• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah 3 dl biraz fazla olmuş saraycam , öğlende karbon oldugunu düşünürsek :KK66:
Akşam harika , tatlıyı es geçmemde :KK66:

Afiyet olsun ..
sabah 2 dl düşürürm aebenim, öğlenleri ne çıkarsa bahtıma artık yiyeceğim mecburen, tatlı hariç tabi, :)

güneydın hanımlar

dünkü menüm

sabah
iki dilim ekmek kahvaltı sos domates peynir zeytin

öğlen
kereviz salatası cevizli yoğurtlu

akşam
ıspanak kavurma yağsız,bir kase yoğurt

gece maalesef ıspanak doyurmadı beni bir portakal ve bir elma yedim
Zaten Gün boyu meyve yememişsin
zeynom afiyet olsun . Öğünün birini pro yaparsan daha tok olursun ;).

sabah 2 dl düşürürm aebenim, öğlenleri ne çıkarsa bahtıma artık yiyeceğim mecburen, tatlı hariç tabi, :)
Saraycam banunun uyguladıgı yöntemi sende kendine uygulaya bilirsin , tabi aynını değilde .
Sabah az karbonlu yap , öylen işte ne çıkarsa tatlı hariç . Akşamda hafif geçirirsin al sana bi düzen ;)

Günaydın güzellikler. Dün sabah burda ne güzel kar vardı ama eridi gitti

Menü yazıyım dün kardeşimle eşi geldi giremedim tekrar. Gece de alerji mi oldum noldum bütün vücudum kızardı kabardı, öldüm kaşıntıdan

Sabah 2 dl ekmek, domates, lor, zeytin, maydanoz

Ara nescafe yanına cıss

Öğle et döner, domates, turşu

Akşam 4 köfte, domates, turşu

Su içmedim sanırım doğru düzgün 1,5 lt olmuş mudur bilmem
Turşucu güzeli cısın çok fazla degilse iyi menün ;)

günaydınlar kızlar .
yasom7272 yasom7272 ablam hemşire arkadaşa üzüldüm . başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin .

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domares
10 adet siyah zeytin ( bu ara zeytine fena sardım )

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
1 kase salata ( göbek, dereotu,maydonoz )

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kase salata
1 kutu ayran .

buraya kadar herşey süper ama sonrası felaket dün çok kar vardı spora gidemedim. annemlerdeydik annem kuru patlıcan dolması yapmıştı. 5 tane kuru patlıcan dolması yedim .
Bireh bireh 5 dene hemde :-)
Nazlım akşamların genelde çok az oluyor o yünden açıkman normal ..
Çok dolu olmuyo kuru dolmaları afiyet olsun ....

Dün menüm iydi ama artı çıktım yah ama sebebi varmış 1 hafta önce regl oldum . Hiç böyle yapmazdı sanırım bu ay regllerde bi tuhaflık var takımdaki kızlarda diyodu :-)
Bugun lapa yapayım az şişligim gitsin dedim malum yarın tartı günü ;)
Kızlarla nişantaşı pazarına gidicem kapa ne olur bilmem ..

Bireh bireh 5 dene hemde :-)
Nazlım akşamların genelde çok az oluyor o yünden açıkman normal ..
Çok dolu olmuyo kuru dolmaları afiyet olsun ....

normalde acıkmadım abla tamamen pis boğazlılığımdan oldu . patlıcanlar küçüktü ama ( züğürt tesellisi diye buna denir sanırım )

selammm ,
yarın bizim menüde mantar çorba, tavuk köfte ve , ayran var benim yiyebilecegim
sabah yumurta yemek istemiyorum
muz süt, ceviz fındık filanmı yese ama umuzu montiden beri bi içim ısınarak yemedim vallahi :)

kfleks alayım dedimm ama bolşekerli onlar

:kk77::kk77:
sabah zencefil limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
peynir
bir tabak maydanoz
5 zeytin

