• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar aeben abla iyi bi merkez buldum lazer bugün ilk seans gittim memnun kalacağım inş

Firuze mrb biran önce başla bi Bakmışsın yaz gelmiş

İyi akşamlar aeben abla iyi bi merkez buldum lazer bugün ilk seans gittim memnun kalacağım inş

İyi akşamlar canım .
Evet yarın sabah başlıyorum monti ile.
Artık 60 kg okuyum yaaa

İyi akşamlar canım .
Evet yarın sabah başlıyorum monti ile.
Artık 60 kg okuyum yaaa
Hadi hayırlı olsun firuzem ...

Bize yasak olmadan sanırım yapamıyoruz . Şartlanmak lazım galiba yoksa az ondan az bundan derken bakmışım diyet yok oluyor . Oturtmak lazım sağlıklı beslenmeyi ..

Kaç gündür basküle çıkmadım 70 şim sanırım fazlası yoksa . Tekrar oruçlarıma başladım . Borçlarımı azaltmam lazım ..

Ben Philips lumeadan den memnun kaldım banum . İnşallah geri çıkmazlar :-)

Zilim hastalıgı geçirdikten sonra yazmamışsın . Kaç gündür yazarsın diye bakıyorum yok :(. Belalı grip malum yaygın sende alt gurubu oldum dedin bi daha yazmadın merak ediyorum açıkçası .

Firuzeww canım kan ilacına devam ediyorsun dimi ? Toparladımı halsizliğini ?

Eliff hani nerdesin :-)

Fürüzew ,elif , maytap menülerinizi bekliyorum ...

Bende menü yazıcam artık yapabildiğim kadarıyla ;)

ben ctesileri tartılıyorumçünkü haft a içi az uyudugumdan tartı çokgösteriyor

Elif , banum , firüzew , maytabım kızlar sanırum hepimizde aynı kilolardayız :-)
Yarış yapalımmı haftalık eskisi gibi ?

Hatta Sarayca Sarayca Bacım sende gel monti yapman şart değil , yasom7272 yasom7272 bacım sende gelllll
aa canım etiketlemişsin ama bildirim gelmedi, konun aktif bi bakayım dedim, kendi adımı gördüm,

tabi ki canım ya, ben yasemine dedim, bir yerde toplanalım diye, bence burası süper olur, ben varım :KK54:

Back