Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba yeniden yatılı misafirim vardı 5 gündür azcıkkaçamaklar oldu ama yapacak bieşy yok ama genel anlamda diyete devam ettim sadece akşamları biraz çekirdek yemiş olabilirim:)) bugün temizlik yaptım otoroyorum şimdi ama iş bitmiyor

buarada ben de tanıtayım kendimi 34 yaşındayım 4,5 yaşında bir kızım var o doğduğundan beri çalışmıyorum bazı sorunlardan ötürü, şimdilerce ikinciyi düşünür olduk ama kilo vermem lazım geçen hafta 68 idim ancak tartıyı komşuma verdim karar verdim bir ay tartılmayacağım çünkü çok moralim bozluyor hergün herdakka tartılıyorum kendimi tutamıyorum bakalım bir ayda ne gidecek yani kilo bildirimi yapamaycağım

Selam kızlar
Şu gripten bi kurtulsaydım normal Hayatıma dönecektim böyle adapte olamıyorum yataktan kalkasım gelmiyor dün oğlanla kız babaannede kaldı eşimde sabah işe gitti biZde küçükle öğlene kadar uyumuşuz şimdi işlerle cebelleşiyorum halsiz halsiz Z zeynocum sende Hoşgeldin umarım zayıflar 2. Bebişini yaparsın
Bu arada kızlar umarım rüyada yenilen yemekler kilo yapmıyordur öğlene kadar yemek yemekten uyanamadım resmen
Bi düğüne gitmişim düğün yemekleri öyle çok çeşitliydiki hepsini yiyorum tatlılar öylesine her çeşitten ve yedikçe gerçekten tadlarını aldım resmen hatta sütlaca pirinçleri diri olmuş falan diyorum hayırdır inşallah

Hayırlara gelsin ahucum ama kendini böyle baskılarsan daha zorlanacaksin bu süreçte. Önce kafa rahat olmalı bence

Yeni girdim eve kızlar. Ay ne yoruldum iki adım atınca nefes nefese kalıyorum resmen. Bire kadar kursa gittim sonra çarşıda gezdim az sonra kardeşle buluştuk bir sürü börek yedim bir daha alış veriş yaptım aslında kendime ilk defa birşey aldım seçerken ya da bakarken bile yoruluyorum yaaa. Hep böyle mi olacak hamilelikte???

İyi akşamlar bu iş hiç bitmiyor ya agliycam artık ;(((

Lesile yspsmyim bugün diyorum
Yoksa usenmeuip kalkıp yapsam .i bilemedim

Dün aksam kendime ödül verdim çayın yanında yine çıktı migdem birde çok rahatsız oldum (

Hayırdır inşallah diyelim
Rüyada sutlac görmek iyi diye biliyorum
Sen de menu bildirimine başla bir an önce canım

Aynen kadınların işi zor gerçekten.
İş hiç bitmiyor bazen oluruna bırakmak lazım.

Ayy ben de.leslie değil ama bişeyler yapsam iyi olur ip atlama yi da bıraktım. Tembellestim son zamanlarda

Balık yiyen temizleyen pişiren insanlara hayranım resmen maşallah canım ya
Aman somon zaten temizlenmeden dilimlenmiş geliyo atıyom fırına tuzlayip

Senin hamilelikte bol bol yemen lazım.
Ben kızımda her hafta yiyodum.ceviz balık. Ama oğlumda yiyemedim. Zeka düzeyleri fark ediyo resmen. Kızım daha okula gitmeden kendi kendine okumayı öğrendi. Oğlanda tık yok

Deme öyle kuzum ya oğlan çocukları biraz gamsız oluyor onun da etkisi var bence. Ceviz yiyorum ama balık yiyemem canım ben hiç yemedim diyebilirim. Doktora aeben anlamın dediği omega 3 soracağım inşallah. Kontrole gitmeyi bekliyorum iki hafta kaldı. Hacamat için de izin alacağım ona da devam etmek istiyorum çok rahat ediyorum yaptırınca

Bilmem ki canım gamsizliktan mi ama kızımla oğlum farklı gibi geliyo bana.
Her yediğimiz etkiliyor tabi
Omega 3 mutlaka destek al bence
Madem balık yemiyorsun .
Bol bol ceviz ye badem ye

Ayy kendime dün izin verdim
Yemenin devamında bugün geldi
Bir daha of gün yok bana

Ayy kendime dün izin verdim
Yemenin devamında bugün geldi
Bir daha of gün yok bana
Ben de ne zaman bugünlük yiyim desem arkası geliyo hiç 1 günle kalamiyorum malesef.

