• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim bende su içmiyorum hiç cnm ,

3 günlük yılbşı tatilinde protein diyeti yapacagım vucudumun bir şoklanmya ihtiyacı var

Banum birde son zamanlarda bir çok yerde goji berry'i görüyorum.deneyesim var,bi ara dişari çiktiğimda alicam bakalim.dün öğleden sonra fecii facia hastalandim.bu gün öğleden sonra açabildim gözümü.
Heryer karla kapli olunca gece esim kendi arabasiyla yolda kaliriz diye ambulansi çağirdi ,asansörde arizaliymiş.5 katı kucağında indirdi sağolsun.domuz gribinin alt versiyonu bir enfeksiyon kapmişim.akşam hastanede kaldik,oğlumu eşimin bi arkadaşi geldi aldi biz ewden çikmadan,onlarda kaldi akşam.kemiklerimi tek tek kirdilar sanki,sabaha kadar 40 derece ateşle inlemişim.eklem ağrilarimdan yan dönemedim bu gun bile.şükür akşamüstü yürümeye,basmaya başladim.yeni yila hastanede 2.kez girişim bu .ilkinde oğlum 1 yaşindayken yuksek ateşten yatmiştik.ikincide ben ateşliydim.rabbim beterinden korusun...
Banum goji beryy'i sende araştir cnm.

Herkese merhaba uzun zmn sonra ben de takipteyim artık inşallah daha cok menu veren olur

Buralar çokmu tenha banami öyle geldi
Menumu vereceğim ama ondan önce bişey sorucam android de eskiden kk çıkıyordu bugün baktım bulamadım yokmu artık programı internetten giriyorum her seferinde o da zor geldi

Menüm sabah 2 dilim tambugday
Peynir zeytin domates salatalık
Çay

Öğle 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin disardayim ondan böyle oldu

5 gibi yarım elma

Aksam kapuska yemeği ve yoğurt

Azmi olmuş ya
Afiyet olsun maytabım ..evet az olmuş menün .
Evet canım link eskisi gibi aktif değil . Ben pek diyet yapmıyorum , birde aşırı yogunum fazla giremiyorum .

Sizler burda oldukça aktifleşir be de girer bakarum canım ;).

Zilim ebru başladı ama kötü bir saatte ve sanırım haftada 1 gün :(. Şu an tv 8 de ona denkgeldim , canlı 4:10 da ve cumartesi . Anlıycan boşa ümitlenmişim :(

Zilim çok geçmiş olsun benimde ses gitti CNm hiç sesim cikmiyor ptesi napcam bilmiyorum sürekli ılık şeyler iciyotum

Derin hg , herkese mutlu yıllar kizlar

Geçmiş olsun zillicim Rabbim şifa versin çocuklu olunca hastalık da zor oluyor ne yazikki
Aebencim diyet iyi gidiyor valla 1 haftayı doldurduk eşim arada bozdu falan 3 gündür evde olunca metazoru yapiyo a.a sürekli onumu yesek bunumu yesek diye sabote etmeye çalışıyor 2 kg yakın bi inme oldu ödem attım iyi geldi bu arada regl oldum dün ona ragmennn

Zilim çok geçmiş olsun benimde ses gitti CNm hiç sesim cikmiyor ptesi napcam bilmiyorum sürekli ılık şeyler iciyotum

Derin hg , herkese mutlu yıllar kizlar
Banum sanada geçmiş olsun ...
Herkes hasta yahu :(.

Geçmiş olsun zillicim Rabbim şifa versin çocuklu olunca hastalık da zor oluyor ne yazikki
Aebencim diyet iyi gidiyor valla 1 haftayı doldurduk eşim arada bozdu falan 3 gündür evde olunca metazoru yapiyo a.a sürekli onumu yesek bunumu yesek diye sabote etmeye çalışıyor 2 kg yakın bi inme oldu ödem attım iyi geldi bu arada regl oldum dün ona ragmennn
Maşallah , eşimden daha fazla gitmiştir malum erkekler daha şanslı bu konuda ..

• Selam hatunlar tarhana çorbası iciliyormu kendim yaptım beyaz un koydum ama mayalaniyo kimyasi degisiyo ya ondan belki yeniyordur dedim

• Selam hatunlar tarhana çorbası iciliyormu kendim yaptım beyaz un koydum ama mayalaniyo kimyasi degisiyo ya ondan belki yeniyordur dedim
Allah iyiliğini versin , kimyası nası değişiyo kız :D betaz ekmekte mayalanıyo çıkıyomu beyaz un olmaktan :-)..
Yediysen afiyet olsun maytabım .. Sen telafi edersin bilirim . Arada olur okadar ;)

Zilim nasıl oldun canım ?
Domuzgribi yine hortlamış sen öyle diyince korkttum . İyimisin ?

günaydınnn kızlar
ayyy reglim geçen ay 15 gün gecikmişti ama bu ay tam gününd egeldi

Ben yine monti yapmak istiyorum diğer diyet türleri bende ise yaramıyor monti de kaçamaksiz yaparsam güzel kilo veriyorum. Artık başlamam lazım. Kilom 72 oldu ne yazık ki. :KK43::KK43:

Back