• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hım ben o işi çok önceden yapardım ama çünkü bende 2. 3. gün yemeğini sevmem bazı yemekleri yerim 2.gün o yüzdende az yemek yaparım zor olsada ama önceden fasülye yaptım çok oldu onu konserve kavonuzuna koyarım sıcakken ozaman bozulmaz taptaze kalır ama ben ne kadar az yaparsam yapayım şimdi en az 4 porsiyonluk oluyor onuda bitiremiyorum o yüzden denk geldikçe hastanede yiyorum.

montiyi çok iyi bilmiyorum ya bacım ahkam kesmeyim dedim :KK70: elifim akşam bezelyeleri götürmüş bana göre bezelye gı değeri yüksek derim :KK70: emine öğlen karbon almış zaten akşama sebze yese iyi olurdu derdim kendim içinde öğlen yemeği atladığım için sebze yememiş oldum ama akşam salatyla onu doldurdum sayılır sen iyi yapmışssın ohhhhh afiyet olsun 25yıl diyet yapmak kolaymı:oops: saraycamda her zamanki gibi az yiyor bana göre.

Yorum yapmani istedim bunun icin. Ara ogun mu yapayim ekmegimi artirayim sence ara bir defa yapabilirim. Mesela bu gun ki ogune bir meyve 2-3 ceviz bir bardak sut eklesem yeterli mi. Is yerine goturmem lazim meyve falan

Ayrica ben monti yapmiyorum bir duzen tutturmaya calisiyorum aslinda iş ve evde ne varsa kararinca yemem en doğrusu sanirim

Farkettiniz mi bizden mezun olan herkes 5-6 aydan sonra baslangic kilolarina donup tekrar basladilar. Bu üzücü

Ablam valla yemek yedim şimdi şükür son beş gündür yemek yiyorum tabi anam yapınca yedim ama buna da şükür. Valla çok sevdiğim patlıcan yemeğinden tiksindim galiba çok kötü geldi kokusu yazık annem gündüz babama yedirmiş ben işteyken :KK70::KK70: şimdi kuru biberi haşlayıp az yağda kavurur gibi yapar annem ondan yedim neredeyse bir tava bir yufka ekmekle. Biraz önce de tartildim 66.4 çıktı ama kabızlık sürekli maalesef. Bana akıl verin hele nasıl olacak bu is. Sadece kuru şeyler yiyebiliyorum
Ayyy benim.annem de yapar ondan
Sarımsaklı yogurtla yeriz Ayy dur canım İstedi. Yarına sarımsaklı bişeyler yapıyım en iyisi

Ya güzel ablalarim kardeşlerim dostlarım ben sadece diyet konuşmayı beceremiyorum bazı arkadaslari 7. Takımla biliyorum bilmeyenler için ben yaklaşık 15 kilo verdim ama şimdi hamile kaldım o yüzden tam diyet modunda değilim. Ama buralardan uzaklaşmak istemiyorum eğer sizi rahatsız edersem ne olur farkeder farketmez güzelce söyleyin ya susar ya giderim. Çünkü cenem durmaz ben çok konuşurum. Ev is bebek herşey :KK43: kimseyi kırmak sıkmak ya da kirilmak istemiyorum
Canım biz herşeyi paylaşıyoruz burda ne demekmis o öyle. Sen hamile kaldığından beri biraz alıgan mi oldun neo_O

Bakliyatı demiştim elifim .
Ispanakta kalıyor ertesi güne bazan :KK43:
Dün bir link okumuştum tavuk ıspanak bir kaç gıda daha bunlar pişip yenecek tekrar ısıtmak yok diyo .
Benim yemeklerin arkası dükülüyo bende ona çok üzülüyorum :KK43: rabbım afettsin , insanlar açlıktan ölürken çok agrıma gidiyo . Çokta pişirmiyorum ama çoçuklar seçiçi ertesi güne kalıncada yemiyolar . Bende diyet yapıyom diyo herşeyi yemiyorum . Buna bi çare bulmam lazım . Evde tek artmayan makarna :KK70:
Aynı dertten muzdaribim. Benim cocuklar ve özellikle eşim çok secici.
Kayinvalidemi bu kanuda takdir ediyorum. Bir lokmayi atmiyor ille değerlendiriyor. Pilav kaldiysa çorba yapıyo. Ama asla atmiyor

Ayrica ben monti yapmiyorum bir duzen tutturmaya calisiyorum aslinda iş ve evde ne varsa kararinca yemem en doğrusu sanirim