Neyse canım yarın ilk kez başlıyo gibi sıfırdan al. Kilo vermek sabir istiyo

fatma hamileyken hacamat yaptırılmıyor sanırsam bu arada omega 3al tabi bende alacam var evdede bitürlü sıra gelmiyordu almaya .
kızlar birgün yedik diye ertesi günde yeme fikrinden vazgeçin beyninizi böyle şartladığınız için oluyor diyeceksinizki sen yemiyonmu ben yemesemde kilo aldığımdan farketmiyor beyninizi kodlayın lütfen yemeyecem dedinmi yemiyorsun .

Hacamati araştırdım ablam. Sadece hamile kadın korkup kendini sikarsa sorun oluyormuş ama ben çok rahat oluyorum ve yapılınca da çok rahat ediyorum. Ama doktoruma danışmadan yapmadim. Zaten geçen ay da yaptırmadım ama ben çok faydasını gördüm doğrusu

Slmlar herkese,topik canlanmiş,ne guzrl olmuş.o kadar çok yazip cizmişsiniz ki zor okudum valla:))
Hamile arkadaş var sanirim ,hizli hizli okurken oyle geldi,umarim yalniş anlamamisimdir.
Gebeliğim boyunca bebek için hiç fazladan yemedim ben.hatta azalttim bile diyebilirim.en sewdiğim simiti bile iki kere çeyrek simit yiyerek koreltmistin isteğimi.ama hafta iki kere dip baliklarindan yedim.(hamsi,sardalya gibi)
Ve extra bol semizotu yemistim.haftada 2 kilo yiyiyordum walla.her sabah bol semizotu salatasi yapiyordum.ve yaz,kiş hergun 2 yumurta yemistim.hiç ekmek yememistim.meyveyide fazla fazla tuketmemistim.gunde 2 taneyi gecmedim.
Rabbime şükür burda bir arkadaşin dediği gibi gebelikte beslenme çok onemli,ben bu sekilde beslendim.oğlum şu an 1.sinifa gidiyor.2 yildirda pedagog kontrolünde.2 yildir kendi kendine okuyup yaziyor,4-5 haneli matematik problemleri yazip kendi kendine çözüyor .okul bulmak problem oldu biraz bu sebeplerden dolayi ama neyseki bulduk ona uygun bi yer.şubat tatili içinde özel bi çocuk kampina girecekler 26 kisilik bi gurupla.3 boyutlu maketler ve dogustan eksik uzuvlu doğan ve durumu müsait olmayan çocuklara 3 boyutlu ve hareketli el maketleri yapacaklarmiş.rabbim hepimizin ewlatlarina zihin acikliği versin inşallah.
Birde omega 3 için tablet konusu konuşulmuş.içinde en uygun düzeyde EPA VE DHA bulunan ve ağir metal atiklari bulunmyan piyasadaki en iyi ocean markaymiş.ozrllikle gebelikte ağır metala maruz birakilmamali bebek ve anne..
Banum eksilmeye başlamiş kilon sewindim cnm.dewami gelir inşallah.
Aebenim notlari yaziyoruz 2 haftadir ablam.bu okulum kayit kuyut işlerini çok onemsiyor.memurlardan çok ewrak dolduruyoruz valla.giremedim,yazamadim.ama tatilde firsat bulurum inşallah.
Optum hepinizi,ben uykuya kaçar .ziraa sabah ezaniyla ayaktayim:)

İyi geceler hanımlar ...

Fatmam yaşında ne var kız kurstan korkacak bazen oluyorki bitirdiğim ilk ünitelere bakatken sanki o üniteye hiç bakmamışım gibi oluyor . Omega 3 çü düzgün bir şekilde kullanmalıyım .
Birde piyasada oceanın 2 ayrı kapsulü var . Geçen küçüğünden almıştım ama büyük kapsülünün içindekiler , küçüğün 3-4 katı . Alırken biraz pahalı ama onu alın ...

Banum salma kız hemen biliyorsun verirken gr la alırken kiloyla

Firuzem afiyet olsun balığın güzel menün ...

Ahum daha iyileşmedinmi kızzzz ?
Habine söyle gelsin artık

Tüm gün dışardaydım . Akşamıda ailecek dışarda yedik menü vermeyim çokta diyetlik değildi ..
Yarın inşallah evdeyim sıkı bir monti menüsü çkarıcam inşallah .

Öptüm hepinizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…