• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben kilo vermek için nasıl bir yol çizmem gerekiyor bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım?destekmi almalıyım bilemedim her gün oynayan kilom yordu beni:110:

arkadaşlar ben kilo vermek için nasıl bir yol çizmem gerekiyor bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım?destekmi almalıyım bilemedim her gün oynayan kilom yordu beni:110:
Ablam neden böyle düşündün ki bence biraz rahatla ve dene bir de düzenin yeni oturuyor bekle biraz derim ama sen bilirsin

Ablam neden böyle düşündün ki bence biraz rahatla ve dene bir de düzenin yeni oturuyor bekle biraz derim ama sen bilirsin
bilmemki fatma aylardır ne yaptıysam düşmüyorum tahlilleriminde düzeleceği yok anlayamadım bir çöküntü oldu galiba.

siz hangi gün tartılıyorsunuz ben ctesi sabah tartılıyorum hep.

bilmemki fatma aylardır ne yaptıysam düşmüyorum tahlilleriminde düzeleceği yok anlayamadım bir çöküntü oldu galiba.
Bir diyetisyene gitsen yasemin abla. Diyet geçmişine, yaşına, kan değerlerine göre bir düzenleme yapar belki
Sağlıklı besleniyorsun ama engelleyen bir durum var belliki

yasemin abla aylardır demekk az kalır yılalrdır kendim bi düzen kuramadım bende
hangi yolu denedimse yarım bıraktım..

şimdidde şöyle yapıyorum iş yerimde yemek çıkıyor benim
bu yemek dolma oluyor yeri geliyor börekçıkıyor, yani tam diyete uygun olmaya biliyor
hergünçorba fix kışın

bende bu sebeten sabah hergün yumurta yiyorum.
ekmegi kestim komple, öglende çorba hangisi olursa olsun içiyorum , ana yemek ,salata-yogurt ayran hangisi varsa yiyorum
akşamda işten çıkmadan yogurt-kuruyemiş
salata kalmışsa öglenden onu yanına peynir ekliyorum
süt içiyorum yine kuruyemişşlee

bu yöntemi öncede denedim ama biryol alamadımçünkü 3 gün diyet 5 gün hürra yemece yapıyordumm
şimdi nisana 30 a hedef koydum bakalım kaçolucam :)

benim kilo vermemi engelleyen çok sebep varda hastalık olarak ama benimde hatalarım var son 1 1.5aydır düzenim bozdum toparlamaya çalışıyorum ama bigün 65 500 bir gün65800 bigün 66 olmak yordu beni. masumcum haşimato hastasıyım fatmada haşimato ama onu genç olduğu için sanırsam metobolizmasında çok dalgalanmalar olmuyor benim çok dalgalanmalar oluyor d vitaminim düşüktü ilaç kullandım hala çok iyi değil kansızlık sınırda kolllestrolüm yüksek ne bileyim varda var:KK70:hamdolsun rabbim başka dert acı vermesin inşallah bir yol bulacam.

Bir diyetisyene gitsen yasemin abla. Diyet geçmişine, yaşına, kan değerlerine göre bir düzenleme yapar belki
Sağlıklı besleniyorsun ama engelleyen bir durum var belliki
diyetisyen beni kovar galiba kavga ederim :KK70::KK70::KK70: biliyom kendimi onu yeme bunu yeme şukadar kaşık ye derse bende ters teper:KK70:

bildigim kadarı ile saglıkçısın dimi abla , ilaçlarla filançözülmüyor mu bu durum

selam kızlar

sabah
3 dilim kadar (çeyrek ekmek) ekmek
peynir maydanoz

öğlen
2 köfte
1 tavuk avuç büyüklüğünde
1 skaşığı pırasa

ara havuç marul

akşam ise

yoğurt çorbası
salata yanına yoğurt :))

gün içerisinde sabah 15 öğlen 45 dk toplam 1 saat yürüyüş

su 2+ lt

yasemin abla bende pkodan dolayı insülin direncim var,
ekmek ve şekerlişeyler çok tükettigimde çıkıyor ortay ve zorluyor beni
kesince gidiyor

gece uykudan uyanıp yemek yeme olaylarım oluyor

:kk77::kk77:
sabah limonlu zencefilli su

kahvaltı
1haşlanmış yumurta
1 ince dlm kaşar
2 ceviz
1 bardak süt

öglen
1 tabak kıymalı bezelye
3-4 kaşık yogurt
1 kase tatlı :KK17::stop:
(az şekerli idi ama bu yemem için bir sebep degil aliminyum kasenin yarısından biraz fazla idi )
3 lt su , 3 mil lesile yapıcamm

biraz öncede büyük bir bardak sodalı ayran içtim bugünlük bukadar

yasemin abla bende pkodan dolayı insülin direncim var,
ekmek ve şekerlişeyler çok tükettigimde çıkıyor ortay ve zorluyor beni
kesince gidiyor

gece uykudan uyanıp yemek yeme olaylarım oluyor
masumcum bendede sınırdaydı ama gı değeri düşük beslenince ben monti tam yapamıyorum ama o tarz besleniyorum düştü insilin direncim ama düzenli spor yapsam daha iyi olacak biliyorum.
dayanamadın demi tatlı yedin cadı seniiiii:KK70::KK70:

İyi akşamlar kızlar
Eve yeni geldim açım
Kuru fasulye istedi eşim düdüklüye koydum.

Bugün sabah 2 yumurta yedim
Öğlen lahmacun ve bol salata ve ayran

Akşam henüz yemedim ama kuru fasulye yiyebilirim.

Ve bugün neleri reddettim bir bilseniz
2. Günüm de fena sayılmaz ama lahmacun sebebiyle yine monti den kayma oldu.
Ahh hiç sapmadan neden yapamıyorum ki

Back