• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Cuma sabahları arapça kursum var o yüzden sabah yazamıyorum kilom

Bu sabah 68,7

İyi havar 1-2 cm incelmişim ;)

Menüm

Sabah
2 yumurtalı ,süt ,yulaf kepeği ve rüşeymle yapılmış omlet ,
peynir .
Dom-sal-may .:-)

Öğlen
1 tr. Hurma
10 fındık .
1 kayısı

Akşam
Somon ızg.
Salata
20 fındık .

1.5 su
Spor yok malesef :(

Ben hala adet olmadım test yaptım ne gatif çıktı bir kez dahami yapsam

merhaba herkese uzun çok uzun aradan sonra döndüm epey zorlu aylar geçirdim ancak çok ça da gezdim internetim yoktu malüm telefonum da eski telefonlardan ancak bir aydır gizli takipteyim forumları

aeben abla nasılsın ben de kilo aldım maalesef stresten 2 kasımda diyete başladım 71,5 ile bu sabah 69,4 düm vallahi anlaıyorum kilo vermem çok zorlaştı neden böyle bir fikrin varmı hem okadar sağlıklı besleniyorumki, bol sebze prtein ara ara ekmekli kahvaltı vs.. herşeyi acauip dengeledim ama kilo veremiyorum doktoramı gitsem geçen hafta şehir dışındaydık orada bile çok dikkat ettim moralim çok bozluyor böyle olunca tartıyı arka odaya attım ama gene gidip tartılıyotum nerede yanlış yapıyorum

abla bir gruba mı girsem bana bir akıl versene bırakmak istemiyorum diyeti, ama tel olmadığı için internete öyle çok girmeiyorum grup yazıları çok uun takip etmek zor

Zeynom seni gördüğüme çok sevindim . Zeynep nasıl ?

Canım dr. Gitmende fayda var herşeyi yapıp kilo veremiyorsan bşr sorun var demekki ...

Guruplar taniki seni adepte eder ama çok sık olmasada girmen gerekir , olur dersen 7. Takımdayım ;)

Ama dr ihmal etme ;)

zeynep iyi abla bademcikleri alındı çok şükür 5 aydır ateş yok maşşallah:)) abla aslında yazın daliliyeye gittim halsizliğim vardı, kantesti yapıldı ama şeker falan bakılmadı tebi ben demir den şüphelenmiştim ama d vitaminim düşük çıktı sadece ambül kullanmaya başladım yazın da bol güneşe çıktım nebilim insülün direnci falan yazıyor bazı formlarda korktum ben direk diyetisyene mi gideyim ozaman

zeynep iyi abla bademcikleri alındı çok şükür 5 aydır ateş yok maşşallah:)) abla aslında yazın daliliyeye gittim halsizliğim vardı, kantesti yapıldı ama şeker falan bakılmadı tebi ben demir den şüphelenmiştim ama d vitaminim düşük çıktı sadece ambül kullanmaya başladım yazın da bol güneşe çıktım nebilim insülün direnci falan yazıyor bazı formlarda korktum ben direk diyetisyene mi gideyim ozaman
İnsülin direnci kilo vermeye engel gl endesksine dikkat edeceksin . Hem sadece bu değil bazı durumlarda var kilo vermeye engel . Bence dr görün kilo veremediğini anlat kapsamlı tahliller yapsınlar ..

Takımların günlük menü verme zorunluluğu var zeynom , gün içindede yada skşam fırsat buldukça okur yazarsın . Gel bizim 7. Takıma yaz illa takıma girmez zorunda değilsin ;) çekinme sakın olurmu ?
Link vereyimmi bulurmusun 7. Takımı . Oku son sayfaları ;)

Günaydın yarn lapa yapayım diyorum bir gün yapsam olurmu birde sen normal kahvaltimi yapıyorsun lapa yaptığın gün

Ben yine test yaptım tek çizgi çıktı soğan kabuğu kaynatıp iciyotum ama tik yok

Hayırlı cumalar .

Kilom 68,6

Bu hafta çok diyet yapamadım sporda yoktu ancak işte 100-200 gr gitmiş . Bunada hamdolsun ;).

Slm herkese,banum walla meraktaydim gebelik durumu için.yokmuş sewindim.
Lapa yaptiğim gunler ben 3 öğün lapa yiyiyorum.bu gunde sbahtan buğday haşlayip getirdim okula.yolda gelirkende yoğurt aldim küçük kutuda.sabah yiyemedim ewde yoğurt kalmamişti.elma yedim çiktim.öglende buğdayli yoğurt ve pul biber nane karişimi.akşamda onu yiycem işte.bu gun lapa yapma sebebim kahvalti yapmak ve kahvaltilikhiç bir sey yemek istemedi cnm.
Aslinda kıtır kıtır bi simit ve zeytinyağinda kekikli zeytine bana bana yağli sert bi peynir hayal ederek uyandim sabahin köründe.ana hayaller ve hayatlar başka tabisi:((
Akşamda hadi başladik madem dewam edeyim bari dedim,birde kalmasin buğdaylar çöpe gitmesin diye yiycem işte.
Eşimle oğlumada bol kıymali,pide yapiyorum.bu gun erken çiktim okuldan aşı vardi 8.siniflara.enstruman çalamayacaklardi o kollarla ,erken çiktim.
Poğaça yapip dondurucuya koyacaktim,hamurun birazindan pide yapayim erken gelmişken dedim.
Zeynom kizina geçmis olsun.geçen yaz bizde olduk bademciklerden ve genizetinden.rahatladik çok şükür.
Aebenim srn neler yapiyosun ablam?

zilim bende mi yapsam evde iki gün lapa ne dersin ?

ben iki gün sogan kabugu kaynatıp içtim reglim geliyor sanırım hafiften tam 11gün gecikme yaşadım
valla kilo vermem ve spora başlmamam şart oldu

lapa yapamasamda protein beslencem

zilim bende mi yapsam evde iki gün lapa ne dersin ?

ben iki gün sogan kabugu kaynatıp içtim reglim geliyor sanırım hafiften tam 11gün gecikme yaşadım
valla kilo vermem ve spora başlmamam şart oldu

lapa yapamasamda protein beslencem
Hadi gözün aydın sogan kabuğu söktü demekki ;)

Ne yapayım zilim bende birkaç parçaya bölündüm :-) ev çoçuklar derken bu yıl okula başladım biliyorsun . Arapça alt yapım yok birden üniver. Düzeyi sorular olacagı için arapça kursuna gidiyorum ama bu sene zor veririm arapçayı baya zor çünki . Birde 0 dan başladığım için . Onun dışında risale dersim var haftanın bir günü . 1günde kendi sohbet günüm :-) tabi bu arada birde diğer çalışmam gereken dersler var :-) yorulsamda huzurluyum ama ;)

Back