- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Annem öyle yapar ablam özelikle kızlara göndereceği zaman hatta reçeli falan da öyle katar konserve sisesine ve gerçekten taptaze dururOnun fazlasınıda buzluğa koy bence
Hatta bir arkadaşım konserve gibi pişirdiği sıcagıyla kovanoza koyuyorum konserve olur dedi şaşirmiştim . Ayni pişirdiği gibi duruyormuş
Yemedim ki bezelye, sevmem zaten
Bulantın ve Aşermen geçene kadar idare edecen artık geçer bir iki ayaAblam valla yemek yedim şimdi şükür son beş gündür yemek yiyorum tabi anam yapınca yedim ama buna da şükür. Valla çok sevdiğim patlıcan yemeğinden tiksindim galiba çok kötü geldi kokusu yazık annem gündüz babama yedirmiş ben işteykenşimdi kuru biberi haşlayıp az yağda kavurur gibi yapar annem ondan yedim neredeyse bir tava bir yufka ekmekle. Biraz önce de tartildim 66.4 çıktı ama kabızlık sürekli maalesef. Bana akıl verin hele nasıl olacak bu is. Sadece kuru şeyler yiyebiliyorum
İlk defa bu yıl aldım bezelye buzluğa atatım da çocuklara çeşit olsun diye. Zaten onlar da pek sevmedi :))elifim senle damak tatlarımız bir tatlıda tutmuyor ben tatlı sevmem bezelyeyide hiç yemem eskiden yerdim şimdi nefret ediyorum hiç evede almıyorum.
Reçeli aşureyi vs yapıyordumda çorbayı bakliyatu hiç akıl etmemiştim .Annem öyle yapar ablam özelikle kızlara göndereceği zaman hatta reçeli falan da öyle katar konserve sisesine ve gerçekten taptaze durur
Ben dedim fatma diyet yapmıyor, rahatsız oluyorum çağırmayalım diye ama çağırdılar. Napalım artıkYa güzel ablalarim kardeşlerim dostlarım ben sadece diyet konuşmayı beceremiyorum bazı arkadaslari 7. Takımla biliyorum bilmeyenler için ben yaklaşık 15 kilo verdim ama şimdi hamile kaldım o yüzden tam diyet modunda değilim. Ama buralardan uzaklaşmak istemiyorum eğer sizi rahatsız edersem ne olur farkeder farketmez güzelce söyleyin ya susar ya giderim. Çünkü cenem durmaz ben çok konuşurum. Ev is bebek herşeykimseyi kırmak sıkmak ya da kirilmak istemiyorum
Fatmam burda yabancı yok . Linke şu konuyu yazma şartıdaYa güzel ablalarim kardeşlerim dostlarım ben sadece diyet konuşmayı beceremiyorum bazı arkadaslari 7. Takımla biliyorum bilmeyenler için ben yaklaşık 15 kilo verdim ama şimdi hamile kaldım o yüzden tam diyet modunda değilim. Ama buralardan uzaklaşmak istemiyorum eğer sizi rahatsız edersem ne olur farkeder farketmez güzelce söyleyin ya susar ya giderim. Çünkü cenem durmaz ben çok konuşurum. Ev is bebek herşeykimseyi kırmak sıkmak ya da kirilmak istemiyorum
Ben dedim fatma diyet yapmıyor, rahatsız oluyorum çağırmayalım diye ama çağırdılar. Napalım artık
Bakliyatı demiştim elifim .Ispanağın tekrar ısınmamsı gerekiyor ablam
Ya güzel ablalarim kardeşlerim dostlarım ben sadece diyet konuşmayı beceremiyorum bazı arkadaslari 7. Takımla biliyorum bilmeyenler için ben yaklaşık 15 kilo verdim ama şimdi hamile kaldım o yüzden tam diyet modunda değilim. Ama buralardan uzaklaşmak istemiyorum eğer sizi rahatsız edersem ne olur farkeder farketmez güzelce söyleyin ya susar ya giderim. Çünkü cenem durmaz ben çok konuşurum. Ev is bebek herşeykimseyi kırmak sıkmak ya da kirilmak istemiyorum
Bakliyatı demiştim elifim .
Ispanakta kalıyor ertesi güne bazan
Dün bir link okumuştum tavuk ıspanak bir kaç gıda daha bunlar pişip yenecek tekrar ısıtmak yok diyo .
Benim yemeklerin arkası dükülüyo bende ona çok üzülüyorumrabbım afettsin , insanlar açlıktan ölürken çok agrıma gidiyo . Çokta pişirmiyorum ama çoçuklar seçiçi ertesi güne kalıncada yemiyolar . Bende diyet yapıyom diyo herşeyi yemiyorum . Buna bi çare bulmam lazım . Evde tek artmayan makarna
ben sevmiyorum fatma seni hemide hiççççç hiççççSizi gerçekten çok seviyorum. İnanın çok iyi geliyorsunuz bana su an yaptığınız yorumların değerini bir bilseniz. Allah razı olsun hepinizden
ALLAHIM BEN KENDİMİ ALINGAN SANIRDIM BENDEN ALINGANLAR ÇIKTI ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM FATMA SENDEN GİT YAV KİM VAR BURDA FATMA SENDEN RAHATSIZ OLACAK AEBENMİ RAHATSIZ OLSA KONUŞMALARINDAN İSMİNİ YAZMAZDI ELİFMİ FRİZEMİ SARAYCAMI BENMİ MASUMU YENİ TANIYORSUN ODA BİZDEN BİRİ GİBİ SEVİYORUM ONUDA SİZ GÖRMESENİZDE BEN KEFİLİM ASLA RAHATSIZ OLACAK BİRİ YOK ARAMIZDA
Sizi gerçekten çok seviyorum. İnanın çok iyi geliyorsunuz bana su an yaptığınız yorumların değerini bir bilseniz. Allah razı olsun hepinizden
Annen iyisini yapıyormuş . Biz küçükken annem koca tencereynen yapar 1 hafta yedirirdi şimdi bizim bebeler buzdolabına bile bakmıyo ocak üstünde yemek yoksa koybi makarna suyu ben eve geldiğinde görüyorum ancaValla buna ne denir bilemedim ablam benim annem sürekli ertesi gün kalan yemekleri yedirdiği için
Sağ olsun annem bir hafta yedirmediAnnen iyisini yapıyormuş . Biz küçükken annem koca tencereynen yapar 1 hafta yedirirdi şimdi bizim bebeker buzdolabına bile bakmıyo ocak üstünde yemek yoksa koyni makarna suyu ben eve geldiğinde görüyorum ancazati oğlan makarna ustası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?