• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Akşam karbon fazla olmuş elifim :KK66:
Montide şöyle bir kuralımız vardı hatırlatarsın , haftada 10 ögün karbon 7 si ekmekli kahvaltı 3 de diger günlere dagılmış baklagil .
Tam monti yapamasanda bu kuralı atlama . Yasemin bacım bak bu kural sendede işe yaraya bilir :KK66:
1/2 kase etli sebze, 1/2 kase kh, salata ve ayran. Fazla olcağını düşünmemiştim

Yumurta yemediğim için 7 kh hakkımı ekmekten yana kullanıyorum. Baklagil pişirmiyorum aslında pek 2 haftada 1 barbunya sadece. Yarım kase kadar kaldı yarın öğle yerim dedim vazgeçtim şimdi

Ekmek yemiyorum çünkü öğlen yediklerimi kh sayiyorum

Mesela bugün bezelye yedim
Yarin dolma var cumays kuru fasulye
Yanı çorba da yiyorum hergun o sebepten ekmek yemiyorum ama hafta sonu yiyorim

Birde ben erken yiyince inceliyorum kiloda gidiyot

Bugun pek olmadı ama menü yazmayı bırakmıycam .

Sabah
1dk tb . Ekmek .
Peynir . Tere .
Domates .2 zeytin .
2 ceviz ..

Öğlen .
1 kuru dolma .

İkindi
Kısır ,turşu kurabe, pogaça .
Vs :-)

Finiş .
Su az spor zati yok :(

Bu hafta alışma haftamız olsun daha düzelecek inşallah . Karnım bugun daha iyidi şişlik inmişti .1 kiloya yakında şişlik gitmişti .

Arkadaşlar sizden ricam birbirimizi bırakmayalım . Diyetde hepimizde yıllandık haliyle bıkkınlığımız var . İlk başladıgımız gibi olamiyoruz , olamayızda . Ama en azından kilo artışı olmaz . Ben inanıyorum kiloda vericez , yeterki birbirimizi bırakmayalım ;).

Ekmek yemiyorum çünkü öğlen yediklerimi kh sayiyorum

Mesela bugün bezelye yedim
Yarin dolma var cumays kuru fasulye
Yanı çorba da yiyorum hergun o sebepten ekmek yemiyorum ama hafta sonu yiyorim

Birde ben erken yiyince inceliyorum kiloda gidiyot

E demekki kilo vermenin yolunu
bulmuşsun banum kendinide tanımışsın , devam ...

Tabiki yaz bacım
Yaseminim menün fena değil . Aslında kendin için yemek yaptıgın için şanslısın . Actıvya çok şekerli o acıktırmış olabilir . Ögün atlama bence :KK66:
işe gitmediğim zamanlarda evet ama bayağıdır yemek saatlerim şaştı bizimkiler sabah kahvaltısını geç yapıyorlar öğlen yok akşam üzeri yiyorlardı tabi 1.15 ay böyle olunca düzel bozuldu bugünde biraz uyumuşum geçe kaldı kahvaltım öğlende acıkmadım dedim activa yiyim ama acıktım 3gibi :110:

Paraynan değil sıraynan bekleseydinya :KK70::KK70:

Hadi ben yokum yasemin sen niye yorumlamanki menüleri ?:KK66:
Dedimye hanımlar link sizin , hepimiz birbirimizi tanıyoruz :KK66:
montiyi çok iyi bilmiyorum ya bacım ahkam kesmeyim dedim :KK70: elifim akşam bezelyeleri götürmüş bana göre bezelye gı değeri yüksek derim :KK70: emine öğlen karbon almış zaten akşama sebze yese iyi olurdu derdim kendim içinde öğlen yemeği atladığım için sebze yememiş oldum ama akşam salatyla onu doldurdum sayılır sen iyi yapmışssın ohhhhh afiyet olsun 25yıl diyet yapmak kolaymı:oops: saraycamda her zamanki gibi az yiyor bana göre.

1/2 kase etli sebze, 1/2 kase kh, salata ve ayran. Fazla olcağını düşünmemiştim

Yumurta yemediğim için 7 kh hakkımı ekmekten yana kullanıyorum. Baklagil pişirmiyorum aslında pek 2 haftada 1 barbunya sadece. Yarım kase kadar kaldı yarın öğle yerim dedim vazgeçtim şimdi
Elifim tek öğün babında bakarsan çok dengeli ama günün diğer menülerine kakınca evet fazla oluyor . Madem çıktık bu yola elimizden geldiğince doğru yapalım , sende evdesin ve yemekeri kendine uyarlaya bilirsin ,;) hadi kuzum 6 lı rakamlar yakındır ;)

970627_804539509668024_1583047567562403256_n.jpg

ay masumumu unuttum oh ammetmiş:KK70::KK70::KK70: bi güzel yemiş tatlıyı yeme yeme masumum yemeeeeeeee:KK60:

montiyi çok iyi bilmiyorum ya bacım ahkam kesmeyim dedim :KK70: elifim akşam bezelyeleri götürmüş bana göre bezelye gı değeri yüksek derim :KK70: emine öğlen karbon almış zaten akşama sebze yese iyi olurdu derdim kendim içinde öğlen yemeği atladığım için sebze yememiş oldum ama akşam salatyla onu doldurdum sayılır sen iyi yapmışssın ohhhhh afiyet olsun 25yıl diyet yapmak kolaymı:oops: saraycamda her zamanki gibi az yiyor bana göre.
Bacım şu an şuda monti menüsü diyecegim menü görmedim :D :D o yüzden için rahat olsun ;)
Zaten senin bilgilerde yaso montiya ;)

aebenim bişey soracam mesela akşam kurufasülye yaptım diyelim öğlen ne yiyeyecem ?

şöyle yapmayı düşünüyorum bu ara hiç kurubakliyat yemiyorum hem karbon hem protein olmasına rağmen ama almak gerekiyor tek başına oluncada yapmıyorum sadece hastanedede pazartesileri çıkıyor nöbetim denk gelirse yiyorum nohutu kurufasülyeyi haşlayıp öğlen salataların üstüne atsam gibi nedersin.

Back