Dünki menün nasıldı tozutmuşmuydun firuzem ?iyi akşamlar kızlar
hemen kg bildirimimi yapıyım
72. 3 kg yum
ne yazık ki
Banum bende saraycama katılıyorum , bu hafta belki bu engel olsada uzun vadede akşam yemek sana kilo verdirecek bence . Ayrıca bu hafta hafta içi tartıldıgın için öyle çıktın kilo artışın oldugunu düşünmüyorum . Cumartesiye kadar akşam yemeğe devam et cumartasi kilona göre yol cizersinakşam yemeği daha önce yemiyorsan evet bu 3-5 gün hatta 1 hafta kilo vermeyebilirsin, ama sonrasında yeniden vermeye başlarsın, bence akşamları yemelisin, en azından 1 hafta denemeni tavsiye ederim
Bilgiler aynı bacımSana yorum yapacak bilgiye sahip olmadigim icindirbacim.vucudunu okadar iyi taniyonki nedesem yanlis olur
teşekkür ederim cevap yazdığın için cnm, çok güzel mesleğin varmış, hayırlı işlerSlm kislar,kahve içmistim uyutmadi,bende yatağin içinde tekefon elimde size bakayim dedim.
Sarayca girmeye ve burayi okumaya,sohbet etmeye can atıyorum inanki cnm,ama çok yoğun çalışıyorum.(viyola,keman)öğretmeniyim,güzel sanatlarda.tamda dönem sonu,idareye not yetiştirelim diye göbeğimiz çatladi.yarindan onra rahatim insallah.
Banum ,aebenim ve diğer kizçeler sizler nasilsiniz?
boş ver vücudunu şaşırtmış oldun, hiç can sıkma,Cok tozuttum bu akşam
Oyy ne güzel bi menü.özledim ben de menü vermeyi...bi kaç zamandır diyet yapmıyorum belki sizinle gaza gelirim...kahvaltıdan önce 1 bardak meto çayım :)
sabah
3 kaşık yulaf kepeği ekmeği
lor
salatalık
6-7 yeşil soslu zeytin
yeşil çay eşliğinde
1.ara
1 armut yedim
öğlen
izmir köfte
bulgur
yoğurt varmış
akşam
taze fasülye kavurması
yoğurt
salata
2. ara
8 gibi 1 sütlü türk kahvesi içerim
ayrıca form çay
1034 kalori toplamda
canım hoşgeldin, nerelerdeydin, özletiyorsun kendiniİşten eve gidiyorum ben otobüsdeyim.kendimi işimi kurmak istiyorum yer arıyorum bunun için.benim için dua edin hayırlı olması için...siz ne yapıyorsunuz?
Evet saraycam ya çok haklısın.işimi seviyorum.insanları sevmek onların sevgisini kazanmak çok önemli...haklısınız sizi de baya ihmal ettim.canım hoşgeldin, nerelerdeydin, özletiyorsun kendini
çalışmayı çok istiyordun, Allah nasip etti, hemde sevdiğin ve bu konuda bilgi sahibi olduğun bir iştesin, hakkında hayırlısı olsun aynuram,
Dün tüm gün aklımdaydı size yazmak.bunu yasom ablam hiss etmiş akşam yazdı bana.şimdi buraya yazınca fark ettim çok ihmal ettim arkadaşlarımı.iyi ki yazmışım buraya.amma vefasızmışım aaa.siz söylemeden ben diyimı
Selam kuzu.hoş buldum.yenimisin buralarda?selam hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?