Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın

Ay yok asla salmiycam bugün yumurtamsı yeşilliğini yedim, öğlende etli avgan pilavı var pirinçli ama aşçıya soyluycem azcik et ayirir ,çorba ve salata yerim birazda

Bugünde yesem toparlayamam artık

valla kızlar bişiy diyimmi yemiyrum daha rahatım yaa
iki gün ufak tefek kaçırdımmigdem fena bugün umarım toparlarım çarşambaya kadar

Karlı bir sabahtan Günaydın güzellikler

Aeben abla kızıyor musun dedin ya geçen gün, döv beni neyseki hala -deyim
ne bilem pas vermeyince dedim kızdıgıma gücendimi diye . senin pek böyle huyun yoktur ama eşref saatine geldiyse acaba dedim
menü vermediğin için tahmin ediyorum
tartı günümüz çarşamba o vakte kadar iyce vermiş ol

dünki menümü cıslı olsada yazmaya karar verdim . utanır konturolü iyce saglarım inşallah

pazar sabah 11 gibi
2 dl tb ekmegi.
fırında sebze kızırmamı diyim işte ondan azda pattis vardı içinde ..
peynir..

14.gibi 1 tane sarma attım agzıma ( komşuda başsaglıgı vardı )

17 gibi
yahni çeşitleri olan bi tabak . 1 kş pilav . bol yogurt ..
azda sucuk döner ..
kabak tatlısı ve ekmek kadayıfından 2 şer çt.

ve en yapmaman gereken buna kızdım kendimede akşam eşcazımla aynı başsağlıgına öylen yemediğim 5-6 sarma tuzluydu bide

bugün söz sıkı bir menü olacak inşallah .. neyseki geçen haftaya göre - deyim

evet canım evdeyim gene uykusuz bir gece geçirdim perişanım
napcaz senin bu uyku işini bacım ?
bu gece bende sık uyandım yağmur fırtına derken .. şimdi gözlerim puslu puslu . bide dün yediklerimden halsizin . kalkıp işi gücü tutayım bari..

napcaz senin bu uyku işini bacım ?
bu gece bende sık uyandım yağmur fırtına derken .. şimdi gözlerim puslu puslu . bide dün yediklerimden halsizin . kalkıp işi gücü tutayım bari..
cay kahve hiç bişey içmiyorum uykumu etkiler diye ama dalıpta uyuyamıyorumgeçecek inş

günaydın hanımlar

dünkü menümü vereyim sonra da bir soru sorayım

sabah 2 yumurta peynir zeytin

öğlen iki kaşık tavuk sote ve bir kase yoğurt

akşam kabaklı yeşil mercimek yemeği ve yoğurt

gece bir elma

arakaşlar ben buaralar kervize taktım kafayı herhafta yiyorum bugün de yicem çiğden salatasını yapıyorum cevizli yoğurtlu bir sorun varmı beni şişkinlik yapıyor aslında ama inanılmaz seviyorum

ay en şeker zamanlar ama o dönem benim kızda ciddi uyku sorunları yaşadı gece 2 de kalkıp sabah 5 e kadar oyun oynadığımız zamanlardı bir de memeden kesmiştim deli gibi :)))
Büyük oğlum 8 aylıkken emmeyi bırakmıştı ve yaşından sonra deliksiz uyumaya başlamıştı. Ama küçük sıpa gündüz iyice azalttı ama gece uyandı mı uzun uzun emmeden uykuya dalamıyor bir türlü.

günaydın kızlar, haftasonu yine diyetlik değildim, yeniden başlıyorum sağlıklı beslenmeye

sabah
2 kaşık yulaf kepeği ile ekmek

peynir
dere otu
maydanoz
5 yeşil zeytin
çiğ brokoli

ara
3 küçük mandalina

öğlen
ekşili köfte
bulgur pilavı
az yoğurt

ara
yoğurdun devamını yiyeceğim

akşam
pişmemiş ıspanak
ton balığı
yoğurt
1 kepçe tarhana çorbası

Son düzenleme:
yazdıklarına katılıyorum canım, bende bayadır diyet psikolojisinde olduğum için, bazen bıkkınlık geliyor, ama bırakırsam başa sararım, bunun farkındayım :)))

bu gün yeniden start verdim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…