• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Saraycam 1500 kalorilik diyetle suanki kilonu korursun gibime geliyor benimde saymadim ama sanirim 1500 kalori oluyor belkide o yuzden veremiyor olabiliriz .

Saraycam 1500 kalorilik diyetle suanki kilonu korursun gibime geliyor benimde saymadim ama sanirim 1500 kalori oluyor belkide o yuzden veremiyor olabiliriz .
canım bu hafta bi deneyeyim, önceki yediklerim 3000 kaloriyi buluyodur,:KK17: akşam ataklarım öyle böyle olmuyordu, bakalım bu hafta nasıl vereceğim, :oops:

Hanımlar 1500 çok helede sürekli diyet yapan biri için ;)

Ben kl den pek anlamam anlarımda anlamam yani :-) çünki takmam kl hesabı bana çokda mantıklı gelmez ..
1 tb makarnayla koca kase yaglı salata aynı kl olabilir ama kilo vermede aynı etkisi yoktur !!!!!!

Saraycam sen azimli kadınsın kalan birkaç kilonu dişini sıkarak vermeni tavsiye ediyorum . Çünki yukardaki menü sana pek kilo verdirmez . Az çok diyet geçmişini biliyorum ..

Bende içinde olmak üzere kaç aydır anca kendimizi oylayıp kilo koruyoruz üzgünümki bunun açıklaması bu !!!!!!

Hanımlar 1500 çok helede sürekli diyet yapan biri için :KK66:

Ben kl den pek anlamam anlarımda anlamam yani :-) çünki takmam kl hesabı bana çokda mantıklı gelmez ..
1 tb makarnayla koca kase yaglı salata aynı kl olabilir ama kilo vermede aynı etkisi yoktur !!!!!!

Saraycam sen azimli kadınsın kalan birkaç kilonu dişini sıkarak vermeni tavsiye ediyorum . Çünki yukardaki menü sana pek kilo verdirmez . Az çok diyet geçmişini biliyorum ..

Bende içinde olmak üzere kaç aydır anca kendimizi oylayıp kilo koruyoruz üzgünümki bunun açıklaması bu !!!!!!
bu hafta bi deniycem, merak ettim nasıl olacak:KK48:

nasılsa öylede veremiyorum böylede:confused:

kızlar her zaman 1500 kalori olmayacak tabi ki, bu gün katmer işi bozdu :) madem akşam yiyemedim, sabah yiyeyim dedim, nefsimi körelttim, aklımda kalmadı en azından:KK48:

genel olarak maksimum 1600 geçmemeye çalışacağım, bu 1200 de olur 1300 de olur :) mesela yarın kahvaltıda yulaf kepeği ile ekmek yapacağım, onun kalorisi çok düşük, kafadan 500 kl az olacak yani :rolleyes:

ayyyyyyyyy bayılazayım çok yogunnnn

yaaa ben aç olmuyorum yatarken 2 gündür ve kg gimtiyor o yüzdenn
bunu tesbit ettim birgün brokoli yogurt yedim diger günde yani dünde ton balıklı salata 6 yı bulu yemem belki ondan oldu ama 5 ten sonra lokma yemycem artık akşam yemekleirni geçişticem bu durumda

ayyyyyyyyy bayılazayım çok yogunnnn

yaaa ben aç olmuyorum yatarken 2 gündür ve kg gimtiyor o yüzdenn
bunu tesbit ettim birgün brokoli yogurt yedim diger günde yani dünde ton balıklı salata 6 yı bulu yemem belki ondan oldu ama 5 ten sonra lokma yemycem artık akşam yemekleirni geçişticem bu durumda

akşam yemeği daha önce yemiyorsan evet bu 3-5 gün hatta 1 hafta kilo vermeyebilirsin, ama sonrasında yeniden vermeye başlarsın, bence akşamları yemelisin, en azından 1 hafta denemeni tavsiye ederim:KK51:

Hanımlar 1500 çok helede sürekli diyet yapan biri için :KK66:

Bu konuda hak veriyorum aebenim pastayla baska yemegin kalorisi ayni ama birinin icindeki yaglar vs seyler vucuda zarar veriyor. Gecen kalori hesabi yapiliyordu soyle baktim aslinda bende 1500 1400 kl diyet yapiyorum .ama bana gore degil kalori hesabi ben yediklerimin saglikli olmasi ve gozumun biseyde kalmadan porsiyon kontrollu yemek taraftariyim yani yasaklar bende ters tepki yapiyor.

kızlar her zaman 1500 kalori olmayacak tabi ki, bu gün katmer işi bozdu :) madem akşam yiyemedim, sabah yiyeyim dedim, nefsimi körelttim, aklımda kalmadı en azından:KK48:

genel olarak maksimum 1600 geçmemeye çalışacağım, bu 1200 de olur 1300 de olur :) mesela yarın kahvaltıda yulaf kepeği ile ekmek yapacağım, onun kalorisi çok düşük, kafadan 500 kl az olacak yani :rolleyes:
Iste saraycam dengelemek gerekiyor oglen kontrolu kaybettiysen aksami hafif gecirmek gibi benim sizlere bisey soylemem biraz sacma oluyr sizin diyet bilgileriniz benden dha iyi kelin ilaci olsa basina surer benimkiside ona benziyor.

Iste saraycam dengelemek gerekiyor oglen kontrolu kaybettiysen aksami hafif gecirmek gibi benim sizlere bisey soylemem biraz sacma oluyr sizin diyet bilgileriniz benden dha iyi kelin ilaci olsa basina surer benimkiside ona benziyor.
canım öyle kararlar aldım kendimce:-), sabah öğlen dilediğim gibi, akşam az yiycem, bakalım kaç gün sürecek, kalori hesabına da bakma can sıkıntısından yapıyorum iş yerinde, bu aralar işler kesat :rolleyes:

akşam yemeği daha önce yemiyorsan evet bu 3-5 gün hatta 1 hafta kilo vermeyebilirsin, ama sonrasında yeniden vermeye başlarsın, bence akşamları yemelisin, en azından 1 hafta denemeni tavsiye ederim:KK51:

hiç yemiyor degilim aslında yemek denmeztabi sütlü kahve kuruyemiş
meyve yogurt vs ve daha erken 5 gibi

canım öyle kararlar aldım kendimce:-), sabah öğlen dilediğim gibi, akşam az yiycem, bakalım kaç gün sürecek, kalori hesabına da bakma can sıkıntısından yapıyorum iş yerinde, bu aralar işler kesat :rolleyes:
Ah o aksam yemek ataklsri olmasa ah ah gunduz super gidiyor .

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
1 porsiyon et döner
salata
1 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kase salata

su şimdiye kadar 1,5 litre oldu 2,5 litreye tamamlarım

iyi akşamlar kızlar
hemen kg bildirimimi yapıyım
72. 3 kg yum
ne yazık ki :mad:
Niye agliyon firuze sen duzgun yemedigin icin kilo aliyorsun aksama kadar ac geziyon 1 ogun yiyorsun:KK60:dur sana ismi olan diyet bulalim:110: belki diyete adapte olursun.

Back