• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

_AYNURA_ _AYNURA_ evet sonunda kacak gelin gelmis cok ozledik aynura isin ilginci hep diyodumki aynura sik gelemesede okur arada bizi bir baktimki tumden kayboldu en son yilbasinda gorustuk sonra ses yok aksam ozlemim fazlalasti galiba yazdim kustunmu bize diye canim hergun olmasada lutfen ugra sikintilarimizi paylasalim hep diyet degil hayat damlayi op yerime hersey gonlunce olsun canim:KK200::KK60:

:kk77::kk77:
1 yumurta
beyaz peynir
5 zeytin
10 fındık
maydanoz

öglen
1 kase mercimekçorba
1 büyük tabak salata
1 kase sütlaç

akşam (17 :00)
1 dlm kaşar
6-7 kaşık yogurt
2 ceviz

Slm canlar hepinize ayri ayri yazmak isterdim ama cokkkkkkkk yorgunum yogun bir gundu aeben aeben canim nasil oldun ? Aklim sende kaldi ama yazamadim firuzeew firuzeew kiz senle benim kilolar dansoz gibi :KK71: habire oynuyor olsun be bunada sukur en azindan obez degiliz .
N Naz canim sen nasilsin oglusunu op@kuzularinannesi elifim sende iyisindir insallah kuzulari op yerime.
Nare83 Nare83 canim sen nasilsin ?sende kuzularini op yerime
Evet @_SARAYCA_ m canim arkadasim sende iyisindir insallah sende benim yeri.e op cocuklari
Zeynep ve zil arkadaslar sizede slm olsun benden bukadar gorusuruz az dinleneyim karnimi doyurayim ugramaya calisacam.

Yasemin bacım şimdi açile gittik geldik . İğneyi yedim yani :-)
Eli pek hafifmiş hemşire hanımın :-)
Büyük ihtimal Kas sıkışması dedi yani üşüttüm sanırım ani hareketlede oldu .
Yarına geçmezse emar çekelim dedi .

Begün ne bulduysan onu yedim kızlar malum kuzum ne hazırladıysa .
Sabah
Menemen ,2dl ekmek ,peynir .

Öğlen
bulgur pilavı ,yufka ,yogurt ,salata .

Akşamda daha yemedim

_AYNURA_ _AYNURA_ evet sonunda kacak gelin gelmis cok ozledik aynura isin ilginci hep diyodumki aynura sik gelemesede okur arada bizi bir baktimki tumden kayboldu en son yilbasinda gorustuk sonra ses yok aksam ozlemim fazlalasti galiba yazdim kustunmu bize diye canim hergun olmasada lutfen ugra sikintilarimizi paylasalim hep diyet degil hayat damlayi op yerime hersey gonlunce olsun canim:KK200::KK60:
Evet yaaa insan uzak kaldıkca soğuyor bir az da.hepinizi seviyorum aklımdasınız ama gelip yazamıyorum.inşallah bundan sonra daha sık gelirim

Anaaaam noldu sana abla?

1 yumurta
beyaz peynir
5 zeytin
10 fındık
maydanoz

öglen
1 kase mercimekçorba
1 büyük tabak salata
1 kase sütlaç

1 dlm kaşar
6-7 kaşık yogurt
2 ceviz
Sütlaçla kaşar olmamış kuzum bence tabi...

Onun agrisina dayanilmiyor bacim 3 gun cektim nefes almaya korktum valla hele ilk oldugunda yere attim kendimi nasil kivraniyorum agliyorum rabbim kimseye vermesin. Iyi yapmissin yarina haflflerse emar cektirme bosuna isin alma.:KK200:

Evet yaaa insan uzak kaldıkca soğuyor bir az da.hepinizi seviyorum aklımdasınız ama gelip yazamıyorum.inşallah bundan sonra daha sık gelirim
Aynura bizi birakacagini hic dusunmedim senin bazi huylarimi kendime benzetiyordum o merak eder ozler diyordum demek sikintilarindan bizi es gecmissin insallah hersey cok guzel olur hayatindaki hersey.:KK200:

Anaaaam noldu sana abla?
Sabah belim tutuldu kaldım öyle aynuram .
İlaçlarda fayda etmedi akşam dr gittim . İlaçlar pek fayda etmez iğne iyi gelir dedi gerçektende yumşamaya başladım yoksa yattıgın yerde dönemiyordum bile :(.

