• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saol ziligurti çok şükür normal hayata döndük:))

abla kilomuz aynı 68,7 yim ben de iki gündür ama 5 haftadır diyetteyim geçen hafta şehir dışında mısır ve kestane kaçamağım oldu onun dışında hiç kaçamaksızım ya nebilim daha çok vermeyi umuyorum çocuk düşünüyoruz ve 60 kilo olmam lazım ama bu gidişle yaza anca görücem 60 ı eşim de hiç fark yok okadar dikkat ediyosun diyor kafamı bozuyor:)) ya ben geçen sene de böyle oldu sonra diyeti bozdum moral bozukluğuyla yedim de yedim insan motive olmaıyor kilo veremeyince inşallah şimdi öyle olmaz

saol ziligurti çok şükür normal hayata döndük:))

abla kilomuz aynı 68,7 yim ben de iki gündür ama 5 haftadır diyetteyim geçen hafta şehir dışında mısır ve kestane kaçamağım oldu onun dışında hiç kaçamaksızım ya nebilim daha çok vermeyi umuyorum çocuk düşünüyoruz ve 60 kilo olmam lazım ama bu gidişle yaza anca görücem 60 ı eşim de hiç fark yok okadar dikkat ediyosun diyor kafamı bozuyor:)) ya ben geçen sene de böyle oldu sonra diyeti bozdum moral bozukluğuyla yedim de yedim insan motive olmaıyor kilo veremeyince inşallah şimdi öyle olmaz
Ablam bir kaç sayfa okudum, seni gördüğüme de sevindim artık monti yapmıyorum diye sayfaya da gelmiyorum :KK23:
Ama öncelikle bence gidip kapsamlı bir test yaptırmalısın, kan,hormon,şeker,troid ne varsa işte. Sonra eğer ki hiçbirşeyin yoksa yeme düzeninde bir hata yapıyorsun demektir. aeben aeben ablam teklif etmiş, bende 7. takımdayım. Listeye girmek zorunda değilsin, menü paylaşırsın sohbet edersin motive olursun. Bunu bir düşün sen fıstık ablam, sıkma canını mutlaka bir yolu bulunur :KK200::KK15:

Menüm :

Sabah
Omlet . Peynir . Salatalık .3 ceviz

Öğlen :
1kase mercimek çorba.
2 kaşık et .
1 salatalık.

Ara:1 portakal

Akşam
KıymA sote. Cacık .
Az yufka .

Su 1.5
Spor yok .

selinenya ben de monti yapmıyorum ama genel kurallarına uyuyorum biraz monti biraz karatay üsülü ilerliyorum bu sabah 68,4 ü görünce rahatladım yani veriyorum kilo elbet ama az gidiyor ancak spor falan yok belki onun etkisimi ki, bir de yağdan çok kısmıyorum salataya bile atıyorum karatay dediği gibi ama monti gibide karbonla pretoini karışıtmıyorum bezelye falan yemiyorum

valla 7. gurba ben de yazim bakim ama ben çekinirim ya :)) gruba katılmadan oluyomu ya sahiden kızmasınlar:)))

selinenya ben de monti yapmıyorum ama genel kurallarına uyuyorum biraz monti biraz karatay üsülü ilerliyorum bu sabah 68,4 ü görünce rahatladım yani veriyorum kilo elbet ama az gidiyor ancak spor falan yok belki onun etkisimi ki, bir de yağdan çok kısmıyorum salataya bile atıyorum karatay dediği gibi ama monti gibide karbonla pretoini karışıtmıyorum bezelye falan yemiyorum

valla 7. gurba ben de yazim bakim ama ben çekinirim ya :)) gruba katılmadan oluyomu ya sahiden kızmasınlar:)))
Kimse kızmaz zeynom gel ;)

Menüm , yarın hülyanın günlüğünde tartı günü o yüzden bugun çok sıktım hergün böyle olmaz ;)

Sabah:
2 yumurta , peynir . Domates,2 ceviz .

Öğlen:
3kş. Kıymalı karnıbahar .
2 kase yogurt çorbası ( yoğurt, yumurta,nane kırmızı biber )

Ara : arkadaşa gitmiştim ben gidene kadar tabak hazırmış yok yok . Neyseki yakın arkadaşım :-)
Domates , salatalık ..

Akşam :
3 ceviz . Peynir .
Salatalık . 1 br. Sütle mistik çay .

40 dk yürüdüm .
2.5 lt de su
2 kupa karışık çaylar .

