Sen unutulacak kadınmısın maytabımSelam beni hatırlayan varmı burda
Hadi kolay gelsin maytabım eski iradeli maytabı görelimTahmin etmiştim ilk cevap senden gelecek diye napiyosunuz ben bugun eşimle birlikte montiye başladım inşallah o kadar uzun zamandır başlayıp birakiyorumki motivasyona ihtiyacım var
Selam beni hatırlayan varmı burda
Şükür canım sen nasılsın 5 6 seneden beri hiç ugramadim buralara yaa kk yada yazmayın ca küçük oğlan büyüdü 2 ye gidiyo büyük 8 de teog senem iz bu sene gergin bi yıl sizler neler yapıyorsunuz ikizler buyudumu zillinin oğlan nasilselam maytap bende hatırladım seni nasılsın
Şükür canım sen nasılsın 5 6 seneden beri hiç ugramadim buralara yaa kk yada yazmayın ca küçük oğlan büyüdü 2 ye gidiyo büyük 8 de teog senem iz bu sene gergin bi yıl sizler neler yapıyorsunuz ikizler buyudumu zillinin oğlan nasil
Sen benden çok yaşıycan selinim ben soracaktım
Takıma ısınamamış olabilir mi?Sen benden çok yaşıycan selinim ben soracaktım.
olsun ablam ya okuyamasan da o anki muhabbete gir gitsin, menü verirsin ya da takım için sorun olmaz bunlarcnmm ben takip edemiyorum takımı giremiyorumçok fazla ,
bi giriyorum sayfa sayfa üstüneee çok zor takipimkanıı
MerhabaBuralar çokmu tenha banami öyle geldi
Menumu vereceğim ama ondan önce bişey sorucam android de eskiden kk çıkıyordu bugün baktım bulamadım yokmu artık programı internetten giriyorum her seferinde o da zor geldi
Menüm sabah 2 dilim tambugday
Peynir zeytin domates salatalık
Çay
Öğle 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin disardayim ondan böyle oldu
5 gibi yarım elma
Aksam kapuska yemeği ve yoğurt
Azmi olmuş ya
Merhaba selincim 1.62 boy 67 kg yim 2010 yılında çok istikrarlı bir şekilde yaptığım diyetten 2 ay sonra hedefime ulasmis bir şekilde 10 kg vererek 2. Aşamaya gecmistim 2 sene almadım 1 gr bile ama sigarayı bıraktım o dönem ve hızla kilo aldım bu macera da 3 sene sürdü ve şimdi hem sigara içiyorum hemde siskoyumolsun ablam ya okuyamasan da o anki muhabbete gir gitsin, menü verirsin ya da takım için sorun olmaz bunlar
Merhababen selin kk da ilk bu sayfa ile başladım, artık monti yapmıyorum ama yine de monti mantıgıyla hareket etmeye çalışıyorum. Boy kilo nasıl bilmiyorum ama az gibi geldi bana da
Daha önce tecrübe etmişsin, yine yapabilirsinMerhaba selincim 1.62 boy 67 kg yim 2010 yılında çok istikrarlı bir şekilde yaptığım diyetten 2 ay sonra hedefime ulasmis bir şekilde 10 kg vererek 2. Aşamaya gecmistim 2 sene almadım 1 gr bile ama sigarayı bıraktım o dönem ve hızla kilo aldım bu macera da 3 sene sürdü ve şimdi hem sigara içiyorum hemde siskoyumişte böyle bu sefer eşimle birlikte başladık inşallah aynı istikrarı yakalarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?