Ona bakarsan ben yüz karasıKendine hayrı yok uzmanların
1/2 kase etli sebze, 1/2 kase kh, salata ve ayran. Fazla olcağını düşünmemiştimAkşam karbon fazla olmuş elifim
Montide şöyle bir kuralımız vardı hatırlatarsın , haftada 10 ögün karbon 7 si ekmekli kahvaltı 3 de diger günlere dagılmış baklagil .
Tam monti yapamasanda bu kuralı atlama . Yasemin bacım bak bu kural sendede işe yaraya bilir
Dışarda olunca düzen kaçıyor tamamen gezenti ablamOna bakarsan ben yüz karası
Aynen , hele benim durum vahimDışarda olunca düzen kaçıyor tamamen gezenti ablam
Ekmek yemiyorum çünkü öğlen yediklerimi kh sayiyorum
Mesela bugün bezelye yedim
Yarin dolma var cumays kuru fasulye
Yanı çorba da yiyorum hergun o sebepten ekmek yemiyorum ama hafta sonu yiyorim
Birde ben erken yiyince inceliyorum kiloda gidiyot
işe gitmediğim zamanlarda evet ama bayağıdır yemek saatlerim şaştı bizimkiler sabah kahvaltısını geç yapıyorlar öğlen yok akşam üzeri yiyorlardı tabi 1.15 ay böyle olunca düzel bozuldu bugünde biraz uyumuşum geçe kaldı kahvaltım öğlende acıkmadım dedim activa yiyim ama acıktım 3gibiTabiki yaz bacım
Yaseminim menün fena değil . Aslında kendin için yemek yaptıgın için şanslısın . Actıvya çok şekerli o acıktırmış olabilir . Ögün atlama bence
Paraynan değil sıraynan bekleseydinyaHani menü yorumum
Benim için çok fark etmez çogunluga uyarım hergün tartılıyom zaten .Bir de bugün banu sormuştu hangi hün tartılıyorsunuz diye? Ortak kilo bildirim günümğz ne zaman olsun?
montiyi çok iyi bilmiyorum ya bacım ahkam kesmeyim dedimParaynan değil sıraynan bekleseydinya
Hadi ben yokum yasemin sen niye yorumlamanki menüleri ?
Dedimye hanımlar link sizin , hepimiz birbirimizi tanıyoruz
Elifim tek öğün babında bakarsan çok dengeli ama günün diğer menülerine kakınca evet fazla oluyor . Madem çıktık bu yola elimizden geldiğince doğru yapalım , sende evdesin ve yemekeri kendine uyarlaya bilirsin ,1/2 kase etli sebze, 1/2 kase kh, salata ve ayran. Fazla olcağını düşünmemiştim
Yumurta yemediğim için 7 kh hakkımı ekmekten yana kullanıyorum. Baklagil pişirmiyorum aslında pek 2 haftada 1 barbunya sadece. Yarım kase kadar kaldı yarın öğle yerim dedim vazgeçtim şimdi
Bacım şu an şuda monti menüsü diyecegim menü görmedimmontiyi çok iyi bilmiyorum ya bacım ahkam kesmeyim dedimelifim akşam bezelyeleri götürmüş bana göre bezelye gı değeri yüksek derim emine öğlen karbon almış zaten akşama sebze yese iyi olurdu derdim kendim içinde öğlen yemeği atladığım için sebze yememiş oldum ama akşam salatyla onu doldurdum sayılır sen iyi yapmışssın ohhhhh afiyet olsun 25yıl diyet yapmak kolaymı saraycamda her zamanki gibi az yiyor bana göre.
Vayy hain dost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?