• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşbuldum yasom.ata iyi ablamda Şükür...diyetten bende koptum yapasımda yok valla..evde olmayacağım için..sen nasılsın?

İyiyim Emine'm..sen nasılsın..ben monti yapamam yaaa zor gelir..
Hoş geldin hulyam ...
Tatilden sonra gelirsin inşallah ;).

Günaydınlar güzel hatunlar....
Kahvaltımı yaptım ise geldim. Öğrenci bekliyorum.

Bugün yine sohbet için davet edildim. Ayyy bitmiyor bu davetler ikramlar
İnşallah bugün de yemiycem.

Ayy aebenim dün sana cevap yazicaktim unuttum
Benim eşim haftada en az 1 gün ille kuru fasulye ister. Çok secicidir.

günaydın

saraycam benim fikirlerimi en iyi sen biliyorsun evet bu konuda aynı düşünüyorum herşeyden kararınca yemek porsiyon kontrolü taraftarıyım ama hepimizin diyet geçmişi fazla ne kilo verdiriyor ne aldırıyor biliyoruz az çok sen ekmek sevmiyorsun mesela onun yerine gene sağlıklı karbon ekleyebilirsin canım az az ama sık sık yemek bana iyi geliyor ama senin için zor hem işe götürmek açısından . aralara kuruyemiş süt ekle ikindiye eve aç gitmessin kolay olabilir akşam saldırmayız yemeklere .
ben ekmek yemeye başladım artık günde 4 dilim, hakkım var, tabi öğlen pilav vs. ya da çorba yıda ekmek olarak sayıyorum, sabah 3 dilim yiyorum genelde

Günaydın canım senin ikizlere kim bakıyor peki? Ya da zor olmadı mi hem ikiz hem is merak ettim

cnm 2008 dogumlullar ben 4 yıl çalışmadım
5. yılda onaları kreşe verdim ve işe giridm
şimdiide okula gidiyorlar zaten 2. sınıf bende 4 senedirçalışıyorum hemen hemen

sabah okula bırakıyorum öglende babanne ve dedesi alıyor okuldan bizim eve gdip
orda bakıyorlar işte, bakımı geçtilerde işte yemekleirni ıstıp önüne koyuyorlarokuldan alıp eve geliyorlar bunlar bile bir lükss çalışan için ve çok önemli ..

yemekleirni hazırlıyorum ben akşamdan bzen kv yapıp getiriyor öyle işte

bugün öglen menüsü
kuru patlıcan dolma etli , sebze çorbası ve yogurt
yanımdada süt ve kuru üzüm , fındık getiridmm

ablalarım , bacımlarımm benn nasıl düzünliycem bu wc olayını 4.gün bugün ya

bugün öglen menüsü
kuru patlıcan dolma etli , sebze çorbası ve yogurt
yanımdada süt ve kuru üzüm , fındık getiridmm

ablalarım , bacımlarımm benn nasıl düzünliycem bu wc olayını 4.gün bugün ya
günaydın, bol bol su, kuru kayısı, yeşillik salatalık vs. arada form çayı içebilirsin ve bol hareket, yürüyüş vs. iyi gelir, geçmiş olsun

günaydın

ben ekmek yemeye başladım artık günde 4 dilim, hakkım var, tabi öğlen pilav vs. ya da çorba yıda ekmek olarak sayıyorum, sabah 3 dilim yiyorum genelde
saraycam uzun zaman ekmek yemedin ya vucudunun buna uyum göstermesine izin ver belki kilo veremeyeceksin ama dengeli beslenmiş olacaksın.

saraycam uzun zaman ekmek yemedin ya vucudunun buna uyum göstermesine izin ver belki kilo veremeyeceksin ama dengeli beslenmiş olacaksın.
çok sorun etmiyorum, kilo almayayım da, nasılsa yavaş yavaş veririm...
aslında kaçamak yapmasam gidiyor kilolar, bakalım bu hafta nasıl olacak

Back