öglen
1 kase mercimek çorbası
3 servis kaşıgı kıymalı
3-4 kaşıkyogurt

akşam (6 gibi yerim )
ton balıklı salata

3lt su
eve gidince lesile yaparım

karbon agırlıklı derken
mesela bizimde hergün pilav makarna oluyor , çorba hergün oluyor onun dışında sebze yemegi et yemegi , börek ve dolmada çıkıyor yemek çıkarkende insan yemek taşıyamıyor

bende sorunu sabah protein yemekle çözdüm

karbon agırlıklı derken
mesela bizimde hergün pilav makarna oluyor , çorba hergün oluyor onun dışında sebze yemegi et yemegi , börek ve dolmada çıkıyor yemek çıkarkende insan yemek taşıyamıyor

bende sorunu sabah protein yemekle çözdüm
mesela 3 çeşit çıkıyor 1. ana yemek oluyor et-balık-tavuk-sebze-patates vs. sonra 2. pilav makarna börek oluyo 3. sü ise salata yoğurt-ayran-meyve-tatlı oluyor

eee sende benim gibi yapabilirisin cnm bizim haftad bir sütlü tatlı çıkıyor ben yiyorum ya
sonra gözüm kalıyor daha çoksaldırıyorum herkes iki tabak yiyorsa ben 1 tane yiyorum

menüm

sabah
1,5 kk peynir
5 yeşil zeytin
taze brokoli
3 dl t.b. ekmeği

öğlen
yayla çorba
kıymalı patates oturtma

(tatlıyı yemedim)

ara 1
1 elma

akşam
taze brokoli
2 yumurta haşlanmış
turp
havuç
yoğuer

(not:bu aralar akşam çiğ sebze tüketmek istiyorum:oops:)

ara 2
1 bardak süt ile türk kahvesi :)

spor 10 dk egzersiz düşünüyorum, kendimce plan yaptım, belki daha kısa sürer, ilerki zamanlarda yavaş yavaş artırırım

sabah 15 dk yürüyüş

öğlen yürümek istemedim hava soğuk, üşütürüm diye korktum

su 2+ lt

ayrıca akşam 1 adet form çay içerim

aeben aeben yasom7272 yasom7272 @ziligurti menü yorumlar mısınız?:KK52:
saraycam menüne yorum yapamadan dışarı çıkmam gerekti kusura bakma başsağlığına gittim komşumun halası vefat etmişti . aebenim zaten yazmış bir sonraki günün menüsünü biliyosan eğer sabahki ekmek dilimini düşür bugün öğlen patetes ve yoğurt çorbası olunca karbon çok olmuş oluyor genel manada diğer öğünler iyi.

eee sende benim gibi yapabilirisin cnm bizim haftad bir sütlü tatlı çıkıyor ben yiyorum ya
sonra gözüm kalıyor daha çoksaldırıyorum herkes iki tabak yiyorsa ben 1 tane yiyorum
öyle yapıyorum , mecburen :)

saraycam menüne yorum yapamadan dışarı çıkmam gerekti kusura bakma başsağlığına gittim komşumun halası vefat etmişti . aebenim zaten yazmış bir sonraki günün menüsünü biliyosan eğer sabahki ekmek dilimini düşür bugün öğlen patetes ve yoğurt çorbası olunca karbon çok olmuş oluyor genel manada diğer öğünler iyi.
teşekkür ederim casnım,

başınız sağolsun

bende bu diyet konusunda bu sabah tartıya çıkınca şöyle düşündüm çünkü hiç kilo veremiyorum aylardır ve beni üzmüyor desemde yalan olur aslında psikolojimi bozuyor üzülüyorum karara aldım mart nisana kadar kilomu koruyup 65 500 65 700 geliyorum istanbuldan geldiğimden beri martta hem sporuma hemde diyete tekrar başlamak istiyorum bugünki düşüncem bu .nedersiniz bilmiyorum :110:

bende bu diyet konusunda bu sabah tartıya çıkınca şöyle düşündüm çünkü hiç kilo veremiyorum aylardır ve beni üzmüyor desemde yalan olur aslında psikolojimi bozuyor üzülüyorum karara aldım mart nisana kadar kilomu koruyup 65 500 65 700 geliyorum istanbuldan geldiğimden beri martta hem sporuma hemde diyete tekrar başlamak istiyorum bugünki düşüncem bu .nedersiniz bilmiyorum :110:
sen nasıl istiyorsan canım, çok sıkma kendini, böylede çok iyi olduğunu düşünüyorum:KK60:

Back