masumcum bendede sınırdaydı ama gı değeri düşük beslenince ben monti tam yapamıyorum ama o tarz besleniyorum düştü insilin direncim ama düzenli spor yapsam daha iyi olacak biliyorum.
dayanamadın demi tatlı yedin cadı seniiiii
İyi akşamlar kızlar
Eve yeni geldim açım
Kuru fasulye istedi eşim düdüklüye koydum.
Bugün sabah 2 yumurta yedim
Öğlen lahmacun ve bol salata ve ayran
Akşam henüz yemedim ama kuru fasulye yiyebilirim.
Ve bugün neleri reddettim bir bilseniz
2. Günüm de fena sayılmaz ama lahmacun sebebiyle yine monti den kayma oldu.
Ahh hiç sapmadan neden yapamıyorum ki
bende menümü yazssammiki
sabah
1yumurta kk peynir 3 zeytin maydonoz limonlu ve 1dilim tam bugday ekmeği yeşil çay
bundan sonra karar aldım kahvaltımı siyah çayla yapmamaya özen gösterecem
ara
2 ceviz
öğlen
aktiva yoğurt içine keten tohumu ve tere tohumu attım
ara
çok acıktım 1dilim tb ekmeği tost yaptım bir dilimle ve bitki çayı
akşam
uskumru bugulama tarzı salata yemeği düşünüyorum salatamı yapayım şimdi yiyeyecem
1.5 lt su ama ödem çayı bu farklı bir çay bildiğiniz bişey değil. içtim 1lt
sporda yapacam 30dakka lesli
ben bezelye v havuçtan yapıyordum cnmIspanaklı tavuk sarma yaptınız mı hiç? Bir deniyim diyorum yarın hem sebze hem et birlikte yesin çocuklarda
Saraycam sabahki beyaz ekmekse hemen tb . Ekmek al bacımselam kızlar
sabah
3 dilim kadar (çeyrek ekmek) ekmek
peynir maydanoz
öğlen
2 köfte
1 tavuk avuç büyüklüğünde
1 skaşığı pırasa
ara havuç marul
akşam ise
yoğurt çorbası
salata yanına yoğurt :))
gün içerisinde sabah 15 öğlen 45 dk toplam 1 saat yürüyüş
su 2+ lt
Bende yeni geldim namazımı kılıp yarınki derse hazırlanıyorum . Bi size bakayım dedim
Yasemin 1 aydır diyet yapmıyon say ona rağmen 1 kilo artı olması çok çok iyi bence ... Kendine 1-2 hafta ver eski düzenine dön baktın gene hareket yok o zaman bakalım bi etraflıcaarkadaşlar ben kilo vermek için nasıl bir yol çizmem gerekiyor bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım?destekmi almalıyım bilemedim her gün oynayan kilom yordu beni
evet aebenim düzene sokmaya calışıyorum bikaç gündür kaçamaksız gidiyorum sayılır ama dün poğaça bozdu .Yasemin 1 aydır diyet yapmıyon say ona rağmen 1 kilo artı olması çok çok iyi bence ... Kendine 1-2 hafta ver eski düzenine dön baktın gene hareket yok o zaman bakalım bi etraflıca
Senle ben diyetisyene gitsek ne olacak , ondan önce biz deriz a öyle olmaz şöyle yapalım diyebi keresinde dedimdi kadın döndü o zAman bildiğin gibi yap didi
Banum şöyle düşün ; karbondan yoksun beslendiğinde ( ekmek yemiyorsun ) o yediğin tatlı seni 1-2 gün geriye atar . Egerki hep bu şekil besleniyorsan kilo verememenin sebebi bu olabilir
sabah limonlu zencefilli su
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
1 ince dlm kaşar
2 ceviz
1 bardak süt
öglen
1 tabak kıymalı bezelye
3-4 kaşık yogurt
1 kase tatlı
(az şekerli idi ama bu yemem için bir sebep degil aliminyum kasenin yarısından biraz fazla idi )
3 lt su , 3 mil lesile yapıcamm
biraz öncede büyük bir bardak sodalı ayran içtim bugünlük bukadar
Dediğim gibi birkaç hafta ver kendine eski düzenine dön sonuca bakalımevet aebenim düzene sokmaya calışıyorum bikaç gündür kaçamaksız gidiyorum sayılır ama dün poğaça bozdu .
diyetisyen evet gitsemde anlaşamam biliyorum senin dediğin gibi olur ben bu direnci nasıl kırarım onu çözemedim
Dışarda ve toplum içinde yemen gerektiği için firuzemİyi akşamlar kızlar
Eve yeni geldim açım
Kuru fasulye istedi eşim düdüklüye koydum.
Bugün sabah 2 yumurta yedim
Öğlen lahmacun ve bol salata ve ayran
Akşam henüz yemedim ama kuru fasulye yiyebilirim.
Ve bugün neleri reddettim bir bilseniz
2. Günüm de fena sayılmaz ama lahmacun sebebiyle yine monti den kayma oldu.
Ahh hiç sapmadan neden yapamıyorum ki
Tabiki yaz bacımbende menümü yazssammiki
sabah
1yumurta kk peynir 3 zeytin maydonoz limonlu ve 1dilim tam bugday ekmeği yeşil çay
bundan sonra karar aldım kahvaltımı siyah çayla yapmamaya özen gösterecem
ara
2 ceviz
öğlen
aktiva yoğurt içine keten tohumu ve tere tohumu attım
ara
çok acıktım 1dilim tb ekmeği tost yaptım bir dilimle ve bitki çayı
akşam
uskumru bugulama tarzı salata yemeği düşünüyorum salatamı yapayım şimdi yiyeyecem
1.5 lt su ama ödem çayı bu farklı bir çay bildiğiniz bişey değil. içtim 1lt
sporda yapacam 30dakka lesli
Ben çok severim kendileriniGeçen gün kileri düzeltirken gördüm bizim evde de kurufasulye varmışo kadar pişirmediğimiz ve yemediğimiz bir baklagildir kendileri :)
Karadeniz turunda görmüştüm ispir fasulyesini ama biz tercihimizi tereyağlı alabalıktan yana kullanmıştıkBen çok severim kendilerini
Hele dışarda bazı yerler ispir yapıyorlarkı fırınlayıp öfff
Kendine hayrı yok uzmanlarınBide hanımlar menü yorumlarını niye hep bana bırakıyonuz ? Monti yapmıyo çogumuz zaten elif , banu , firuze monti konusundada uzman sayılırlar .
Lütfen yorum yapın birbirinizin menülerine link sizin.
Akşam karbon fazla olmuş elifimSabah 1,5 dl ekmek, lor, maydanoz, zeytin, 9lu çay
Öğle 1 kase barbunya, 4 kornişon turşu, 1 brd ayran, 1 avuç çiğ fındık
Ara şekersiz türk kahvesi , 2 kare bitter çikolata
Akşam 1/2 kase barbunya, 1/2 kase kıymalı karnıbahar, salata , 1 brd ayran (çocuklara bulgur pilavı yapmıştım sadece kaşığın ucuyla tadına baktım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?