• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Canim yaz günü gibi sıcak değil hava ter olmuyor su kaybı az oluyor bence bir de günler çok kısa. Allah kabul etsin canım
Yok yaa yaz kış ben hep tartılir yazardım hiç öyle akşam ile sabah arası fark olmaması gibi bi durumla karsilasmamistim

Slmlar herkese,birinin bir tanidiğimi öldü,geriye dönük okuyamadim,gözlerim çok yorgun.başi sagolsun yakinlarinin.
Bu gun kar tatili olunca oğulcağızımla hasret giderdik azıcık.hafta içi yüzüne hasret kaliyorum desem yeridir kuzucuğumun.akşam 6'da çikiyor 7yi geciyor ewe gelmesi.bazen benle bazen benden de babasindan da sonra geliyir,yemeğini yediği gibi hiç öpüşüp koklaşamadan koşa koşa derse oturuyor.bittiği gibide yatiyor:(
Keşke yarinda tatil olsaydi.çok kar yağdi,ve hala tipi şeklinde dewam ediyor.yarin bende metroyla gitmeye çalişicam bakalim.yollar buz pisti gibi...
Sizler neler yapiyorsunuz?

Zilim ankarayada geldi kar
Hiç yağmacı bu sene kara hasret kaldık
Bende komşuya gittim çay kahve bu saat oldu :( iki parça kıyafet ituledim saçları yikadim yatayim çok açım ,;((

Günaydın güzellikler. Dün sabah burda ne güzel kar vardı ama eridi gitti

Menü yazıyım dün kardeşimle eşi geldi giremedim tekrar. Gece de alerji mi oldum noldum bütün vücudum kızardı kabardı, öldüm kaşıntıdan

Sabah 2 dl ekmek, domates, lor, zeytin, maydanoz

Ara nescafe yanına cıss

Öğle et döner, domates, turşu

Akşam 4 köfte, domates, turşu

Su içmedim sanırım doğru düzgün 1,5 lt olmuş mudur bilmem

Kafana takıp düşüncelere dalıyorsan o yüzdende uykun gelmez bacım .
abla hani dedim patates gibi kilo aldırıcı bişey mi çiğden yiyorum gerçi ama ceviz de atıyorum salatasına müthiş oluyor valla bende 2 ay önce tanıştım kendisiyle normalde portakllı yemeğini yapardım ama salatasını hiç denememiştim birgün bir arkadaşta yedim öyle başladı

güneydın hanımlar

dünkü menüm

sabah
iki dilim ekmek kahvaltı sos domates peynir zeytin

öğlen
kereviz salatası cevizli yoğurtlu

akşam
ıspanak kavurma yağsız,bir kase yoğurt

gece maalesef ıspanak doyurmadı beni bir portakal ve bir elma yedim

günaydınlar kızlar .
yasom7272 yasom7272 ablam hemşire arkadaşa üzüldüm . başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin .

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domares
10 adet siyah zeytin ( bu ara zeytine fena sardım )

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
1 kase salata ( göbek, dereotu,maydonoz )

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kase salata
1 kutu ayran .

buraya kadar herşey süper ama sonrası felaket dün çok kar vardı spora gidemedim. annemlerdeydik annem kuru patlıcan dolması yapmıştı. 5 tane kuru patlıcan dolması yedim .

Tunaydin kizlar basim patliyor cok uzgunum nasil bir insanin bir annenin canina kastedebilir insan uc kurus para icin nasil bir canilik adami elime verseler lime lime edecem .

günaydınlar kızlar .
yasom7272 yasom7272 ablam hemşire arkadaşa üzüldüm . başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin .

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domares
10 adet siyah zeytin ( bu ara zeytine fena sardım )

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
1 kase salata ( göbek, dereotu,maydonoz )

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kase salata
1 kutu ayran .

buraya kadar herşey süper ama sonrası felaket dün çok kar vardı spora gidemedim. annemlerdeydik annem kuru patlıcan dolması yapmıştı. 5 tane kuru patlıcan dolması yedim .
Saol nazim emeklisi gelmis cocuklari icin kendini feda eden bir kadin boyle bir olumu haketmedi bide kocasi imam nasil yapar boyle biseyi anlam veremiyorum.
Kadincagiz sabah kaklmis cocuklarini doyurmus camasir atmis makineye oglen icin yemek hazirlamis vah vah allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.

selamm yasemin abla eşimi yapmış yani :KK43:(
zaten adam sürekli dövüyormuş masumcum 6ay uzaklaştırma almış daha önce en üzücü şey sabah kalkıyor çoçuklarına kahvaltılarını hazırlıyor öğlen için yemek hazırlıyor çamaşır atıyor makineye ve işe gitmek için çıkarken 3 kuruş para için öldürüyor adam imam ve borsa oynuyormuş kadının kolundaki bilezikleri almış ortada yok bilezikler çoçuklara içim sızlıyor anne öldü ve babası tarafından nasıl dayanacaklar.