Akşam canım bişi istemedi . Aslında istedi çoçuklara fellah köftesi yapmıştım :-) onu yiyemiyceğim için bunlarla geçiştirdim .
Artık 67 yi görmek istiyoruuummmmm ..[

İyi bari banum,bende hergun en eaz 7 km yuruyorum ama tık yok kilom oynamiyo.ben o incecik çırpı gibi olduğum gunlerimi özlüyorum.şimdi basenlerim ust bacaklarim daha dolu dolu.belim kalinlasti.ve en onemlisi dirayetimi kaybettim.gören bulan varsa haber verirse sewinirim:))
Mesela ben onceden aksamlari misir patlatinca 2-3 tane yer birakirdim.şimdi 2-3 avuç yemeden birakmiyorum:((
Yada okula öğretmenler odasinda masada kahve içilirken sadece kahvemi suyumu içer kalkardim.şimdi bir tane kakaolu biskuvi,1 lokum yada çikolata yemekten alikoyamiyorum kendimi.yada börek çörek yemezdim,içim gitsede..şimdi 1 dilimde olsa yiyiyorum.biz hep boylemi yaşiycaz yaaa.millet lüp lüp yutarken bakacakmiyiz.azicik nefsimize yenilince vicdan azabi yada kilo olarakmi çikacak karşimiza...artik kapayi neredeyse hafta bir yapar oldum.oda fayda etmiycek bi yerden sonra:((.....

İyi bari banum,bende hergun en eaz 7 km yuruyorum ama tık yok kilom oynamiyo.ben o incecik çırpı gibi olduğum gunlerimi özlüyorum.şimdi basenlerim ust bacaklarim daha dolu dolu.belim kalinlasti.ve en onemlisi dirayetimi kaybettim.gören bulan varsa haber verirse sewinirim:))
Mesela ben onceden aksamlari misir patlatinca 2-3 tane yer birakirdim.şimdi 2-3 avuç yemeden birakmiyorum:KK43:(
Yada okula öğretmenler odasinda masada kahve içilirken sadece kahvemi suyumu içer kalkardim.şimdi bir tane kakaolu biskuvi,1 lokum yada çikolata yemekten alikoyamiyorum kendimi.yada börek çörek yemezdim,içim gitsede..şimdi 1 dilimde olsa yiyiyorum.biz hep boylemi yaşiycaz yaaa.millet lüp lüp yutarken bakacakmiyiz.azicik nefsimize yenilince vicdan azabi yada kilo olarakmi çikacak karşimiza...artik kapayi neredeyse hafta bir yapar oldum.oda fayda etmiycek bi yerden sonra:KK43:(.....

ah zilim al bendende okadar bacakklarım kapkalın oldu , 70,5 de bile ince idim iki hafta saldım yine klınlaştı belim göbegim, iç bacaklarımı görsen zaten igrençç evde diyet yptıgım günlerdeki azmimi özlüyorum vallahi

Yani kızlar nefis taşıyoruz okadarda harap etmeyin kendinizi . Sağlığınız yerinde olsunda halledersiniz kiloyu ;)

İyi akşamlar

Menüm:

Sabah:
2dl ekmekle pizza tost (bol mantar kırmızı biber,beyaz peynir,kekik pul biber )
Salatalık, domates. 2 ceviz .

Öğlen :
1 br. Kefir ( kendim mayaladım )
Yr. Tr. Hurması.

İkindi (misafirlikte)
2 kş. Patat salatası.

Ara:yr. Tr. Hurması .

Akşam
Sebzeli 2 yumurtalı omlet .
Ayran.

Su. 2 lt.
Spor yok .

merhaba arkaşlar
aeben abla 7. grup çok kalabalık takip edemiyorum valla akıllı telefon almak farz oldu ama şuan alamayız, bilgisayar başında da okadar takip edememki benim kız hemen geliyor alıyor bilgisayarı benden:))ya nasıl yapcam bilemedim günlük falan mı açsam ya da buradan mı yazsam nebilim ama neyseki bu hafta çok mutlu oldum kaç gündür tarıyı arka odaya attım tartılmadım okadar asbım bozuktu ama busabah dayanamadım ve 67,7 yi gördüm ve çok mutlu oldum nihayet geçen hafta 68,7 bazen 68,4 düm inaşllah böyle devam eder

zeynocum burdan devame debiliriz cnm bende buralardayımz aten takımları takip etmek zor olabiliyor

