Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınlar güzel hatunlar....
Kahvaltımı yaptım ise geldim. Öğrenci bekliyorum.

Bugün yine sohbet için davet edildim. Ayyy bitmiyor bu davetler ikramlar
İnşallah bugün de yemiycem.
Bugun bizimde sohbet günü firuzem .
rabbım ilmimizi anlamayı anlatmayı nasip etsin . Amin .

Gunaydin herkese,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.
Banum zaman nasilda su gibi akip geçiyor cnm yaa,senin çalişmaya ne zaman başladiğini sorsalar walla geçen yil derdim.kac yili dewirdik burda.
Banum kabizlik sende kroniklesti iyice.suyu bol iciyormusun bari.
Bu arada ben nasil olduğunu anlamadan 2 kg verdim.eski halime geri dondum.grip olmuştum ya,o zamandan beri toparlayamadim.hiç yiyemiyorum.canim istemiyo.gun içinde resmen aç gezmekten basim dönüyo ama yemek aklima gelmiyo.
Gribi atlatayim derken peş peşe çok talihsiz olaylar yaşadim okulda ve dişarda.çok etkileniyorum zaten olumsuzluklardan.kaç gun üstümden atamiyorum.(geçen gün metrocity'ye gezmeye gitmistik okul çikişi,dibimizde bi çocuk en ust katindan atladi,neye uğradiğimizi saşirdik,buz gibi olduk kaldik,1 saate yakin kalp masajlari vs.yapmislar ama kurtulmamiş.atw haberde izledim birde o akşam.hala şoku atlatamadim.üstüne birde okulda veliler gozumun onunde tartiştilar dun.bende o koridorda nobetçiydim,birden olayin içinde buluverdim kendimi.hocam bana hakaret ediyor şahitsin,mahkemeye vericem vs..resmen akşam yatsiyi kilarkenbacaklarimin titrediğini gordum,secdeden zor kalktim)iste bunlar gibi yaşadiğim aksilikler yuzunden yemeden içmeden kesildim.ve 2 kg'dan oldum.ama herseyin basi sağlik wallahi,keske hic bunlar olmasada kiloda wermeseydim.
Banum kiraz sapli formu denedinmi bu arada cnm?

Zilim geçmiş olsun kötü şeyler üst üste gelmiş .

Ama ben sana küstüm yahu hastayım diyeli 10 gün oldu bi daha girip haber verdedin . Dedim bu kız naptı .
Bi daha bu kadar uzun ayrı kalmazsan bizden affederim ama .

günaydın isminizi duymuştuk ama tanımıyorduk hoşbulduk sizde hoşgeldiniz başınıza gelen olaydan dolayı çok üzüldüm ama herşey bir imtihan bunlarıda yaşamanız gerekiyormuş inş bundan sonra böyle kötü olayarla karşılaşmayız hiçbirimiz.

yasemin abla ilacın simini baza özelden yazarmısın acaba ,
ena zından diyet süresince kullanayımm

zilimm
hoşgeldin cnm ay hiç yemeden içmeden keisldiigmi hatırlamıyorum şu çmrüm boyunca
ben günlük en az 1.5lt su içiyorum su ile kaysı ile olacak iş degill bu benimki artık

ay bizim burda bir hemşire arkadaş kayboldu 3 gündür yok müge anlıya çıkmış kardeşi.

inşllah canım ya 30yıllık hemşire 2 çoçuk annesi pis adam nasıl utanmadan dövüyorduki kadını

ilacı sipariş veridm abla gelir birazdan yarıns abhtan başlayımkullanmaya tok karna 3 defa dedin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…