• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Evet aben Ablam iki oturum girdim
Sabahta var ay valla koltuğa yigildim kaldım yorgunluk tan ev temizle ,kek yap,yemek yap çamaşır ,ödev hepsi birbirine girdi ,

Platese devam mi aben Ablam ay ne guzeldi o eski günler çok özlüyorum ebru ile plates yaptığımiz günleri. Lesile ablamla yine koscam bu haftadan itibaren ..

Zilim sınava girdigim sınıflar hep üst kattı ay mahvoldimm ya nazil hamladi bacaklarim yerim den kalkamiyorum acil spora baslamam lazimmm

Banum ve aebenim inşallah sinavlarinizdan geçer not alir kurtulusunuz.Ben bu sinavlarda gözetmenlikten yirttim çok şükür.
Bizim bunyeler az yakitla ite kaka gitmeye alişti Banum,biraz fulleyince depoyu ne olduğunu,ne yapacağini şaşiriyor,sapıtıyor.bu gun kotondan oğluma pantolon alirken aynalarda pek bi ince geldim gozume.eşime bile dedim bu aynalarda bişey war bence diye.bi aynaya bi bana bakip gören duyan seni 80 kilosunda bu aynalar ince gosteriyo sanacak diye takildi.yurumeye başladiğimdan bu yana bacaklarim bayaği bi farketti sanirim,yada bana oyle geldi.
Pul biberli yoğurda zencefili çok koymayinca pek bisey anlamiyosun cnm,az yogurda koyuyorum ben.yemekhanede şu küçük 150gr'lik yoğurtlardan çikiyo her gun onlardan bi tanesine katip kaşik kaşik yutuveriyorum.zaten tenefus 10 dk.ben yukari çikip bunu hazirlayana kadar yolda bi öğrencim durdurup bişey sorup göstermesse bile 5 dk'sı gidiyo.patir kütür yiyip kosa kosa sinifa iniyorum:)
Dediğin gibi istediğimize ulaşana kadar her yol mübah.
Ben kiloda almadim ama kaybettiğim dirayetimi geri toparlamaya çalisiyorum.umarim başarabilirim.

zilim senin gibi iradeli bir tane arkadaşım var valla türününüz son örnegisiniz seni yıllardır tanırım bu konuda kendine eziyet etme lütfennn,
evet cnm artık bünye çok uyanık yediig kh hemen kiloya çeviriyor ve kolay kolayda yakmıyor

bizimde genel kordinatör işe başladı yenii kanvas tarzı giyinebiliyordum gömlek üsrine kazak filan ama yasaklndı artık
spor giyim tamamen klasik giynmem lazım, yeni bir alış veriş ve bütçe demek keşke birz kilo vermiş olsaydım daha iyi olcaktı bu kiloya ne alcamki

Banum senin son gitdiğin iş ne üzerineydi cnm?bize bile serbest nerdeyse bi çok şey.bizim okulun öğretmenleride öğrencileride çok entel dantel zaten.çocuklar siwil geliyo zaten.kim öğretmen kim öğrenci belli değil.kizlarin saçlar boyali,maşali,duzlestirilmiş.pantolonlar yırtık pırtık..saçın bi tarafi mawi bi tarafi pembe...
Oğlanların bi garip şapkaları,tişörtleri...ne ararsan her çeşidimiz mewcut yani.öğretmenlerde sanatçı olunca onlarda öğrencilere yakinlar:)
Kulağında 8 delik olan bayan arkadaşlar mi ararsin,saçı rastali ayağı postalli gitar öğretmeni hatunlarmi:))
Normali yakalamışlar bir elin parmaklari kadariz walla.
Banum ben oğlum kucukken ewin içinde kanguruyla önüme bağlayip çocuğu step yaptiğimi biliyorum yaa,yada pilates yaparken onu ana kucağiyla yanima koyardim yinede yapardim. Şimdi sadece yuruyorum.bisey yapmiyomuşum gibime geliyo.pilatese başliycakmiş ebru şalli tw8'de .inşallah en kisa zamanda başlar:(
Wakit bulabilsrm yeni oturduğumuz ewin jimnastik salonu war.aidatın içine spor salonunuda eklettik sözde girerken.her ay oraya para ödeniyo ama nerde olduğunu bilmiyorum bile.giderim dedim eşimde aidata havuzu ve spor salonunuda ekletti ama hiç birini kullanmadik daha.vakit yetmiyor valla,yollarda geçiyor ömürler..

