Selam kızlar
Şu gripten bi kurtulsaydım normal Hayatıma dönecektim böyle adapte olamıyorum yataktan kalkasım gelmiyor dün oğlanla kız babaannede kaldı eşimde sabah işe gitti biZde küçükle öğlene kadar uyumuşuz şimdi işlerle cebelleşiyorum halsiz halsiz Z zeynocum sende Hoşgeldin umarım zayıflar 2. Bebişini yaparsın
Bu arada kızlar umarım rüyada yenilen yemekler kilo yapmıyordur öğlene kadar yemek yemekten uyanamadım resmen
Bi düğüne gitmişim düğün yemekleri öyle çok çeşitliydiki hepsini yiyorum tatlılar öylesine her çeşitten ve yedikçe gerçekten tadlarını aldım resmen hatta sütlaca pirinçleri diri olmuş falan diyorum hayırdır inşallah
Hayırdır inşallah diyelimSelam kızlar
Şu gripten bi kurtulsaydım normal Hayatıma dönecektim böyle adapte olamıyorum yataktan kalkasım gelmiyor dün oğlanla kız babaannede kaldı eşimde sabah işe gitti biZde küçükle öğlene kadar uyumuşuz şimdi işlerle cebelleşiyorum halsiz halsiz Z zeynocum sende Hoşgeldin umarım zayıflar 2. Bebişini yaparsın
Bu arada kızlar umarım rüyada yenilen yemekler kilo yapmıyordur öğlene kadar yemek yemekten uyanamadım resmen
Bi düğüne gitmişim düğün yemekleri öyle çok çeşitliydiki hepsini yiyorum tatlılar öylesine her çeşitten ve yedikçe gerçekten tadlarını aldım resmen hatta sütlaca pirinçleri diri olmuş falan diyorum hayırdır inşallah
Menu
Öğlen 12.30
Sucuklu yumurta
2 dilim tb ekmeği
Kaşar peyniri
4 zeytin
Akşam
Somon
Salata
2 lt su
Spor yine yok yaaa
Aynen kadınların işi zor gerçekten.İyi akşamlar bu iş hiç bitmiyor ya agliycam artık ;(((
Lesile yspsmyim bugün diyorum
Yoksa usenmeuip kalkıp yapsam .i bilemedim
Dün aksam kendime ödül verdim çayın yanında yine çıktı migdem birde çok rahatsız oldum(
Aman somon zaten temizlenmeden dilimlenmiş geliyo atıyom fırına tuzlayipBalık yiyen temizleyen pişiren insanlara hayranım resmen maşallah canım ya
Deme öyle kuzum ya oğlan çocukları biraz gamsız oluyor onun da etkisi var bence. Ceviz yiyorum ama balık yiyemem canım ben hiç yemedim diyebilirim. Doktora aeben anlamın dediği omega 3 soracağım inşallah. Kontrole gitmeyi bekliyorum iki hafta kaldı. Hacamat için de izin alacağım ona da devam etmek istiyorum çok rahat ediyorum yaptırıncaAman somon zaten temizlenmeden dilimlenmiş geliyo atıyom fırına tuzlayip
Senin hamilelikte bol bol yemen lazım.
Ben kızımda her hafta yiyodum.ceviz balık. Ama oğlumda yiyemedim. Zeka düzeyleri fark ediyo resmen. Kızım daha okula gitmeden kendi kendine okumayı öğrendi. Oğlanda tık yok
Bilmem ki canım gamsizliktan mi ama kızımla oğlum farklı gibi geliyo bana.Deme öyle kuzum ya oğlan çocukları biraz gamsız oluyor onun da etkisi var bence. Ceviz yiyorum ama balık yiyemem canım ben hiç yemedim diyebilirim. Doktora aeben anlamın dediği omega 3 soracağım inşallah. Kontrole gitmeyi bekliyorum iki hafta kaldı. Hacamat için de izin alacağım ona da devam etmek istiyorum çok rahat ediyorum yaptırınca
Ben de ne zaman bugünlük yiyim desem arkası geliyo hiç 1 günle kalamiyorum malesef.Ayy kendime dün izin verdim
Yemenin devamında bugün geldi
Bir daha of gün yok bana
fatma hamileyken hacamat yaptırılmıyor sanırsam bu arada omega 3al tabi bende alacam var evdede bitürlü sıra gelmiyordu almaya .
kızlar birgün yedik diye ertesi günde yeme fikrinden vazgeçin beyninizi böyle şartladığınız için oluyor diyeceksinizki sen yemiyonmu ben yemesemde kilo aldığımdan farketmiyorbeyninizi kodlayın lütfen yemeyecem dedinmi yemiyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?