iyi gezmeler bacımBen gezmeye gidiyom inşallah bol salata yapmışdır arkadaş.
Ablam neden böyle düşündün ki bence biraz rahatla ve dene bir de düzenin yeni oturuyor bekle biraz derim ama sen bilirsinarkadaşlar ben kilo vermek için nasıl bir yol çizmem gerekiyor bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım?destekmi almalıyım bilemedim her gün oynayan kilom yordu beni
bilmemki fatma aylardır ne yaptıysam düşmüyorum tahlilleriminde düzeleceği yok anlayamadım bir çöküntü oldu galiba.Ablam neden böyle düşündün ki bence biraz rahatla ve dene bir de düzenin yeni oturuyor bekle biraz derim ama sen bilirsin
Bir diyetisyene gitsen yasemin abla. Diyet geçmişine, yaşına, kan değerlerine göre bir düzenleme yapar belkibilmemki fatma aylardır ne yaptıysam düşmüyorum tahlilleriminde düzeleceği yok anlayamadım bir çöküntü oldu galiba.
Ben her sabah tartılıyorum aslında diyet yapsam da yapmasam da alışkanlık olmuş :))siz hangi gün tartılıyorsunuz ben ctesi sabah tartılıyorum hep.
arkadaşlar ben kilo vermek için nasıl bir yol çizmem gerekiyor bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım?destekmi almalıyım bilemedim her gün oynayan kilom yordu beni
diyetisyen beni kovar galiba kavga ederimBir diyetisyene gitsen yasemin abla. Diyet geçmişine, yaşına, kan değerlerine göre bir düzenleme yapar belki
Sağlıklı besleniyorsun ama engelleyen bir durum var belliki
ilaç kullanıyorum evet anestezi tekn. yim ama bu öyle illet bir hastalıkki düzene sokmak çok zor ve yanında getirdiği problemlerde çabası.bildigim kadarı ile saglıkçısın dimi abla , ilaçlarla filançözülmüyor mu bu durum
hasimoto mu canımilaç kullanıyorum evet anestezi tekn. yim ama bu öyle illet bir hastalıkki düzene sokmak çok zor ve yanında getirdiği problemlerde çabası.
evet saraycam menünü yazmışssın afiyet olsun bu sefer gidecek kilolar diyorsun inşallah canım.hasimoto mu canım
inşallah canım, menümde eksik fazla var mı ya, bana da yorum yap lütfennnevet saraycam menünü yazmışssın afiyet olsun bu sefer gidecek kilolar diyorsun inşallah canım.evet haşimato canım
masumcum bendede sınırdaydı ama gı değeri düşük beslenince ben monti tam yapamıyorum ama o tarz besleniyorum düştü insilin direncim ama düzenli spor yapsam daha iyi olacak biliyorum.yasemin abla bende pkodan dolayı insülin direncim var,
ekmek ve şekerlişeyler çok tükettigimde çıkıyor ortay ve zorluyor beni
kesince gidiyor
gece uykudan uyanıp yemek yeme olaylarım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?