günaydınnnn

zilimmm ben petrol firmasındayım cnm , büyük bir petrol firmasının disbiritörüyüz
ben ilk işe gridigimde daha klaisk giyinirdim ama baktım havada kalıyor herkes daha spor giyiniyor bende bıraktım ama yeni kordinatör buna izin vermiyor, benim en çokta benimprezentabıl olmam lazımış mış mış , önce aldıgım maaşı prezentabıl yapın diycektimde yeri ve zamanı geldiginde söylenir elbet herşey ,

ahh valla spor benimde içimde bir yara ikizler 15 aylıktı ben onlara hem masal anlatır hemde eliptik bisiklet yapardım onlar uyudugunda hemen ebru ile paltes yapardım, bende özlüyorum ogünleri ama ozman evdeydik zilim sen iindeydin be çlışmıyordum şimdi hayat çok yorucu , 5:30dakalkıyorum kahvaltı ettir ortalık topla vs vs ee birde akşama kadar çalışıyorum halim kalmıyor ama leisle yapsam daha iyi olur sanki , şuan zaten yapacagım tek spor b u evde twesten shape var koltugun yanında duruyor valla günde 10 dk bile yapsam iç bacaklarım için yeterli olur

Evet aben Ablam iki oturum girdim
Sabahta var ay valla koltuğa yigildim kaldım yorgunluk tan ev temizle ,kek yap,yemek yap çamaşır ,ödev hepsi birbirine girdi ,

Platese devam mi aben Ablam ay ne guzeldi o eski günler çok özlüyorum ebru ile plates yaptığımiz günleri. Lesile ablamla yine koscam bu haftadan itibaren ..
tv8 de ebrulumu başlayacak banum ? Öyle duydun frangmanlarda keşşkeeeyaaa başlasada biZde pilates yapsak . Bu hafta hiç diyet yapmadım banum :(

Banum senin son gitdiğin iş ne üzerineydi cnm?bize bile serbest nerdeyse bi çok şey.bizim okulun öğretmenleride öğrencileride çok entel dantel zaten.çocuklar siwil geliyo zaten.kim öğretmen kim öğrenci belli değil.kizlarin saçlar boyali,maşali,duzlestirilmiş.pantolonlar yırtık pırtık..saçın bi tarafi mawi bi tarafi pembe...
Oğlanların bi garip şapkaları,tişörtleri...ne ararsan her çeşidimiz mewcut yani.öğretmenlerde sanatçı olunca onlarda öğrencilere yakinlar:)
Kulağında 8 delik olan bayan arkadaşlar mi ararsin,saçı rastali ayağı postalli gitar öğretmeni hatunlarmi:))
Normali yakalamışlar bir elin parmaklari kadariz walla.
Banum ben oğlum kucukken ewin içinde kanguruyla önüme bağlayip çocuğu step yaptiğimi biliyorum yaa,yada pilates yaparken onu ana kucağiyla yanima koyardim yinede yapardim. Şimdi sadece yuruyorum.bisey yapmiyomuşum gibime geliyo.pilatese başliycakmiş ebru şalli tw8'de .inşallah en kisa zamanda başlar:(
Wakit bulabilsrm yeni oturduğumuz ewin jimnastik salonu war.aidatın içine spor salonunuda eklettik sözde girerken.her ay oraya para ödeniyo ama nerde olduğunu bilmiyorum bile.giderim dedim eşimde aidata havuzu ve spor salonunuda ekletti ama hiç birini kullanmadik daha.vakit yetmiyor valla,yollarda geçiyor ömürler..
aa demek doğru ebrunun proğramı harika olurrrrr

Zilim senin maşşalahın var zaten banunun sediği gibi boşuna kendine eziyet ediyon senin gibi olsan ooooo :-)

Çalışanlar için spor zor banum evet .. Ama insan şstesin bir yolunu buluyor ;)

Bişi değişmediki aynı zili :KK70: onun görünümde ben olsan diyeti ağzıma bile almam :KK70: maşallah :KK66:

biraz kalınlaşmışş kilo aldım demiyor istikrar yok diyor
valla bir tane arkadaşım var komşum bir irade bir irade yok böle bişiy
bir zili, iki komşum başkada bu kadar iradeli görmedim
ama onun ki bana greksiz geliyor 170 boyunda 52 kilo hala diyet yapıyor

