Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Onun fazlasınıda buzluğa koy bence
Hatta bir arkadaşım konserve gibi pişirdiği sıcagıyla kovanoza koyuyorum konserve olur dedi şaşirmiştim . Ayni pişirdiği gibi duruyormuş
Annem öyle yapar ablam özelikle kızlara göndereceği zaman hatta reçeli falan da öyle katar konserve sisesine ve gerçekten taptaze durur

Bulantın ve Aşermen geçene kadar idare edecen artık geçer bir iki aya .

Önceki gün bende onu yaptım kuruyla yufka ohhhh miss emme 1 yufkayı yemedim da

elifim senle damak tatlarımız bir tatlıda tutmuyor ben tatlı sevmem bezelyeyide hiç yemem eskiden yerdim şimdi nefret ediyorum hiç evede almıyorum.
İlk defa bu yıl aldım bezelye buzluğa atatım da çocuklara çeşit olsun diye. Zaten onlar da pek sevmedi :))
Tatlı deyince akan sular durur ama

Ya güzel ablalarim kardeşlerim dostlarım ben sadece diyet konuşmayı beceremiyorum bazı arkadaslari 7. Takımla biliyorum bilmeyenler için ben yaklaşık 15 kilo verdim ama şimdi hamile kaldım o yüzden tam diyet modunda değilim. Ama buralardan uzaklaşmak istemiyorum eğer sizi rahatsız edersem ne olur farkeder farketmez güzelce söyleyin ya susar ya giderim. Çünkü cenem durmaz ben çok konuşurum. Ev is bebek herşey kimseyi kırmak sıkmak ya da kirilmak istemiyorum

Ben dedim fatma diyet yapmıyor, rahatsız oluyorum çağırmayalım diye ama çağırdılar. Napalım artık

Fatmam burda yabancı yok . Linke şu konuyu yazma şartıda zaten bizim kızlar banum zeynom zilim var monti linkinden .
Az öncede yazdımya link sizin

Ispanağın tekrar ısınmamsı gerekiyor ablam
Bakliyatı demiştim elifim .
Ispanakta kalıyor ertesi güne bazan
Dün bir link okumuştum tavuk ıspanak bir kaç gıda daha bunlar pişip yenecek tekrar ısıtmak yok diyo .
Benim yemeklerin arkası dükülüyo bende ona çok üzülüyorum rabbım afettsin , insanlar açlıktan ölürken çok agrıma gidiyo . Çokta pişirmiyorum ama çoçuklar seçiçi ertesi güne kalıncada yemiyolar . Bende diyet yapıyom diyo herşeyi yemiyorum . Buna bi çare bulmam lazım . Evde tek artmayan makarna

ALLAHIM BEN KENDİMİ ALINGAN SANIRDIM BENDEN ALINGANLAR ÇIKTI ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM FATMA SENDEN GİT YAV KİM VAR BURDA FATMA SENDEN RAHATSIZ OLACAK AEBENMİ RAHATSIZ OLSA KONUŞMALARINDAN İSMİNİ YAZMAZDI ELİFMİ FRİZEMİ SARAYCAMI BENMİ MASUMU YENİ TANIYORSUN ODA BİZDEN BİRİ GİBİ SEVİYORUM ONUDA SİZ GÖRMESENİZDE BEN KEFİLİM ASLA RAHATSIZ OLACAK BİRİ YOK ARAMIZDA

Valla buna ne denir bilemedim ablam benim annem sürekli ertesi gün kalan yemekleri yedirdiği için

Ne bileyim ablam son yaşananlar evdeki durumlar bir de hamilelik. Sürekli çekingen biri oldum ben bile şaşıyorum kendime bazen

Valla buna ne denir bilemedim ablam benim annem sürekli ertesi gün kalan yemekleri yedirdiği için
Annen iyisini yapıyormuş . Biz küçükken annem koca tencereynen yapar 1 hafta yedirirdi şimdi bizim bebeler buzdolabına bile bakmıyo ocak üstünde yemek yoksa koybi makarna suyu ben eve geldiğinde görüyorum anca zati oğlan makarna ustası oldu

Sağ olsun annem bir hafta yedirmedi ama ertesi öğle yemeği çoğunlukla dünün yemeği oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…