- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Banada 1 kş yeter incirleri istiyom
ay ne güldümdoktorlar demişki herşeyden 1kaşık ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada 1 kş yeter incirleri istiyom
ay ne güldümdoktorlar demişki herşeyden 1kaşık ye
Hoşbuldum ablam iyi yaptınRabişim hoşgeldin güzellik . Baktım geldiğin yok çagıram didim
Afiyet olsun canimMenüm
Yumurta . Domates . 2 dl ekmek .
Az peynir .
Ara.
1 tr. Hurması tarçınla 1 ceviz .
Öğlen
1 Yumurta.
Kıymalı mantar
1 br ayran .
2 dl ekmek .
Akşam
1 tb yogurtlu ıspanak
1dl ekmek .
45 dk yürüyüş
1.5 su
Ekmekler baya fazla oldu . Doymuyorum
Evet ekmekler fazla ama diyetisyen menüsüne göre bu mebu az bile mesela akşam bi sebze yemeği olabilirdiMenüm
Yumurta . Domates . 2 dl ekmek .
Az peynir .
Ara.
1 tr. Hurması tarçınla 1 ceviz .
Öğlen
1 Yumurta.
Kıymalı mantar
1 br ayran .
2 dl ekmek .
Akşam
1 tb yogurtlu ıspanak
1dl ekmek .
45 dk yürüyüş
1.5 su
Ekmekler baya fazla oldu . Doymuyorum
Canım sen de iyice azalttın bana diyodun bak senin de yok öğlenBugun ilk menu be vereyim
Sabah
Kk peynir 3 yesil zeytin 11 de kahvalti etmek zorunda kaldim 2 yumurta tavada 1 dim tb ekmegi
Oglen yok
Ara
Yogurt 3 kasik
Aksam
3 kofte salata
2 lt su spor malesef
eminem kahvaltı çok yaptım 2yumurta yedim geç oluncada yiyemedim bu aralar tembelliğim üstümde yemek hazırlamaya üşeniyorumCanım sen de iyice azalttın bana diyodun bak senin de yok öğlen
Ben de iyiyim çok şükür canım.İyiyim firuzem sen nasılsın? Olur neden olmasın
Ayyy yemek yapan biri olsaydı dimieminem kahvaltı çok yaptım 2yumurta yedim geç oluncada yiyemedim bu aralar tembelliğim üstümde yemek hazırlamaya üşeniyorum
İs devam kuzum ama devlet olursa daha rahat olurum. Yakın zamana kadar bas örtüsü yüzünden istemedim hiç ama şimdi isteyebilirim iyi bir puan alırsam. Bugün kayıt oldum yarın sabah başlıyorum inşallahİşine ne oldu fatma
Devlette mi çalışmak istiyosun?
Allah yardımcın olsun canım.
Biz kızlarla yapyoruz zaten :)Ben de iyiyim çok şükür canım.
Başla o zaman sen de menu bildirimine
Hayirlisi olsun canım. Ben de 2 sene önce pedagojik formasyon aldım eğlenceli geldi bana bu yaştan sonra özlemişim ders çalışmayı ders dinlemeyiİs devam kuzum ama devlet olursa daha rahat olurum. Yakın zamana kadar bas örtüsü yüzünden istemedim hiç ama şimdi isteyebilirim iyi bir puan alırsam. Bugün kayıt oldum yarın sabah başlıyorum inşallah