• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ahh Banum ilerisini düşünüp çalişiyoruz işte cnm.yarin bir gün emekliliğin tadini çikaracağimiz gunlerin hayalini kuruyoruz.ama çalişmadiğin günleri düşün,o zamanda mutlu değildin.evde ne kadar s8kıldığından yakiniyordun değilmi?
Bende ayni durumdaydim,çalişmaya alişan kadinlar ewde yapamiyor cnm.
Çalişma şartlari zor olunca dahada yipratici oluyor malesef,Türkiyede kadin olmak zaten zor,birde çalisma şartlari zorluyor malesef.yurt disinda çalişan kadinlara taninan haklarin bir çoğuna sahip değiliz.
Ben oğlum 1,5 yaşinda işe başladim.o zamana kadar ücretsiz izin kullandim.ve 1 yil boyuncada gece çaliştim.5ten 9a kadar.konserwatuwara gidiyordum derse.sirf eşim baksin ben yokken diye.eşimle görüşemiyorduk neredeyse.o sabah çikip aksam geliyordu ben onu kapida bekleyip o girerken ben çikiyodum.sonraki yılda sabah 6da 1 yil boyunca okula götürüp getirdim çocuğu.ben dersteyken okulun engellilere yardimci olan anneleri göz kulak oldular çocuğuma.bakiciya baktirmak istemedim ama ben perişan oldum.2.çocuga mecalim kalmadi walla.bu arada belediyeye çöp ew diye şikayet etmezlerse iyidir bizi.balkon soğuk olmasa ew kkkçak walla:)

Tahmin etmiştim ilk cevap senden gelecek diye napiyosunuz ben bugun eşimle birlikte montiye başladım inşallah o kadar uzun zamandır başlayıp birakiyorumki motivasyona ihtiyacım var

Tahmin etmiştim ilk cevap senden gelecek diye napiyosunuz ben bugun eşimle birlikte montiye başladım inşallah o kadar uzun zamandır başlayıp birakiyorumki motivasyona ihtiyacım var
Hadi kolay gelsin maytabım eski iradeli maytabı görelim ;)

İstanbuldamısın , izmirdemi ?

BirKaçhaftadır bendede düzen yok :( borçlarım vardı oruç tuttum sonrada düzensiz hep bide regl derken :(. Bugun bande en azından şişlikleri atayım ;)

Menü ver maytanım takip ederim ;)

İstanbuldayım canım 3 hafta kaldık döndük izmirden geçen yıl da gorumcem ler alt katma taşındı aile saadeti yani anliican:KK69: inşallah bu sefer azimli olur yaa bakalım benim pek umudum yok ama sabah tam bi mont kahvaltısı ettim oglene allah kerim bakalim

selam maytap bende hatırladım seni nasılsın
Şükür canım sen nasılsın 5 6 seneden beri hiç ugramadim buralara yaa kk yada yazmayın ca küçük oğlan büyüdü 2 ye gidiyo büyük 8 de teog senem iz bu sene gergin bi yıl sizler neler yapıyorsunuz ikizler buyudumu zillinin oğlan nasil

Şükür canım sen nasılsın 5 6 seneden beri hiç ugramadim buralara yaa kk yada yazmayın ca küçük oğlan büyüdü 2 ye gidiyo büyük 8 de teog senem iz bu sene gergin bi yıl sizler neler yapıyorsunuz ikizler buyudumu zillinin oğlan nasil

oo maşalahh büyümezmi cnm benim kilerde 2. sınfıa gidiyor ama ben halaşişko :)

Buralar çokmu tenha banami öyle geldi
Menumu vereceğim ama ondan önce bişey sorucam android de eskiden kk çıkıyordu bugün baktım bulamadım yokmu artık programı internetten giriyorum her seferinde o da zor geldi

Menüm sabah 2 dilim tambugday
Peynir zeytin domates salatalık
Çay

Öğle 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin disardayim ondan böyle oldu

