktin olur, uğrarsın arada,
O zaman etiketleyelim gelilerse uğrasınlar...heeey kaçaklarmasum bu sayfada yazmış hep, ahu habin göremedim bende bayadır, hülya da görünmüyor
inşallah yer bulursun canım, sık sık gel özletme kendini1yer bulunca çok daha yoğun olucam aslında ama yinede gelmeye çalışıcam artık.burada yaşadıklarımı gördüklerimi yazamamak kasıyor bir az.ondan ayrı düştüm galiba.beni biliyisunuz her yaşadığımı paylaşırdım...
Vefasız kaptan
uğradın mı takımaVefasız kaptan
Tamam kuzu inşallah.sen nasılsın ne yapıyosun?kaç kilodasın?inşallah yer bulursun canım, sık sık gel özletme kendini
Yoo direk buraya gedim...peri yolcak beniuğradın mı takıma
iyiyim canım , diyete 2-3 gündür başladım 63.9 kg ım sen kaç kilosun acabaTamam kuzu inşallah.sen nasılsın ne yapıyosun?kaç kilodasın?
Al benden o kadar.ben de 64.7yim...iyiyim canım , diyete 2-3 gündür başladım 63.9 kg ım sen kaç kilosun acaba
yine iyisin bence, verirsin sen, kızın nasıl, öp yerime annesiAl benden o kadar.ben de 64.7yim...çok utandım çoook...
öyle düşündüğüne sevindim canımyokkk yeni degilimmm aben ablamıns ayesindee düştüm buraya 4 sene önce
sarayca iyi oldu ama canımşenlendi sayfa :)
yine verirsin, boyun kaç acaba,ahhh ahh bende bir zmnlar 63-64 tüm begenmiyordum kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?