Farkettiniz mi bizden mezun olan herkes 5-6 aydan sonra baslangic kilolarina donup tekrar basladilar. Bu üzücü
saraycam benim fikirlerimi en iyi sen biliyorsun evet bu konuda aynı düşünüyorum herşeyden kararınca yemek porsiyon kontrolü taraftarıyım ama hepimizin diyet geçmişi fazla ne kilo verdiriyor ne aldırıyor biliyoruz az çok sen ekmek sevmiyorsun mesela onun yerine gene sağlıklı karbon ekleyebilirsin canım az az ama sık sık yemek bana iyi geliyor ama senin için zor hem işe götürmek açısından . aralara kuruyemiş süt ekle ikindiye eve aç gitmessin kolay olabilir akşam saldırmayız yemeklere .

Anammmm niye burdan devam ediyoruz bacılar?kopma falan mı oldu takımda?benim haftaya misafirim geliyor sonraki 2 hafta ben yokum inşallah...benim gelmem şubat ortasında...monti yapmak şart mı?ben aldım başımı gittim birkaç hafta vücudu şoklamam lazım :KK57::KK48:

Anammmm niye burdan devam ediyoruz bacılar?kopma falan mı oldu takımda?benim haftaya misafirim geliyor sonraki 2 hafta ben yokum inşallah...benim gelmem şubat ortasında...monti yapmak şart mı?ben aldım başımı gittim birkaç hafta vücudu şoklamam lazım :KK57::KK48:
ooo hülyam hgdin nasılsın ata nasıl ablan nasıl canım takımda kopma değlde çok yeniler gelince adaptosyon sorunu yaşıyorum kendimce diyettende koptum takımdandanda:KK16:

Hülyam nasılsın.
monti şart değil biz de hala montiye adapte olamadık.
bi kere de beraber monti yapalım yaaaa

Anammmmm nereden başlasam bilemedimkiiiii

Fatma baci sen niye alınganlık yaptın yabu çeneden zarar gelmez anacim illa diyetmi konuscaz, yaz aklına geleni ;) bu arada bende yarin kuru biber yapayım..

Yasemin Ablam bende seni sevdim tesekur ederim;)

Bende çorba ve yemekleri kavanozlara koyup konserve gibi yapıyorum iyi oluyor...

Gece 10 da olsa lesilemi yaptım bacılar , bugünkü tatlıyı telafi etmek için bişiy yemedim , birde süt tok tutuyor sabah süt içtim kahvaltıda acikmadim sanki ,

Yarin oglene sebze çorbası, kuru patlıcan dolma ve yoğurt varmis, akşama bisiyler gotirmem lazım

Cenem düştü gören var mi:KK48::KK48::KK51::KK48:

ooo hülyam hgdin nasılsın ata nasıl ablan nasıl canım takımda kopma değlde çok yeniler gelince adaptosyon sorunu yaşıyorum kendimce diyettende koptum takımdandanda:KK16:
Hoşbuldum yasom.ata iyi ablamda Şükür...diyetten bende koptum yapasımda yok valla..evde olmayacağım için..sen nasılsın?

Hülyam nasılsın.
monti şart değil biz de hala montiye adapte olamadık.
bi kere de beraber monti yapalım yaaaa
İyiyim Emine'm..sen nasılsın..ben monti yapamam yaaa zor gelir..

Hoşbuldum yasom.ata iyi ablamda Şükür...diyetten bende koptum yapasımda yok valla..evde olmayacağım için..sen nasılsın?

İyiyim Emine'm..sen nasılsın..ben monti yapamam yaaa zor gelir..
hamdolsun hülyam iyiyim sadece diyete adepte olamıyorum nasıl kilo veririm araştırmaları denemeleri devam ediyor istanbuldan dönünce 1 kilo almıştım 2haftadır veremedim .:KK12:atanında ablanında iyi olmasına çok sevindim rabbim tüm hastalara şifa versin.:KK200:

hamdolsun hülyam iyiyim sadece diyete adepte olamıyorum nasıl kilo veririm araştırmaları denemeleri devam ediyor istanbuldan dönünce 1 kilo almıştım 2haftadır veremedim .:KK12:atanında ablanında iyi olmasına çok sevindim rabbim tüm hastalara şifa versin.:KK200:
Ablam zor giriyorum kkya niyeyse
Günüm fena sayılmaz ama sabah sporum yarıda kaldı ona sinir oldum Neyse yarın yaparım inşallah ama gece yatmayıncada sabah kalkamıyom ki buarada Leslie nın çeşitleri varmış burn bady fat, 5 mil , gibi bunları hiç duymamıştım

Back