zaten adam sürekli dövüyormuş masumcum 6ay uzaklaştırma almış daha önce en üzücü şey sabah kalkıyor çoçuklarına kahvaltılarını hazırlıyor öğlen için yemek hazırlıyor çamaşır atıyor makineye ve işe gitmek için çıkarken 3 kuruş para için öldürüyor adam imam ve borsa oynuyormuş kadının kolundaki bilezikleri almış ortada yok bilezikler çoçuklara içim sızlıyor anne öldü ve babası tarafından nasıl dayanacaklar.
çok üzücü canım, benim komşum da tanıyor, hatta babasının kuranını o imam okumuş, sırf para için imamlık yapıyor anlaşılan, bir de iftira atmış, annesine gitmiştir, annesinde yoksa sevgilisi ile kaçmıştır demiş o şer....siz adam

ziligurti ziligurti merhaba, senin ilk mesajlarını okudum, motivasyonum bir kez daha arttı, bende çok diyet yapıp, çok kilo verdim ama hiç bir zaman koruyamadım:KK43:, senin dediğin gibi, beslenmemizi yaşam biçimi haline getirmemiz lazım, bende tarzımı oturtabilsem ne mutlu, sorunum akşamları kendimi kaybedip, yarın başlarım diyerek aşırı yemem, bakalım bu hafta bu alışkanlığımı yok edebilecek miyim:KK51:

burada seni daha sık görmeyi ve bilgilerini bizimle de paylaşmanı çok isterim, sevgiler:KK68:

menüm

sabah
1,5 kk peynir
5 yeşil zeytin
taze brokoli
3 dl t.b. ekmeği

öğlen
yayla çorba
kıymalı patates oturtma

(tatlıyı yemedim)

ara 1
1 elma

akşam
taze brokoli
2 yumurta haşlanmış
turp
havuç
yoğuer

(not:bu aralar akşam çiğ sebze tüketmek istiyorum:oops:)

ara 2
1 bardak süt ile türk kahvesi :)

spor 10 dk egzersiz düşünüyorum, kendimce plan yaptım, belki daha kısa sürer, ilerki zamanlarda yavaş yavaş artırırım

sabah 15 dk yürüyüş

öğlen yürümek istemedim hava soğuk, üşütürüm diye korktum

su 2+ lt

ayrıca akşam 1 adet form çay içerim

aeben aeben yasom7272 yasom7272 ziligurti ziligurti menü yorumlar mısınız?:KK52:

menüm

sabah
1,5 kk peynir
5 yeşil zeytin
taze brokoli
3 dl t.b. ekmeği

öğlen
yayla çorba
kıymalı patates oturtma

(tatlıyı yemedim)

ara 1
1 elma

akşam
taze brokoli
2 yumurta haşlanmış
turp
havuç
yoğuer

(not:bu aralar akşam çiğ sebze tüketmek istiyorum:oops:)

ara 2
1 bardak süt ile türk kahvesi :)

spor 10 dk egzersiz düşünüyorum, kendimce plan yaptım, belki daha kısa sürer, ilerki zamanlarda yavaş yavaş artırırım

sabah 15 dk yürüyüş

öğlen yürümek istemedim hava soğuk, üşütürüm diye korktum

su 2+ lt

ayrıca akşam 1 adet form çay içerim

aeben aeben yasom7272 yasom7272 ziligurti ziligurti menü yorumlar mısınız?:KK52:
Sabah 3 dl biraz fazla olmuş saraycam , öğlende karbon oldugunu düşünürsek ;)
Akşam harika , tatlıyı es geçmemde ;)

Afiyet olsun ..

Saol nazim emeklisi gelmis cocuklari icin kendini feda eden bir kadin boyle bir olumu haketmedi bide kocasi imam nasil yapar boyle biseyi anlam veremiyorum.
Kadincagiz sabah kaklmis cocuklarini doyurmus camasir atmis makineye oglen icin yemek hazirlamis vah vah allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
Eşimi yapmış bacım ..?
Yani diyecek kelime yok bu nasıl insanlık :(

abla hani dedim patates gibi kilo aldırıcı bişey mi çiğden yiyorum gerçi ama ceviz de atıyorum salatasına müthiş oluyor valla bende 2 ay önce tanıştım kendisiyle normalde portakllı yemeğini yapardım ama salatasını hiç denememiştim birgün bir arkadaşta yedim öyle başladı
Muhabbetiniz daim olsun zeynom :-) yoğurtlu güzel oluyor ama ;)

Back