bugün başla masumcum şimdi yemeğe gitmeden iç aç karnına içeceksin
bişey yapmaz korkma dedim ya ishalsen keser kabızssan düzeltir merak etmeayyy sabah açlık otu içtim wv için bişiy olmaz dimi ikisi birlikte birde bu sabah isim verdiigim i,laç
migde için demiştin dimi ?
Saol canim ins gecer yoksa boynum fazla geliyor yukariyi kesip atasim geliyor vallaben bakıyorum arada kimseden ses soluk yok
geçmişolsun abla.
Saraycam masallah yakinda 59 dusecen galibamenü yazayım
sabah yulaf kepeği ekmeği 2 kaşık kadar
peynir
marul
öğlen
etli nohut
pirinç pilavı 1 sk kadardı
akşam
ton balıklı salata
su 2+
spor 45 dk yürüyüş
not: meyve vs. alamadım yanıma ondan yemedim :)
yok canım ya, haftasonu kaçamaklarım var, onları temizlemeye çalışıyorum, hala ekside değilim :)))Saraycam masallah yakinda 59 dusecen galiba
çok mu az diyorsunSaraycam masallah yakinda 59 dusecen galiba
Yogurdun olaydi oglen pek guzel olurmus ama yokmuydu menude salata yada yogurt. Meyvenide aksam yersin yemegin arkasina.çok mu az diyorsun
turşu vardı canım, olmadı ben küçük yoğurtlar alayım...Yogurdun olaydi oglen pek guzel olurmus ama yokmuydu menude salata yada yogurt. Meyvenide aksam yersin yemegin arkasina.
Kız vallahi döverim seni ne sigarası oBenim net çekmiyor malum bu fabrikada fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazacak zaman olmadı maalesef
Ağustos anneleri topigini de takip ediyorum ama çok moralim bozuldu çoğu kişi bebeğini kaybediyorallahım nedir bu vesvese kafayı kiracağım eminem bi çare bulun bana namazı da bıraktım iki haftadır sigaraya da devam ediyorum çok aşırı hafif aldım ama kendime de bebeğime de eziyet ediyorum ne olacak benim halim hiç bilemiyorum. Zaten aşırı gerizekali bir müdürüm var tam bas belasi. Söylediği herşeyi inkar ediyor
Kız banu akşamki sütü anladıkta 2 lt süt neSabah
Limonlu zencefilli ılık su
1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Maydanoz
Öğlen
1 kase sebze çorba
3 kuru patlıcan dolması
3-4 kaşık yoğurt
Akşam
13 fındık
10 kuru üzüm bi kutu süt
2 lt süt
3 mil lesile
Canım yaaa geçicek bu günler de. Sabret ve namaza devam et. Sabir ve namazla Rabbimden yardım iste.Benim net çekmiyor malum bu fabrikada fırsat buldukça okumaya çalıştım ama yazacak zaman olmadı maalesef
Ağustos anneleri topigini de takip ediyorum ama çok moralim bozuldu çoğu kişi bebeğini kaybediyorallahım nedir bu vesvese kafayı kiracağım eminem bi çare bulun bana namazı da bıraktım iki haftadır sigaraya da devam ediyorum çok aşırı hafif aldım ama kendime de bebeğime de eziyet ediyorum ne olacak benim halim hiç bilemiyorum. Zaten aşırı gerizekali bir müdürüm var tam bas belasi. Söylediği herşeyi inkar ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?