Aynuram menü seçeneğim yoktu kuzum . Kızım ne hazırladıysa onu yedim . Hoş zaten diger menülerimde iç açıcı değil tam diyet yaptıgım söylenemez , herşeye ragmen menü vercem demiştim ondan yazıyorum yoksa diyetlik menüler değil yediklerim ...
Kızlarım menüleride ; herkez kendine uyanı yapmaya çalışıyor malum burdaki hanımları biliyorsun hepsinin diyet bilgisi var .
Firüzeynen bizim menüler henüz oturmadı . Saraycamda kendine göre bişiler deniyor .
Banuda ( masumm ) bünyesine göre yapıyor diyetini ;).

Sen işten ayrıldınmı ? Yeni iş kurmak için . Tanitayı naptın ?

Onun agrisina dayanilmiyor bacim 3 gun cektim nefes almaya korktum valla hele ilk oldugunda yere attim kendimi nasil kivraniyorum agliyorum rabbim kimseye vermesin. Iyi yapmissin yarina haflflerse emar cektirme bosuna isin alma.:KK200:
Sanada kızdım bilesin :( daha 3 gün önce aynını yaşamışsın ama bizim haberimiz bile yok :( yasemin elimizden belki yardım gelmez ama en azından paylaşırsın duygu olarak yanında oluruz :( . Bunun senin için ne anlama geldiğini biliyorum . Bizi tanımadınmı burdan olmasa bile watsapdan yazabilirsin . Acılar paylaşılıca azalır, sevinçlerde artar bacım ;).

Sanada kızdım bilesin :KK43: daha 3 gün önce aynını yaşamışsın ama bizim haberimiz bile yok :KK43: yasemin elimizden belki yardım gelmez ama en azından paylaşırsın duygu olarak yanında oluruz :KK43: . Bunun senin için ne anlama geldiğini biliyorum . Bizi tanımadınmı burdan olmasa bile watsapdan yazabilirsin . Acılar paylaşılıca azalır, sevinçlerde artar bacım :KK66:.
Haklisin ama dert yanmaktanda utanir oldum canim surekli hastayim hergun biryerim agriyor uyku uyuyamiyorum heleki su hemsire arkadas psikolojimi bozdu.

Haklisin ama dert yanmaktanda utanir oldum canim surekli hastayim hergun biryerim agriyor uyku uyuyamiyorum heleki su hemsire arkadas psikolojimi bozdu.
cnım geçmiş olsun. aşkolsun biz dost değil miyiz paylaşalım dertlerimizi lütfen.
canım hiç haberimiz olmadı bi de tlf dan uzak kaldım yaaa nasıl bitiyor benim internet 10 günde bilmem

Sabah belim tutuldu kaldım öyle aynuram .
İlaçlarda fayda etmedi akşam dr gittim . İlaçlar pek fayda etmez iğne iyi gelir dedi gerçektende yumşamaya başladım yoksa yattıgın yerde dönemiyordum bile :KK43:.

Aynuram menü seçeneğim yoktu kuzum . Kızım ne hazırladıysa onu yedim . Hoş zaten diger menülerimde iç açıcı değil tam diyet yaptıgım söylenemez , herşeye ragmen menü vercem demiştim ondan yazıyorum yoksa diyetlik menüler değil yediklerim ...
Kızlarım menüleride ; herkez kendine uyanı yapmaya çalışıyor malum burdaki hanımları biliyorsun hepsinin diyet bilgisi var .
Firüzeynen bizim menüler henüz oturmadı . Saraycamda kendine göre bişiler deniyor .
Banuda ( masumm ) bünyesine göre yapıyor diyetini :KK66:.

Sen işten ayrıldınmı ? Yeni iş kurmak için . Tanitayı naptın ?
sana da geçmiş olsun aebenim
nazara mıgeldiniz oldu böyle.
dikkat et canım kendine .

1 yumurta
beyaz peynir
5 zeytin
10 fındık
maydanoz

öglen
1 kase mercimekçorba
1 büyük tabak salata
1 kase sütlaç

1 dlm kaşar
6-7 kaşık yogurt
2 ceviz
bence güzel bir menü sütlac değil de protein içerikli bir yemek olsaydı daha güzel olurdu ama yine de maşallah diyim..

iyi günler kızlar

_AYNURA_ _AYNURA_ hoşgeldin canım . özlettin kendini arada bir uğra .

dün spor olarak 45 dk koşu bandında yürüdüm , 1 saat step yapıldı .
spor çok güzel yaaaa ben de şu tembelliği üzreimden atıp seninle yarış yapıcam 1 saat step filan çok iyi yaaaa:nazar::nazar::nazar:

Back