- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Günaydın canım senin ikizlere kim bakıyor peki? Ya da zor olmadı mi hem ikiz hem is merak ettimGünaydın
Kahvaltimi yaptım ise doğru yola koyuldum .
Bugün 4.gün WC yok ya;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım senin ikizlere kim bakıyor peki? Ya da zor olmadı mi hem ikiz hem is merak ettimGünaydın
Kahvaltimi yaptım ise doğru yola koyuldum .
Bugün 4.gün WC yok ya;(
Ahum firuzeynen elif monti yapacaz didi iyi hadi bende takılayım dedim , sonra bizim kaçak kızlarıda çagırdık derken toplaştıkAaaaa herkes burda neredeyse ayol Almanya'dan dönen gurbetçiler gibi hissettim kendimi
Selam sana aeben ablam
Selam sana yasom7272
Selam sana asfarovski
Selam sana kuzularinannesi
Selam sana Sarayca
Selam sana firuzeew
Selam sana @Daydream15 ve daha adını görmediğim dostlarım
Hoş geldin hulyam ...Hoşbuldum yasom.ata iyi ablamda Şükür...diyetten bende koptum yapasımda yok valla..evde olmayacağım için..sen nasılsın?
İyiyim Emine'm..sen nasılsın..ben monti yapamam yaaa zor gelir..
ben ekmek yemeye başladım artık günde 4 dilim, hakkım var, tabi öğlen pilav vs. ya da çorba yıda ekmek olarak sayıyorum, sabah 3 dilim yiyorum geneldesaraycam benim fikirlerimi en iyi sen biliyorsun evet bu konuda aynı düşünüyorum herşeyden kararınca yemek porsiyon kontrolü taraftarıyım ama hepimizin diyet geçmişi fazla ne kilo verdiriyor ne aldırıyor biliyoruz az çok sen ekmek sevmiyorsun mesela onun yerine gene sağlıklı karbon ekleyebilirsin canım az az ama sık sık yemek bana iyi geliyor ama senin için zor hem işe götürmek açısından . aralara kuruyemiş süt ekle ikindiye eve aç gitmessin kolay olabilir akşam saldırmayız yemeklere .
canım hoşgeldin, seni gördüğüme sevindimAaaaa herkes burda neredeyse ayol Almanya'dan dönen gurbetçiler gibi hissettim kendimi
Selam sana aeben ablam
Selam sana yasom7272
Selam sana asfarovski
Selam sana kuzularinannesi
Selam sana Sarayca
Selam sana firuzeew
Selam sana @Daydream15 ve daha adını görmediğim dostlarım
Günaydın canım senin ikizlere kim bakıyor peki? Ya da zor olmadı mi hem ikiz hem is merak ettim
günaydın, bol bol su, kuru kayısı, yeşillik salatalık vs. arada form çayı içebilirsin ve bol hareket, yürüyüş vs. iyi gelir, geçmiş olsunbugün öglen menüsü
kuru patlıcan dolma etli , sebze çorbası ve yogurt
yanımdada süt ve kuru üzüm , fındık getiridmm
ablalarım , bacımlarımm benn nasıl düzünliycem bu wc olayını 4.gün bugün ya
günaydın, bol bol su, kuru kayısı, yeşillik salatalık vs. arada form çayı içebilirsin ve bol hareket, yürüyüş vs. iyi gelir, geçmiş olsun
masumcum sana tavsiyem bagırsak düzenleyici kullanman bir sürekronik yaaa bunların hiç biri iyi gelmiyorr
saraycam uzun zaman ekmek yemedin ya vucudunun buna uyum göstermesine izin ver belki kilo veremeyeceksin ama dengeli beslenmiş olacaksın.günaydın
ben ekmek yemeye başladım artık günde 4 dilim, hakkım var, tabi öğlen pilav vs. ya da çorba yıda ekmek olarak sayıyorum, sabah 3 dilim yiyorum genelde
çok sorun etmiyorum, kilo almayayım da, nasılsa yavaş yavaş veririm...saraycam uzun zaman ekmek yemedin ya vucudunun buna uyum göstermesine izin ver belki kilo veremeyeceksin ama dengeli beslenmiş olacaksın.
masumcum sana tavsiyem bagırsak düzenleyici kullanman bir süre
ne olduGünaydın güzellikler
@Daydream15 Ahu060812 hoşgeldiniz
Allah hayırlara çıkaraın ülkemizi inşallah yine ölenler yine yaralananlar yine kan...
burda ilaç ismi yasak sanırsam ama o ilaç sadece gaz ve şişkinlik için canım benim söylediğim bağırsak düzenleyici.bi arkadaşım festal n diye briilaç tavsiye etti ona başlıycam