Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende menümü yazssammiki
sabah
1yumurta kk peynir 3 zeytin maydonoz limonlu ve 1dilim tam bugday ekmeği yeşil çay
bundan sonra karar aldım kahvaltımı siyah çayla yapmamaya özen gösterecem
ara
2 ceviz
öğlen
aktiva yoğurt içine keten tohumu ve tere tohumu attım
ara
çok acıktım 1dilim tb ekmeği tost yaptım bir dilimle ve bitki çayı
akşam
uskumru bugulama tarzı salata yemeği düşünüyorum salatamı yapayım şimdi yiyeyecem
1.5 lt su ama ödem çayı bu farklı bir çay bildiğiniz bişey değil. içtim 1lt
sporda yapacam 30dakka lesli

Sabah 1,5 dl ekmek, lor, maydanoz, zeytin, 9lu çay

Öğle 1 kase barbunya, 4 kornişon turşu, 1 brd ayran, 1 avuç çiğ fındık

Ara şekersiz türk kahvesi , 2 kare bitter çikolata

Akşam 1/2 kase barbunya, 1/2 kase kıymalı karnıbahar, salata , 1 brd ayran (çocuklara bulgur pilavı yapmıştım sadece kaşığın ucuyla tadına baktım)

Ispanaklı tavuk sarma yaptınız mı hiç? Bir deniyim diyorum yarın hem sebze hem et birlikte yesin çocuklarda

monti yapmştım yıllarönce çok güzelsonuç verdi
gi siz yiyince reglilleirmde düzeldi ama şuan mümkünatı yok

ayyy valla yedim azşekerli diyip kanıma girdiler ama telafi ettigimi düşünüyorum ekmek, meyve yok menümde ve başka bişiy yemedim

bence kurufasulye yeme
lahmacunkh kuru fasulyede öyle tonbalıklısalata
yada en basiti yumurta salatası ye

hım güzel menü
şu aktivalardan bend alayım diyorum ya degişiklik iyidir

Ispanaklı tavuk sarma yaptınız mı hiç? Bir deniyim diyorum yarın hem sebze hem et birlikte yesin çocuklarda
ben bezelye v havuçtan yapıyordum cnm

Saraycam sabahki beyaz ekmekse hemen tb . Ekmek al bacım
Digilse güzel menün .

Yogurt çorban ne kadar , içinde karbon vardır onuda baklagil gibi düşün

arkadaşlar ben kilo vermek için nasıl bir yol çizmem gerekiyor bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım?destekmi almalıyım bilemedim her gün oynayan kilom yordu beni
Yasemin 1 aydır diyet yapmıyon say ona rağmen 1 kilo artı olması çok çok iyi bence ... Kendine 1-2 hafta ver eski düzenine dön baktın gene hareket yok o zaman bakalım bi etraflıca

Senle ben diyetisyene gitsek ne olacak , ondan önce biz deriz a öyle olmaz şöyle yapalım diye bi keresinde dedimdi kadın döndü o zAman bildiğin gibi yap didi

evet aebenim düzene sokmaya calışıyorum bikaç gündür kaçamaksız gidiyorum sayılır ama dün poğaça bozdu .
diyetisyen evet gitsemde anlaşamam biliyorum senin dediğin gibi olur ben bu direnci nasıl kırarım onu çözemedim

Banum şöyle düşün ; karbondan yoksun beslendiğinde ( ekmek yemiyorsun ) o yediğin tatlı seni 1-2 gün geriye atar . Egerki hep bu şekil besleniyorsan kilo verememenin sebebi bu olabilir .

Son yıllarda şunu gördüm deneyimlerimde .
Egerki normal diyetle ( arada kaçamak ve karbon olan ) kilo veriyorsan arada bu şekil kaçamaklar çok etkileniyor .

Dediğim gibi birkaç hafta ver kendine eski düzenine dön sonuca bakalım

Dışarda ve toplum içinde yemen gerektiği için firuzem

Firuzem böylede gidecek inşallah en azından kilon artıp gitmeyecek bu bile birşey

Zengin kız fakir oglandaki kahya gibi senin adamda kuru yemeden duramıyo belli

Bi dip not daha gündüz cız yemek durumunda oldugunda akşam karbon almamaya çalış

Geçen gün kileri düzeltirken gördüm bizim evde de kurufasulye varmış o kadar pişirmediğimiz ve yemediğimiz bir baklagildir kendileri :)

Tabiki yaz bacım
Yaseminim menün fena değil . Aslında kendin için yemek yaptıgın için şanslısın . Actıvya çok şekerli o acıktırmış olabilir . Ögün atlama bence

Bide hanımlar menü yorumlarını niye hep bana bırakıyonuz ? Monti yapmıyo çogumuz zaten elif , banu , firuze monti konusundada uzman sayılırlar .
Lütfen yorum yapın birbirinizin menülerine link sizin .

Bide hanımlar menü yorumlarını niye hep bana bırakıyonuz ? Monti yapmıyo çogumuz zaten elif , banu , firuze monti konusundada uzman sayılırlar .
Lütfen yorum yapın birbirinizin menülerine link sizin .
Kendine hayrı yok uzmanların

Akşam karbon fazla olmuş elifim
Montide şöyle bir kuralımız vardı hatırlatarsın , haftada 10 ögün karbon 7 si ekmekli kahvaltı 3 de diger günlere dagılmış baklagil .
Tam monti yapamasanda bu kuralı atlama . Yasemin bacım bak bu kural sendede işe yaraya bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…