günaydın hanımlar
dünkü menümü vereyim sonra da bir soru sorayım
sabah 2 yumurta peynir zeytin
öğlen iki kaşık tavuk sote ve bir kase yoğurt
akşam kabaklı yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
gece bir elma
arakaşlar ben buaralar kervize taktım kafayı herhafta yiyorum bugün de yicem çiğden salatasını yapıyorum cevizli yoğurtlu bir sorun varmı beni şişkinlik yapıyor aslında ama inanılmaz seviyorum
NeeeKizlar kayip hemsire arkadasi buldular asansor boslugunda olu
Miktarlarını abartmazsan dengeli menü saraycamgünaydın kızlar, haftasonu yine diyetlik değildim, yeniden başlıyorum sağlıklı beslenmeye
sabah
2 kaşık yulaf kepeği ile ekmek
peynir
dere otu
maydanoz
5 yeşil zeytin
çiğ brokoli
ara
3 küçük mandalina
öğlen
ekşili köfte
bulgur pilavı
az yoğurt
ara
yoğurdun devamını yiyeceğim
akşam
pişmemiş ıspanak
ton balığı
yoğurt
1 kepçe tarhana çorbası
Kafana takıp düşüncelere dalıyorsan o yüzdende uykun gelmez bacım .cay kahve hiç bişey içmiyorum uykumu etkiler diye ama dalıpta uyuyamıyorumgeçecek inş
yok zaten iş yerinde tabaklar küçük oluyor :)Miktarlarını abartmazsan dengeli menü saraycam
Kizlar kayip hemsire arkadasi buldular asansor boslugunda olu
intihar mı, cinayet mi acabaKizlar kayip hemsire arkadasi buldular asansor boslugunda olu
Allah rahmet eylesin. Çok üzücüKizlar kayip hemsire arkadasi buldular asansor boslugunda olu
Basın sağ olsun ablam çok üzüldüm ya kaçarken falan mi oldu ki ??çok üzüldüm çoçklarına ailesine böyle bir ölümü kimse hak etmez
Canim yaz günü gibi sıcak değil hava ter olmuyor su kaybı az oluyor bence bir de günler çok kısa. Allah kabul etsin canımBenim kilo iftar öncesi 70.5 idi
Yani yine kilo verememişim hayret yaaaa
Gece ile gündüz arası önceden 1 kg fark olurdu şimdi gece neyse gündüz de 100 200gr eksiği çıkıyo yaaa
Olan çocuklara oluyoçok üzüldüm çoçklarına ailesine böyle bir ölümü kimse hak etmez
Afiyet olsun firuzem .İyi akşamlar kızlar
Menüm
İftar
Tavuk
Salata
Korniso turşu
Bi kaç kaşık patates salatası
1.5 lt su içildi
Sahur yok 45 dk plates de yapıldı. Bu arada dün 500 ip atladım 30 squat 30 sn plank da yaptım
Süpersin banum
sabah limonlu su
kahvaltı
azcık yumurta pişmiş
peynir, zeytin ,yeşillik
10 fındık
öglen
yarım kase şehriye çorbası
3 ymk kavurma (etli pilav vardı bana ayırmasını istedim aşçıdan )
salata
1 bardak ayran
akşam
haşlanmış brokoli üzerine
yogurt
3lt su
eve gidince leisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?