Banum takımın rüzgarı senide etkiler inşallah , disiplin altında olmak iyidir ;)
Takımda yeni üye baya fazla üye sınırıda var yer geç açılsada bırakma , ben listede değilim 1 yıldır nerdeyse . Ama asıl ve yedek listelerde yarışır bizde7. Takımda ;)
Yani takımda gibisin listede olmasada bırakma ;)

Banum takımın rüzgarı senide etkiler inşallah , disiplin altında olmak iyidir :KK66:
Takımda yeni üye baya fazla üye sınırıda var yer geç açılsada bırakma , ben listede değilim 1 yıldır nerdeyse . Ama asıl ve yedek listelerde yarışır bizde7. Takımda :KK66:
Yani takımda gibisin listede olmasada bırakma :KK66:

yok abla listede olmasamda devame derim , motivasyonu güzel takımların eskdne biliyorum çünkü
menülerimide yazarım günlük , önerileri ve fikirleride uygularım
send ebiliyorsun zaten kilo veremeyişim iradesizlik ve istikrar oldmadıgından
yoksa bilgi eksikligi degil , birde canlı topikler her zman daha iyi oluyor

Hem çay hem kahve içince uyuyamadim,size bi bakiim dedim.
Banum walla ben tek çocukla zorlaniyorum Allah sana ve çok çocuklulara kolalik wersin.hele bu akşam oğlum yatana kadar akla karayı seçtim.nasıl diim nasıl anlatayım bilemiyorum.fazla bilen çocuk insanin kafasini kemiriyo ,şu an başım tutmuş durumda.kafasina takilan bişeye ikna olacak cevap alamayinca tüketiyo insani.okulda organik gübre yapma projesini almış kendi isteyerek.1 hafta on gündür çöp biriktiriyorum,zaten ona takığım bi haftadir.çetele tutturuyo bi haftadir,ne atiyomuşum o kowaya,çabuk çürüyüp yanması için Allahın çöpünü minik minik minik doğratti bana,meyve sebze kabuklarini pis pis şeyleri doğratti.yağli hiç biseyi kesinlikle karistirma diye gelip gidip tenbihliyo ,böcekleniyomuş yoksa.her gün yediğim yumurta kabuklarini biriktirip fırınlattı,yoksa 1 yil bile dursa ayni kaliyomuş.Allahım bunca işimin içinde 1 haftadir çöp çetelesi tutuyorum,daha bir hafta tutucam.onlarla uğraşiken uymuya geç kaldi,dersimi bitirmeden uyumam sonra kafam takili kaliyo uyuyamiyorum dedi,dişfirçalamaya giriyo ordada bi deneyler,bişeyler yapiyo..acaip tilt etti bu gece beni,uyumadan yatişmiycak sinirim.
Hadi artik sinirlendirmeden yat dedim,dili boyundan hizli uzuyo bu çocuklarin sanirim.
Gider ayak durup bana nutuk atti,çocuklar uykuya kizilarak yollanilmazmiş,bende sinirli anneler gurubuna mi girmek istiyomuşum,çocuklarin ew kurallarini arada bi ihlal etme haklari warmiş,daha bi ton laf...
Allahım Allahım,bu ne ara buyudu dedim bi an..hakkini sawunmasi iyi hoşta ,ana olunca zor geliyomuş.
Ohh be yazdim cizdim rahatladim.hem acaip sinirliydim bağirip çagirmayi sewmediğim için içimde şişti,hemde durduk yere vicdan yaptirdi mikrop şey bana akşam akşam.siz hiç kizmiyomusunuz çocuklara banum,aebenim?
Ben kizmiyorum bi bu kadar bisey soyledim onada bozuldu beyefendi?sesimide hiç yukseltmem normaldede..

Günaydın zilim allah kolaylık versin cnm ne diyim valla tek çocuk hiç çocuk derdim ben eskiden yalnız kaldığında bir tanesi ile çok kolay gelirdi şuan nasıl olur bilemiyorum ama hayat çok zor basım bunyeme büyük geliyor bazen sinirlerim çok yıpranmış durumda azcik fırsatın olsa evde oturmayı istiyorum ben aslibda özelde çalışmak çok zor

Bir yıl oldu ekstra bir iznim yok gözlerimin derecesi olmuş 5 astigmat Dr gidemiyorum yerime baicak kimse yok , ctesi pazar resmi tatiller dışında hep isteyim ama napalim su AVM delilerin canı yokmu Banu diyip bardağın dolu tarafından bakıyorum yoksa mutsuz oluyor insan

İlahi zilim kızılmazmı :-)
Daha dur ergenus olsunlarda o zaman bak triplere

Back