Yok yaa yaz kış ben hep tartılir yazardım hiç öyle akşam ile sabah arası fark olmaması gibi bi durumla karsilasmamistimCanim yaz günü gibi sıcak değil hava ter olmuyor su kaybı az oluyor bence bir de günler çok kısa. Allah kabul etsin canım
abla hani dedim patates gibi kilo aldırıcı bişey mi çiğden yiyorum gerçi ama ceviz de atıyorum salatasına müthiş oluyor valla bende 2 ay önce tanıştım kendisiyle normalde portakllı yemeğini yapardım ama salatasını hiç denememiştim birgün bir arkadaşta yedim öyle başladıKafana takıp düşüncelere dalıyorsan o yüzdende uykun gelmez bacım .
Saol nazim emeklisi gelmis cocuklari icin kendini feda eden bir kadin boyle bir olumu haketmedi bide kocasi imam nasil yapar boyle biseyi anlam veremiyorum.günaydınlar kızlar .
yasom7272 ablam hemşire arkadaşa üzüldüm . başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin .
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domares
10 adet siyah zeytin ( bu ara zeytine fena sardım )
öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
1 kase salata ( göbek, dereotu,maydonoz )
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kase salata
1 kutu ayran .
buraya kadar herşey süper ama sonrası felaket dün çok kar vardı spora gidemedim. annemlerdeydik annem kuru patlıcan dolması yapmıştı. 5 tane kuru patlıcan dolması yedim .
zaten adam sürekli dövüyormuş masumcum 6ay uzaklaştırma almış daha önce en üzücü şey sabah kalkıyor çoçuklarına kahvaltılarını hazırlıyor öğlen için yemek hazırlıyor çamaşır atıyor makineye ve işe gitmek için çıkarken 3 kuruş para için öldürüyor adam imam ve borsa oynuyormuş kadının kolundaki bilezikleri almış ortada yok bilezikler çoçuklara içim sızlıyor anne öldü ve babası tarafından nasıl dayanacaklar.selamm yasemin abla eşimi yapmış yani(
çok üzücü canım, benim komşum da tanıyor, hatta babasının kuranını o imam okumuş, sırf para için imamlık yapıyor anlaşılan, bir de iftira atmış, annesine gitmiştir, annesinde yoksa sevgilisi ile kaçmıştır demiş o şer....siz adamzaten adam sürekli dövüyormuş masumcum 6ay uzaklaştırma almış daha önce en üzücü şey sabah kalkıyor çoçuklarına kahvaltılarını hazırlıyor öğlen için yemek hazırlıyor çamaşır atıyor makineye ve işe gitmek için çıkarken 3 kuruş para için öldürüyor adam imam ve borsa oynuyormuş kadının kolundaki bilezikleri almış ortada yok bilezikler çoçuklara içim sızlıyor anne öldü ve babası tarafından nasıl dayanacaklar.
Sabah 3 dl biraz fazla olmuş saraycam , öğlende karbon oldugunu düşünürsekmenüm
sabah
1,5 kk peynir
5 yeşil zeytin
taze brokoli
3 dl t.b. ekmeği
öğlen
yayla çorba
kıymalı patates oturtma
(tatlıyı yemedim)
ara 1
1 elma
akşam
taze brokoli
2 yumurta haşlanmış
turp
havuç
yoğuer
(not:bu aralar akşam çiğ sebze tüketmek istiyorum)
ara 2
1 bardak süt ile türk kahvesi :)
spor 10 dk egzersiz düşünüyorum, kendimce plan yaptım, belki daha kısa sürer, ilerki zamanlarda yavaş yavaş artırırım
sabah 15 dk yürüyüş
öğlen yürümek istemedim hava soğuk, üşütürüm diye korktum
su 2+ lt
ayrıca akşam 1 adet form çay içerim
aeben yasom7272 ziligurti menü yorumlar mısınız?
Eşimi yapmış bacım ..?Saol nazim emeklisi gelmis cocuklari icin kendini feda eden bir kadin boyle bir olumu haketmedi bide kocasi imam nasil yapar boyle biseyi anlam veremiyorum.
Kadincagiz sabah kaklmis cocuklarini doyurmus camasir atmis makineye oglen icin yemek hazirlamis vah vah allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
Muhabbetiniz daim olsun zeynomabla hani dedim patates gibi kilo aldırıcı bişey mi çiğden yiyorum gerçi ama ceviz de atıyorum salatasına müthiş oluyor valla bende 2 ay önce tanıştım kendisiyle normalde portakllı yemeğini yapardım ama salatasını hiç denememiştim birgün bir arkadaşta yedim öyle başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?