Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bilem pas vermeyince dedim kızdıgıma gücendimi diye . senin pek böyle huyun yoktur ama eşref saatine geldiyse acaba dedimKarlı bir sabahtan Günaydın güzellikler
Aeben abla kızıyor musun dedin ya geçen gün, döv beni neyseki hala -deyim
günaydın bacım .. evdemisin ?günaydın hanımlar.
evet canım evdeyim gene uykusuz bir gece geçirdim perişanımgünaydın bacım .. evdemisin ?
napcaz senin bu uyku işini bacım ?evet canım evdeyim gene uykusuz bir gece geçirdim perişanım
cay kahve hiç bişey içmiyorum uykumu etkiler diye ama dalıpta uyuyamıyorumgeçecek inşnapcaz senin bu uyku işini bacım ?
bu gece bende sık uyandım yağmur fırtına derken .. şimdi gözlerim puslu puslu . bide dün yediklerimden halsizin . kalkıp işi gücü tutayım bari..
Abla ege'yi sana göndereyim de ben uyuyayım bari, sen nasılolsa uykusuzsun :)evet canım evdeyim gene uykusuz bir gece geçirdim perişanım
küçük mü bebeğiniz neden uyumuyor?Abla ege'yi sana göndereyim de ben uyuyayım bari, sen nasılolsa uykusuzsun :)
Şaka bir yana uyku problemin arttı sanki di mi?
küçük mü bebeğiniz neden uyumuyor?
ay en şeker zamanlar ama o dönem benim kızda ciddi uyku sorunları yaşadı gece 2 de kalkıp sabah 5 e kadar oyun oynadığımız zamanlardı bir de memeden kesmiştim deli gibi :)))18 aylık hala gece emmek için uyanıyor. Eskisi gibi sık değil ama deliksiz uykuya hasret kaldım vallahi
Büyük oğlum 8 aylıkken emmeyi bırakmıştı ve yaşından sonra deliksiz uyumaya başlamıştı. Ama küçük sıpa gündüz iyice azalttı ama gece uyandı mı uzun uzun emmeden uykuya dalamıyor bir türlü.ay en şeker zamanlar ama o dönem benim kızda ciddi uyku sorunları yaşadı gece 2 de kalkıp sabah 5 e kadar oyun oynadığımız zamanlardı bir de memeden kesmiştim deli gibi :)))
Seve seve bakarim canim yolla keske yakin olaydik evet bazan olurdu uzun zamandur olmuyordu gene basladi.Abla ege'yi sana göndereyim de ben uyuyayım bari, sen nasılolsa uykusuzsun :)
Şaka bir yana uyku problemin arttı sanki di mi?
yazdıklarına katılıyorum canım, bende bayadır diyet psikolojisinde olduğum için, bazen bıkkınlık geliyor, ama bırakırsam başa sararım, bunun farkındayım :)))Saraycam bu konuda yazdıklarınızı okudum ...
Malesefki bir kere kilo almış biri kilosunu verip hedefine gelsede , egerki sağlıklı beslemeyi HAYAT felsefesi yapmazsak kilolar geri geliyor ..
Dengeli yaşamak zorundayız , bir gün tozuttuysak dikkat edip geri vermeliyiz .
normaldede saglıklı beslenmeye yönelmezsek , hangi diyeti yaparsak yapıp kiloları versekte ,mutlaka kilolar geri geliyor ..
15 yaşında diyete başlamıştım... bir genç kız için hemde 1.57 boyunda 68 kilo olmak ne demek ..
40 yaşındayım 25 yıl olmuş hep dikkat ederip hep , ve bunun sebebi sağlıklı ve az yemeyi beceremediğimden
Kemdimi bir çok konuda çok güçlü bilirim ama bu yeme işinde gücüm yok bunda hipo olmamında etkisi tabiki var ama o pisbogazlık yokmu bu konuda kendimi terbiye etmedikçede hep böyle hayatım diyet olarak geçecek onunda farkındayım .