Hayirli cumalat herkese.
Banum kaç haftadir her gun en az 7-8 km yütlrüyirum.akşamlari yemekten sonra kahvenin dışında hiç bir şey yiyip içmiyorum.gündüzleride abur cubur olayini girmiyorum.her gun olmamak şartiyla bir avuç beyaz leblebi yiyiyorum oğlen yemeği niyetine oda.yinede bir gramcık verememişim.bu sabah tartiyi banyoda yere vura vura kirmak geldi içimden walla,ama sonuç olarak ben topliycam diye yapmadim:((
Tartiyi ewin içinde 4 dolandirdim ustune 20 lt'lik damacanayi koydum kalibre etmek için ııhh.ne denediysem boşş...sinir oldum çiktim ewden.
Benim bünyem boyle değildi yaa,nooldu bana..çok sinir bozucu,yağmur çamur demeden yurudum ettim.niye boyle oluyo anlamiyorum...

valla bendede gtmiyor artık az yediigm için mi bilmiyoum menüleirmi yazıcam artık buraya hergün

Zeynpm , banum yazın hergün menünüzü ;)

Zilim azmı yiyorsun diycem ama öncedende öyleydin .. Tatlilmi yaptırsanki ?

Aebenim tahlil yaptirali 2,5 ay oldu ablam.demir eksikliği vardi ya bende iğnelerden sonra ihmal edip gitmemistim.ewi taşimadan once yaptirmiştim herşey çok normaldi. Ama bunye diyetle yaşamaya alişti sanirim.birde benim sorunum kişin su içemiyor oluşum sanirim.kabiz bile oluyorum su içmemekten.dun boş dersimde öğretmenler odasinda otururken tw'de şu an ismini hatirlamadiğim ama herkesin simasina aşina olduğu bir dr.'u izledim.sağlikli mutlu,huzurlu proğraminda.sirkeyi sordular zayiflama için.aç karnina kesinlikle tehlikeli ama tok karnina icilebilir çünki nişastayi bağlama özelliği wardir dedi.ee nişastayi bağlamak vucuda girisini engellemek demek diye bi ampul yandi kafamda:))
Hemen yemekhaneden bi caybardagina bir kaşık kadar sirke alip yarisina kadarda su doldurup dikiverdim kafaya.aksamda yaptim ve zorakide olsa 1,5 lt su ictim.birde hergun kiraz sapli poşet çaylardan icmeye basladim 2gundur.bu sabah çok şükür tarti yuzumu -1,5 kg ile güldurdu.yoksa çopu boyliycakti walla.tefalin tartisina bakacaktim yarin.tarti bunu hissetti herhalde:))
Bakalim mideme dokunmassa boyle biraz dewam edicem her yemekten sonra sirkeli suya.ve yediklerkme yine dikkat ederek tabii.yoksa ye unluyu,yağliya,tatliyi...sirke bana naapsin?
Banum midene dokunmassa dene bakalim sende cnm?

Yazmayi unutmuşum,şimdi tekrar hazirlarken geldi aklima hemen ekleyeyim diye girdim tekrar.dün pulbiberli,limon ve zencefilli yoğurttanda bahsedildi tv'de.tawsiye etti dr.bende hemen yaptim okulda.arkadaşlardan hasta olanlar zencefil getirmiş limonla birliktr ıhlamura karıştirip içiyor.yarim çay kasiği aldim yoğurda iki yem.kaşiği kadar limon suyu sıktım,bir tatlikasiği pulbiber,ve yarim çay kaşiği zencefil ekkedim.boğazimda aciyordu iyi geldi walla.bir gun içinde bir kaç kürü yaptim yani,ama sonucu iyi oldu

Ayyy Yoruldum sınav vardı bugün iki oturum girdim, zilim bizim bunyeler diyete alışık o yüzden her formulu deniycez.

Sirkeyi eve gelince deneyim ben, akşamları yememide kontrol eder belki,birde bu limon pul biber yoğurt kurunu herkes söylüyor ama ben tadını beğenmediğini için yapmamistim deneyim tekrardan olmadı

Birde akşam yegi niyetine işten çıkmadan brokoli karnibahar üzerine yigurtmu yesem diyorum veya lahana??

Hepsini deniycez

Ayyy Yoruldum sınav vardı bugün iki oturum girdim, zilim bizim bunyeler diyete alışık o yüzden her formulu deniycez.

Sirkeyi eve gelince deneyim ben, akşamları yememide kontrol eder belki,birde bu limon pul biber yoğurt kurunu herkes söylüyor ama ben tadını beğenmediğini için yapmamistim deneyim tekrardan olmadı

Birde akşam yegi niyetine işten çıkmadan brokoli karnibahar üzerine yigurtmu yesem diyorum veya lahana??

Hepsini deniycez
İki oturummu girdin banum ? Benimki sadece sabahtı ?

Back