- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
aminsaol canım teyze yaşlıydı ve hiç evlenmemiş fındıklıda yaşlılar yurdunda kalıyordu allah rahmet etsin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminsaol canım teyze yaşlıydı ve hiç evlenmemiş fındıklıda yaşlılar yurdunda kalıyordu allah rahmet etsin .
Afiyet olsun nazlım ....bugünkü menümü yazayım . sporuda yarın yazarım
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
5 adet ızgara köfte
salata
ayran
ara
1 adet elma
akşam
2 yumurta ile yapılmış biberli peynirli omlet
salata
Yasemin kilo veremiyor olabilirsin fakat şöylede bir durum var ,kiloda almıyorsun , bak istanbulda yedim dedin eger bizler olsak 2-3 kilo alırdık en azbende bu diyet konusunda bu sabah tartıya çıkınca şöyle düşündüm çünkü hiç kilo veremiyorum aylardır ve beni üzmüyor desemde yalan olur aslında psikolojimi bozuyor üzülüyorum karara aldım mart nisana kadar kilomu koruyup 65 500 65 700 geliyorum istanbuldan geldiğimden beri martta hem sporuma hemde diyete tekrar başlamak istiyorum bugünki düşüncem bu .nedersiniz bilmiyorum
kendimi engellemesem alırım aebenim gene sağlıklı beslenmeye devam vazgeçmedim dediğin gibi yazın yaptığım yürüyüşleri yapamıyorum ve ağır sporlar yapamadığım içinde spor salonunda gidesim gelmedi gitsem yürüyüş bandında yürüyecem oda evde var zatenYasemin kilo veremiyor olabilirsin fakat şöylede bir durum var ,kiloda almıyorsun , bak istanbulda yedim dedin eger bizler olsak 2-3 kilo alırdık en az
Senin iş biraz spora bakıyor . Kışın yürüyüş yapamıyorsun . E o azaman baharı beklemen mantıklı ...
Bende bi türlü o gücü bulamıyorum kendimde . Spor olmadan olmuyor bendemi havaların ısınmasını beklesem . Bu kiloda olmak istemiyorum , ama kilo vermek içinde çok çabam yok ne yazıkki . .
yasom benim evde de step tahtasından topa eliptik aletinden dambıla her şey var ama evde spor çok zor geliyo bana dakendimi engellemesem alırım aebenim gene sağlıklı beslenmeye devam vazgeçmedim dediğin gibi yazın yaptığım yürüyüşleri yapamıyorum ve ağır sporlar yapamadığım içinde spor salonunda gidesim gelmedi gitsem yürüyüş bandında yürüyecem oda evde var zaten
az yemişsin ama kan şekerini yükseltici şekilde beslenmişsin.Menüm
Sabah
Lapa yogurt.
Öğlen
Lapa yogurt .
İkindi
1İçli köfte .
Akşam
Çok az lapa yogurt ( gündüzden kalan )
Kızımın patetesinden 3-5
5-6 tn de hurma .
Su az sporda yok
günaydın tebriklerGunaydin hayirli sabahlar arkadslar .
Evet bugun kilo bildirimi yapacaktik ama benim kilo oynadigi icin ne yazssam bilemedim dun 65 700 dum bugun 64 900 geliyorum
Eki Görüntüle 1749763 anlam veremesemde
Yok tebrik etme gulum ya yarin 66 bile olabilirim neye inanacagimi sasirdim tartiyi yerini degismiyom oynatmiyorum ama her gun farkli gelince eksiliyommu artiyommu bilemiyorum.günaydın tebrikler
Dinekki dün kısırı 2 tb değilde 1 tb yiyeydin bugun daha fazla eksin olacakmış elifim .Günaydın güzellikler
Dün kardeşime kahvaltıya gittim 4e kadar oturdum, öğleden sonra kısır yaptık. 2 tabak kısır sonuç şişlik tabi
Geçen hafta :73,2
Bu hafta :73
Fark: 0,2
Yüzde : 0,27 %
Yav yasemin bünyen senin diyeti bırakmanı istemiii bak dün ara vericem dedin korktu indi kilonGunaydin hayirli sabahlar arkadslar .
Evet bugun kilo bildirimi yapacaktik ama benim kilo oynadigi icin ne yazssam bilemedim dun 65 700 dum bugun 64 900 geliyorum
Eki Görüntüle 1749763 anlam veremesemde