tv8 de ebrulumu başlayacak banum ? Öyle duydun frangmanlarda keşşkeeeyaaa başlasada biZde pilates yapsak . Bu hafta hiç diyet yapmadım banumEvet aben Ablam iki oturum girdim
Sabahta var ay valla koltuğa yigildim kaldım yorgunluk tan ev temizle ,kek yap,yemek yap çamaşır ,ödev hepsi birbirine girdi ,
Platese devam mi aben Ablam ay ne guzeldi o eski günler çok özlüyorum ebru ile plates yaptığımiz günleri. Lesile ablamla yine koscam bu haftadan itibaren ..
aa demek doğru ebrunun proğramı harika olurrrrrBanum senin son gitdiğin iş ne üzerineydi cnm?bize bile serbest nerdeyse bi çok şey.bizim okulun öğretmenleride öğrencileride çok entel dantel zaten.çocuklar siwil geliyo zaten.kim öğretmen kim öğrenci belli değil.kizlarin saçlar boyali,maşali,duzlestirilmiş.pantolonlar yırtık pırtık..saçın bi tarafi mawi bi tarafi pembe...
Oğlanların bi garip şapkaları,tişörtleri...ne ararsan her çeşidimiz mewcut yani.öğretmenlerde sanatçı olunca onlarda öğrencilere yakinlar:)
Kulağında 8 delik olan bayan arkadaşlar mi ararsin,saçı rastali ayağı postalli gitar öğretmeni hatunlarmi:))
Normali yakalamışlar bir elin parmaklari kadariz walla.
Banum ben oğlum kucukken ewin içinde kanguruyla önüme bağlayip çocuğu step yaptiğimi biliyorum yaa,yada pilates yaparken onu ana kucağiyla yanima koyardim yinede yapardim. Şimdi sadece yuruyorum.bisey yapmiyomuşum gibime geliyo.pilatese başliycakmiş ebru şalli tw8'de .inşallah en kisa zamanda başlar
Wakit bulabilsrm yeni oturduğumuz ewin jimnastik salonu war.aidatın içine spor salonunuda eklettik sözde girerken.her ay oraya para ödeniyo ama nerde olduğunu bilmiyorum bile.giderim dedim eşimde aidata havuzu ve spor salonunuda ekletti ama hiç birini kullanmadik daha.vakit yetmiyor valla,yollarda geçiyor ömürler..
Bişi değişmediki aynı ziliaben abla zilimi hatırlıyon mu eskiden nasıl kızardık
Eee banum 1 yılı bile geçti kızaaaa sen pro üyemi oldun abenn ablaaaa hayırlı olsun
Bişi değişmediki aynı zilionun görünümde ben olsan diyeti ağzıma bile almam maşallah
Eee banum 1 yılı bile geçti kız
Kurabiye yarışında 3. Olmuştum
Banum takımın rüzgarı senide etkiler inşallah , disiplin altında olmak iyidir
Takımda yeni üye baya fazla üye sınırıda var yer geç açılsada bırakma , ben listede değilim 1 yıldır nerdeyse . Ama asıl ve yedek listelerde yarışır bizde7. Takımda
Yani takımda gibisin listede olmasada bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?