- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Polislere Saldırı olmuş yine 5 aylık bebek, 4 yaşında çocuk dahil 5 ölü 39 yaralıne oldu
Polislere Saldırı olmuş yine 5 aylık bebek, 4 yaşında çocuk dahil 5 ölü 39 yaralı
Bugun bizimde sohbet günü firuzem .Günaydınlar güzel hatunlar....
Kahvaltımı yaptım ise geldim. Öğrenci bekliyorum.
Bugün yine sohbet için davet edildim. Ayyy bitmiyor bu davetler ikramlar
İnşallah bugün de yemiycem.
Polislere Saldırı olmuş yine 5 aylık bebek, 4 yaşında çocuk dahil 5 ölü 39 yaralı
Banu yasonun tavsiye ettiği ilacı kullan benceburda ilaç ismi yasak sanırsam ama o ilaç sadece gaz ve şişkinlik için canım benim söylediğim bağırsak düzenleyici.
Zilim geçmiş olsun kötü şeyler üst üste gelmişGunaydin herkese,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.
Banum zaman nasilda su gibi akip geçiyor cnm yaa,senin çalişmaya ne zaman başladiğini sorsalar walla geçen yil derdim.kac yili dewirdik burda.
Banum kabizlik sende kroniklesti iyice.suyu bol iciyormusun bari.
Bu arada ben nasil olduğunu anlamadan 2 kg verdim.eski halime geri dondum.grip olmuştum ya,o zamandan beri toparlayamadim.hiç yiyemiyorum.canim istemiyo.gun içinde resmen aç gezmekten basim dönüyo ama yemek aklima gelmiyo.
Gribi atlatayim derken peş peşe çok talihsiz olaylar yaşadim okulda ve dişarda.çok etkileniyorum zaten olumsuzluklardan.kaç gun üstümden atamiyorum.(geçen gün metrocity'ye gezmeye gitmistik okul çikişi,dibimizde bi çocuk en ust katindan atladi,neye uğradiğimizi saşirdik,buz gibi olduk kaldik,1 saate yakin kalp masajlari vs.yapmislar ama kurtulmamiş.atw haberde izledim birde o akşam.hala şoku atlatamadim.üstüne birde okulda veliler gozumun onunde tartiştilar dun.bende o koridorda nobetçiydim,birden olayin içinde buluverdim kendimi.hocam bana hakaret ediyor şahitsin,mahkemeye vericem vs..resmen akşam yatsiyi kilarkenbacaklarimin titrediğini gordum,secdeden zor kalktim)iste bunlar gibi yaşadiğim aksilikler yuzunden yemeden içmeden kesildim.ve 2 kg'dan oldum.ama herseyin basi sağlik wallahi,keske hic bunlar olmasada kiloda wermeseydim.
Banum kiraz sapli formu denedinmi bu arada cnm?
günaydın isminizi duymuştuk ama tanımıyorduk hoşbulduk sizde hoşgeldiniz başınıza gelen olaydan dolayı çok üzüldüm ama herşey bir imtihan bunlarıda yaşamanız gerekiyormuş inş bundan sonra böyle kötü olayarla karşılaşmayız hiçbirimiz.Gunaydin herkese,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.
Banum zaman nasilda su gibi akip geçiyor cnm yaa,senin çalişmaya ne zaman başladiğini sorsalar walla geçen yil derdim.kac yili dewirdik burda.
Banum kabizlik sende kroniklesti iyice.suyu bol iciyormusun bari.
Bu arada ben nasil olduğunu anlamadan 2 kg verdim.eski halime geri dondum.grip olmuştum ya,o zamandan beri toparlayamadim.hiç yiyemiyorum.canim istemiyo.gun içinde resmen aç gezmekten basim dönüyo ama yemek aklima gelmiyo.
Gribi atlatayim derken peş peşe çok talihsiz olaylar yaşadim okulda ve dişarda.çok etkileniyorum zaten olumsuzluklardan.kaç gun üstümden atamiyorum.(geçen gün metrocity'ye gezmeye gitmistik okul çikişi,dibimizde bi çocuk en ust katindan atladi,neye uğradiğimizi saşirdik,buz gibi olduk kaldik,1 saate yakin kalp masajlari vs.yapmislar ama kurtulmamiş.atw haberde izledim birde o akşam.hala şoku atlatamadim.üstüne birde okulda veliler gozumun onunde tartiştilar dun.bende o koridorda nobetçiydim,birden olayin içinde buluverdim kendimi.hocam bana hakaret ediyor şahitsin,mahkemeye vericem vs..resmen akşam yatsiyi kilarkenbacaklarimin titrediğini gordum,secdeden zor kalktim)iste bunlar gibi yaşadiğim aksilikler yuzunden yemeden içmeden kesildim.ve 2 kg'dan oldum.ama herseyin basi sağlik wallahi,keske hic bunlar olmasada kiloda wermeseydim.
Banum kiraz sapli formu denedinmi bu arada cnm?
elif artık aebenin dediği gibi ne yorum yapamaz olduk üzülemez olduk bilmiyorum rabbim hepsinin içine merhamet versin bitsin artık bu savaş.Polislere Saldırı olmuş yine 5 aylık bebek, 4 yaşında çocuk dahil 5 ölü 39 yaralı
aa çok üzücü, tanıyor muyum acaba?ay bizim burda bir hemşire arkadaş kayboldu 3 gündür yok müge anlıya çıkmış kardeşi.
toplum sağlıgında çalışıyormuş bende tanımıyorum kocası imammış dövüyormuş kadını pislik herif bizim kızların komşusu ama ben tanımıyorum inşallah başına kötü bişey gelmemiştir.aa çok üzücü, tanıyor muyum acaba?
inşallah gelmez ya,toplum sağlıgında çalışıyormuş bende tanımıyorum kocası imammış dövüyormuş kadını pislik herif bizim kızların komşusu ama ben tanımıyorum inşallah başına kötü bişey gelmemiştir.
bugün başla masumcum şimdi yemeğe gitmeden iç aç karnına içeceksinilacı sipariş veridm abla gelir birazdan yarıns abhtan başlayımkullanmaya tok karna 3 defa dedin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?