çok sık tartılmamak lazım, bende aynısını yapıyorum, haftada bir tartılsak hiç sorun olmuycak aslında1,62 cnmm çokçok kısa degil uzunda degil
iki gün akşam yedim hemen artttı kilomcnm sıkıldı biraz
yedigimde biri yogurt brokoli biriside ton balıklı salata
canım aç yatıyor derken, mesela bende saat 17 gibi akşam yemeğimi yiyorum, azalttım dediğim tonbalığı salata yedim 2-3 gündür ve bana çok az geliyor, mesela örnek akşam menün nedir,ben aslında ctesi tartılıyorum birtek
hafta içi hepşişoluyorum az uyudugum için
akşamşu bir gerçekki aç yatınca gidiyor kilo
canım aç yatıyor derken, mesela bende saat 17 gibi akşam yemeğimi yiyorum, azalttım dediğim tonbalığı salata yedim 2-3 gündür ve bana çok az geliyor, mesela örnek akşam menün nedir,
canım ben yıllardır çocukluğumdan bu yana 5-6 gibi biter akşam yemeği, alışkanlık, hatta annemler 4 te yerbenimkine menü denmezz bile
süt , kuruyemiş
meyve yogurt
bookoli yogurt ama 17deyemek çokçok iyi
cildin bile yenileniyor resmen
yorgun kalmmıyorsun
tabi sonrasında meyve, kuruyemiş vs. yenir o ayrı bir konucanım ben yıllardır çocukluğumdan bu yana 5-6 gibi biter akşam yemeği, alışkanlık, hatta annemler 4 te yer
Ohooo o zaman bitmiyor ki.tam aksine ondan sonra başlıyor desenetabi sonrasında meyve, kuruyemiş vs. yenir o ayrı bir konu
68dim saraycam.bi aya indim 64e.ama bıraktım düzgün beslenmeyi.kızım da iyi çok şükür.çalışmanın en kötü yanı kızımın babaanne hala yanında büyümesi.yine iyisin bence, verirsin sen, kızın nasıl, öp yerime annesi
O dediklerinde menü güzelim benim...sen hiç hafife alma onlarıbenimkine menü denmezz bile
süt , kuruyemiş
meyve yogurt
bookoli yogurt ama 17deyemek çokçok iyi
cildin bile yenileniyor resmen
yorgun kalmmıyorsun
O dediklerinde menü güzelim benim...sen hiç hafife alma onları
Aynuram hoşgeldin ...
Her gun değişiyor aebenim geçen hafta 70 i bile gördüm yani nasıl 72 oldum şu anda 74 sürekli değişiyor ama kilo aldım kesin.Dünki menün nasıldı tozutmuşmuydun firuzem ?
Dün 71.5 demiyomuydun kız ?
Hanımlar bünyeniz ve kendiniz için bi yol çizin . Bu bizim şunu yap bunu yap dememizle olmaz . Kendinizi yeme şeklinizi sabrınızı siz biliyorsunuz . Önemli olan istikrar .2 gün iyi diyet yapıp 3. Gün tozutmakla olmuyor bu iş mec bur oldugunuzda yada çok canınız çektiğinde nefsinizi öldürecek kadar yiyin gözünnüz kalmasın . Ama sonrasındaki öğün dikkat edin , battı balık yapmayın lütfen ..
Valla bence de menü....bana göre menü ama digerlerine göre degil :)
böylegçiştiriyorum kii , akşam 5 te yiyecegim en uygun yemek bunlar
Hoş buldum ablacım.ben de baya özledim sizleri yaaa...Aynuram hoşgeldin ...
Masum ve zilim monti linkinin yıllanmışları canım 6-7 senedir burdalar :)zeynoda 2-3 yıldır burda . Nazlımla elif tanırlar . Sizde tanışırsınız ...
Hülya tatilde sonrasında burda olacak inşallah , ahu gelmişti yogun ve hastaydı pek vakit bulamıyor . Habinde kayıp arada ahu selamını getiriyor ..
Hoş buldum bitanem.Nazım kuzum sen niye listede deyilsin güzelim benim?iyi günler kızlar
_AYNURA_ hoşgeldin canım . özlettin kendini arada bir uğra .
dün spor olarak 45 dk koşu bandında yürüdüm , 1 saat step yapıldı .
Seni de hoş buldum hayatımmm...canım arkadaşlarımm..selam kızlar
aynuıra hoşgeldin canım.
Hoş buldum bitanem.Nazım kuzum sen niye listede deyilsin güzelim benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?