5 gibi yarım elma

Aksam kapuska yemeği ve yoğurt

Azmi olmuş ya

cnmm ben takip edemiyorum takımı giremiyorumçok fazla ,
bi giriyorum sayfa sayfa üstüneee çok zor takipimkanıı
olsun ablam ya okuyamasan da o anki muhabbete gir gitsin, menü verirsin ya da takım için sorun olmaz bunlar :KK15:

Buralar çokmu tenha banami öyle geldi
Menumu vereceğim ama ondan önce bişey sorucam android de eskiden kk çıkıyordu bugün baktım bulamadım yokmu artık programı internetten giriyorum her seferinde o da zor geldi

Menüm sabah 2 dilim tambugday
Peynir zeytin domates salatalık
Çay

Öğle 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin disardayim ondan böyle oldu

5 gibi yarım elma

Aksam kapuska yemeği ve yoğurt

Azmi olmuş ya
Merhaba :KK54: ben selin kk da ilk bu sayfa ile başladım, artık monti yapmıyorum ama yine de monti mantıgıyla hareket etmeye çalışıyorum. Boy kilo nasıl bilmiyorum ama az gibi geldi bana da :KK64:

olsun ablam ya okuyamasan da o anki muhabbete gir gitsin, menü verirsin ya da takım için sorun olmaz bunlar :KK15:

Merhaba :KK54: ben selin kk da ilk bu sayfa ile başladım, artık monti yapmıyorum ama yine de monti mantıgıyla hareket etmeye çalışıyorum. Boy kilo nasıl bilmiyorum ama az gibi geldi bana da :KK64:
Merhaba selincim 1.62 boy 67 kg yim 2010 yılında çok istikrarlı bir şekilde yaptığım diyetten 2 ay sonra hedefime ulasmis bir şekilde 10 kg vererek 2. Aşamaya gecmistim 2 sene almadım 1 gr bile ama sigarayı bıraktım o dönem ve hızla kilo aldım bu macera da 3 sene sürdü ve şimdi hem sigara içiyorum hemde siskoyum:KK47: işte böyle bu sefer eşimle birlikte başladık inşallah aynı istikrarı yakalarim

Merhaba selincim 1.62 boy 67 kg yim 2010 yılında çok istikrarlı bir şekilde yaptığım diyetten 2 ay sonra hedefime ulasmis bir şekilde 10 kg vererek 2. Aşamaya gecmistim 2 sene almadım 1 gr bile ama sigarayı bıraktım o dönem ve hızla kilo aldım bu macera da 3 sene sürdü ve şimdi hem sigara içiyorum hemde siskoyum:KK47: işte böyle bu sefer eşimle birlikte başladık inşallah aynı istikrarı yakalarim
Daha önce tecrübe etmişsin, yine yapabilirsin:KK39: Hem eşinle birlikte yapıyor olman da büyük avantaj, köstekten ziyade destek olan birisinin olması çok daha sağlam olmanızı sağlar. O zaman gelsin yaza kadar fit bir hatun daha :21::KK15:

Selam herkese,hoşgeldin maytapçım.
Yılın son günlerini buzz gibi uğurluyoruz.okuldan ewe arabayla nasil gideceğim hiç bir fikrim yok.tipi şeklinde kar yağıyor.
Maytabım benimde oğlum büyüdü,6 yaşını bitirdi.ilkokula başladı.günler hakikatten su gibi akıp geçiyor.
Buarada 4 gündür günde 1 bardak suyu anca içtiğim için deli gibi ödem yapti vucudum.bacaklarim bile pul pul oldu,o derece susuz biraktim kendimi.bu gun kahvaltimi normal yaptim ama akşama lapaya talim edicem.:)
Zumba kursu açılmış sitenin spor salonunda ama akşamlari 7-9 arasiymiş 2 seans olarak.malesef ikiside bana uymuyor.ne yapacağim bilmem.ebruda başlayamadi bi türlü pilatese...offf...
Banuşum ve aebenim sizde ne war ne yok canlar?
Bu arada hepimizin yeni yili kutlu olsun,ülkemiz ve milletimiz için herşeyin en iyisi olsun inşallah..ewlatlarimiz için bizim için herşeyin en hayirlisini versin Rabbim..

Back