Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin derin ...Herkese merhaba uzun zmn sonra ben de takipteyim artık inşallah daha cok menu veren olur
Afiyet olsun maytabım ..evet az olmuş menün .Buralar çokmu tenha banami öyle geldi
Menumu vereceğim ama ondan önce bişey sorucam android de eskiden kk çıkıyordu bugün baktım bulamadım yokmu artık programı internetten giriyorum her seferinde o da zor geldi
Menüm sabah 2 dilim tambugday
Peynir zeytin domates salatalık
Çay
Öğle 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin disardayim ondan böyle oldu
5 gibi yarım elma
Aksam kapuska yemeği ve yoğurt
Azmi olmuş ya
Banum sanada geçmiş olsun ...Zilim çok geçmiş olsun benimde ses gitti CNm hiç sesim cikmiyor ptesi napcam bilmiyorum sürekli ılık şeyler iciyotum
Derin hg , herkese mutlu yıllar kizlar
Maşallah , eşimden daha fazla gitmiştir malum erkekler daha şanslı bu konuda ..Geçmiş olsun zillicim Rabbim şifa versin çocuklu olunca hastalık da zor oluyor ne yazikki
Aebencim diyet iyi gidiyor valla 1 haftayı doldurduk eşim arada bozdu falan 3 gündür evde olunca metazoru yapiyo a.a sürekli onumu yesek bunumu yesek diye sabote etmeye çalışıyor 2 kg yakın bi inme oldu ödem attım iyi geldi bu arada regl oldum dün ona ragmennn
Allah iyiliğini versin , kimyası nası değişiyo kız betaz ekmekte mayalanıyo çıkıyomu beyaz un olmaktan ..
- Selam hatunlar tarhana çorbası iciliyormu kendim yaptım beyaz un koydum ama mayalaniyo kimyasi degisiyo ya ondan belki yeniyordur dedim
Hadi gözün aydın banumgünaydınnn kızlar
ayyy reglim geçen ay 15 gün gecikmişti ama bu ay tam gününd egeldi