• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menümü yazayım . sporuda yarın yazarım

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
5 adet ızgara köfte
salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet
salata

bugünkü menümü yazayım . sporuda yarın yazarım

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
5 adet ızgara köfte
salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet
salata
Afiyet olsun nazlım ....

bende bu diyet konusunda bu sabah tartıya çıkınca şöyle düşündüm çünkü hiç kilo veremiyorum aylardır ve beni üzmüyor desemde yalan olur aslında psikolojimi bozuyor üzülüyorum karara aldım mart nisana kadar kilomu koruyup 65 500 65 700 geliyorum istanbuldan geldiğimden beri martta hem sporuma hemde diyete tekrar başlamak istiyorum bugünki düşüncem bu .nedersiniz bilmiyorum :110:
Yasemin kilo veremiyor olabilirsin fakat şöylede bir durum var ,kiloda almıyorsun , bak istanbulda yedim dedin eger bizler olsak 2-3 kilo alırdık en az ;)

Senin iş biraz spora bakıyor . Kışın yürüyüş yapamıyorsun . E o azaman baharı beklemen mantıklı ...

Bende bi türlü o gücü bulamıyorum kendimde . Spor olmadan olmuyor ;) bendemi havaların ısınmasını beklesem:( . Bu kiloda olmak istemiyorum , ama kilo vermek içinde çok çabam yok ne yazıkki :(. .

Banum menün gayet güzel ;).

Son düzenleme:
Menüm
Sabah
Lapa yogurt.

Öğlen
Lapa yogurt .

İkindi
1İçli köfte .

Akşam
Çok az lapa yogurt ( gündüzden kalan )
Kızımın patetesinden 3-5
5-6 tn de hurma .

Su az sporda yok :(

Yasemin kilo veremiyor olabilirsin fakat şöylede bir durum var ,kiloda almıyorsun , bak istanbulda yedim dedin eger bizler olsak 2-3 kilo alırdık en az :KK66:

Senin iş biraz spora bakıyor . Kışın yürüyüş yapamıyorsun . E o azaman baharı beklemen mantıklı ...

Bende bi türlü o gücü bulamıyorum kendimde . Spor olmadan olmuyor :KK66: bendemi havaların ısınmasını beklesem:KK43: . Bu kiloda olmak istemiyorum , ama kilo vermek içinde çok çabam yok ne yazıkki :KK43:. .
kendimi engellemesem alırım aebenim gene sağlıklı beslenmeye devam vazgeçmedim dediğin gibi yazın yaptığım yürüyüşleri yapamıyorum ve ağır sporlar yapamadığım içinde spor salonunda gidesim gelmedi gitsem yürüyüş bandında yürüyecem oda evde var zaten:110:

iyi akşamlar kızlar
tlfumun hem şarjı bitti hem de interneti.
iyice bağımlı oldum :KK20::KK20::KK20:
bu yüzden bir süre internet paketi eklemiycem.
tefsir okumak istiyorum. hadis ezberlemek istiyorum.
ama tlf hepsine engel oluyo
akşamları girerim kızlar
bugüm diyet gümledi hem öğlen hem akşam cıslarla dopdoluydu
yarın yeni bir gün
bugünün tek artsı sporu yapmış olmam. spor salonu üyeliğim de bitecek ama aylık 95 tl olmuş. paraya üzülüyorum evde yapıcam artık sporumu. şubataın ilk haftasına kadar sürüyor.
kilomda bu sabah da değişiklik yoktu. yani 1 hafta oldu nerdeyse ama 72 71.5 bu da moralimi bozuyor ve diyeti bırakmama sebep oluyo :KK42::KK42::KK42:

kendimi engellemesem alırım aebenim gene sağlıklı beslenmeye devam vazgeçmedim dediğin gibi yazın yaptığım yürüyüşleri yapamıyorum ve ağır sporlar yapamadığım içinde spor salonunda gidesim gelmedi gitsem yürüyüş bandında yürüyecem oda evde var zaten:110:
yasom benim evde de step tahtasından topa eliptik aletinden dambıla her şey var ama evde spor çok zor geliyo bana da :KK20:

Menüm
Sabah
Lapa yogurt.

Öğlen
Lapa yogurt .

İkindi
1İçli köfte .

Akşam
Çok az lapa yogurt ( gündüzden kalan )
Kızımın patetesinden 3-5
5-6 tn de hurma .

Su az sporda yok :KK43:
az yemişsin ama kan şekerini yükseltici şekilde beslenmişsin.
bakalım yarın nasıl bir sonuç elde edicez.
ben anca akşam girerim kızlar

Gunaydin hayirli sabahlar arkadslar .
Evet bugun kilo bildirimi yapacaktik ama benim kilo oynadigi icin ne yazssam bilemedim dun 65 700 dum bugun 64 900 geliyorum
20160120_084148.jpg anlam veremesemde

Günaydın güzellikler
Dün kardeşime kahvaltıya gittim 4e kadar oturdum, öğleden sonra kısır yaptık. 2 tabak kısır sonuç şişlik tabi

Geçen hafta :73,2
Bu hafta :73
Fark: 0,2
Yüzde : 0,27 %

Günaydın güzel hanımlar

Kilo bildirimim
Geçen hafta 70
Bu hafta 69
Fark 1 kg .

Lapa karbonda olsa tuzsuz ve bol yogurt şişliği attirıyor bana . Aslından 4-5 gün öncede 69 dum . Regl ve tatlı şişirmişti dün 69.8 düm ...

Haftaya 68 li rakam görmek dilegitle inşallah ..
Malum benim hayatda menülerde karışık , ve buna çözümüm yok böyle olmak durumunda . Bende buna göre hareket edip haftada 200, 300 gr da olsa vererek devam etmek istiyorum . En azından kilo almamış olurum . Havalar ısının a sporu mutlaka ekliycem başka türlü hedefe varamam . İşte durumumun özeti böyle :-)

Günaydın güzellikler
Dün kardeşime kahvaltıya gittim 4e kadar oturdum, öğleden sonra kısır yaptık. 2 tabak kısır sonuç şişlik tabi

Geçen hafta :73,2
Bu hafta :73
Fark: 0,2
Yüzde : 0,27 %
Dinekki dün kısırı 2 tb değilde 1 tb yiyeydin bugun daha fazla eksin olacakmış elifim ;).
Hatta sen tam dikket etseydin bu hafta 2 kilon giderdi eminim ....

Gunaydin hayirli sabahlar arkadslar .
Evet bugun kilo bildirimi yapacaktik ama benim kilo oynadigi icin ne yazssam bilemedim dun 65 700 dum bugun 64 900 geliyorum
Eki Görüntüle 1749763 anlam veremesemde
Yav yasemin bünyen senin diyeti bırakmanı istemiii bak dün ara vericem dedin korktu indi kilon :D

Ay şaka bir yana öyle böyle inecek bacım en son 64 lü rakamları vicdan çorbasıyla gördün . Dün normal beslendiysen bu rakam iyi yolda oldugunu gösterir ertesi gün artsada ;)

Back