Sebze yada et yada her ikisi birdende olabilir ..aebenim bişey soracam mesela akşam kurufasülye yaptım diyelim öğlen ne yiyeyecem ?
bende menümü yazssammiki
sabah
1yumurta kk peynir 3 zeytin maydonoz limonlu ve 1dilim tam bugday ekmeği yeşil çay
bundan sonra karar aldım kahvaltımı siyah çayla yapmamaya özen gösterecem
ara
2 ceviz
öğlen
aktiva yoğurt içine keten tohumu ve tere tohumu attım
ara
çok acıktım 1dilim tb ekmeği tost yaptım bir dilimle ve bitki çayı
akşam
uskumru bugulama tarzı salata yemeği düşünüyorum salatamı yapayım şimdi yiyeyecem
1.5 lt su ama ödem çayı bu farklı bir çay bildiğiniz bişey değil. içtim 1lt
sporda yapacam 30dakka lesli
Ablam bakıyorum da sen de değişip gitmeye başladın ne demek kahvaltıda siyah çay icmeyecegimvalla artvin de seni vururlar ben bile kurtaramam
Ayy dur tam moda girmişim .siz hariç sadece firuzeye yedirecem deli kız bakalım kaç gün sürecek kararı cadı ya hergün fikir değiştiriyor deli etti beniiiiii
yanlış anlamadım demi benim yaptığım genel manada olduğu gibi bir öğün sebze bir öğün pro mesela öğlen böyle bir salata yedim yanında ayran içtim akşama tavuk yedim olurmu?Sebze yada et yada her ikisi birdende olabilir ..
Yasemin yullarca diyet günlüğü tuttum gün gün hemde günlük tartıldıgım içinde kilo kaybını yada alımını görüyordum . Şu kesinki 3 öğün azda olsa agır karbon ( baklagil, ekmek )eklediğim zaman asla kilo veremem (
bu benim bünyem ama ) ama günde özeliklede sabah 1 ögün karbon alıp diğer ögünler sebze ve et tarzı yersem güzel kilo gider ...
Ana mantık şu sabah yenen karbonu yakmak kolaydır . Gün boyuda tok tutar .
Diger ögünlerdede pro ve sebze agırlıklı beslenirsek zaten kilo gidiyor . Yanında sağlıkta geliyor
Yeşil mercimegi çok öneririm yasemin .şöyle yapmayı düşünüyorum bu ara hiç kurubakliyat yemiyorum hem karbon hem protein olmasına rağmen ama almak gerekiyor tek başına oluncada yapmıyorum sadece hastanedede pazartesileri çıkıyor nöbetim denk gelirse yiyorum nohutu kurufasülyeyi haşlayıp öğlen salataların üstüne atsam gibi nedersin.
Mantık şuyanlış anlamadım demi benim yaptığım genel manada olduğu gibi bir öğün sebze bir öğün pro mesela öğlen böyle bir salata yedim yanında ayran içtim akşama tavuk yedim olurmu?
emine neler yaptım neler gel oh mis pogaça gel gel hadiAyy dur tam moda girmişim .
Bana keklerle börekler gelmeyin
Bugün spor yok
Akşam da yedim kuru fasulye Salata Ayran
Aebenim dedigin gibi bu hafta alışma haftası olsun.
Bezelye mimontiyi çok iyi bilmiyorum ya bacım ahkam kesmeyim dedimelifim akşam bezelyeleri götürmüş bana göre bezelye gı değeri yüksek derim emine öğlen karbon almış zaten akşama sebze yese iyi olurdu derdim kendim içinde öğlen yemeği atladığım için sebze yememiş oldum ama akşam salatyla onu doldurdum sayılır sen iyi yapmışssın ohhhhh afiyet olsun 25yıl diyet yapmak kolaymı saraycamda her zamanki gibi az yiyor bana göre.
Çok sık olmamak kaydıyle ve porsiyonuna dikkat edersen olur aslında . Bacım birde şunu unutma o öğünde yediğin salata ve yogurt o pilavın gl endeksini düşürüryeşil mercimeği çok severim ama yiyemiyorum bir kaç defa yemeye çalıştım 3gün ağrıdan kıvrandım sadece mercimekli pilav olarak yiyeyebiliyorum oda cısss dersin şimdi
anladım gülüm genelde tek olunca az bişey yemek yapıyorum mesela ıspanak öğlen yiyorum akşama balık yiyorum geri kalan ıspanağıda ertesi gün ya öğlen yada akşam genel manada böylede bu baklagil benim kafamı karıştırıyor işteMantık şu
Öylende akşamda 1 ana yemek yanında salata ,yogurt
Ana yemek 1 ögün pro 1 öğün sebze . En saglıklısı bu .
Ha bu şu şekildede olur etli sebze yaparsın öylende , akşamda yanında salata ve yogurtla yersin ..
Evet alışma haftamız en azından kilo almayız ..Ayy dur tam moda girmişim .
Bana keklerle börekler gelmeyin
Bugün spor yok
Akşam da yedim kuru fasulye Salata Ayran
Aebenim dedigin gibi bu hafta alışma haftası olsun.
hıhı bezelyeBezelye mi
Onun fazlasınıda buzluğa koy benceanladım gülüm genelde tek olunca az bişey yemek yapıyorum mesela ıspanak öğlen yiyorum akşama balık yiyorum geri kalan ıspanağıda ertesi gün ya öğlen yada akşam genel manada böylede bu baklagil benim kafamı karıştırıyor işte
Yemedim ki bezelye, sevmem zatenhıhı bezelyeben sevmediğimden çamur atıyorum elifim
Ispanağın tekrar ısınmamsı gerekiyor ablamOnun fazlasınıda buzluğa koy bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?