Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Nazli hoşgeldin cnm,keşke kilolar yüzünden değilde sohbet için toplansak burda.
Bende bu sabah regl oldum,resmen patlamak üzereydim şişlikten.çünki hiç su içemiyorum kışın ben.birde okulda sık s8k wc'ye gidip namaz kılmak için abdesimi soğuk suyla almak zorunda kalmiim diye az su içiyorum.soğuk buz gibi suyla ayaklarimi yikayip tam kurulayamadan çorap ayakkabi giyip sistit oldum çok kez.ama az su içip tuzlu mısır ,kuruyemiş vs..yiyince daha çok şistim.parmaklarimi zor kapatiyordum bu sabah ve 2 kg artida gorunuyordum.hemen kahvaltimi lapayla yaptim akşamada balik yapcam.bol salatayla.hawalarda soğuyacakmiş nasıl yürürum bilmiyirum.

selam zilimmm

bende 69 u göremeidm ya 70,1 diyor tartıı inatla inmiyor

Kaç gündür yogunluktan uğrayamadım

Banum sabredeceksin canım bünyeni biliyorsun . Reglinde geçsin inersin 6 lı rakamlara

Arada oluyor zilim , inersin
Suyu bende çok içemiyorum

Menüm
Sabah;
1dl. Tb. Ekmek -peynir
Sos- domates -biber -salatalık .

Öğlen ;
Et sote -cacık .10 fıstık .

Akşam ;
Yogurtlu ıspanak ...

20 dk yürüyüş .1.5 lt su .

Menüm
1.5 dl tam buğday ekmegi .
Peynir . Dom.sal. Bib .2 zeytin .

Öğlen
Et sote . Cacık ...
4 ceviz .10 fındık .

Akşam ( sohbette )
1 büyük dolma ( pirinçli )
Turşu . Yogurt .

Hamur işi ve tatlı yenmedi .en masumu dolmaydı ...

30 dk jillian .
2 lt su .

kahvaltı
dukan krep
peynir-maydanoz

öglen
1 kepçe mercimek çorbası
1.5 tabak kıymalı ıspanak
yogurt

akşam(17:30)
5-6 kaşık yogurt
2ceviz
15-20 adet kuru üzüm
yogutlaa karıştırıp tarçın serpip yedim

eve gidnce tırtıklamam inşş bişiyler

Oğlum dersini yaparken yaninda oturup burayi okuyordum.menü bildirimi yapayim:))
Sabah öğlen ve akşam lapacıydim bugun.keşke bol suda içebilseydim ama okulda öğrt.günü için etkinlik vs..çoktu yetiştirip içemedim.

Günaydın .

Dünki Menüm ;
1,5 dl ekmek
Peynir .
Dom-sal-bib.
Maydonoz .
3 ceviz .

Öğlen ;
14:00
Sebzeli köfte ,(1patlıcan.1 kabak ,5 köfte ) yogurt .

Akşam aç değildim

Peynir .5-6 üzüm ,1 mandalina ,5 çilek (bu mevsimde yenmez ama küçük cadı çok istedi ) dadına nefisti

30 dk kadar yürüdüm .
2 lt su .

ayyy reglim geçti bugün 3. gün

regli düşünmekten diyete veremiyorum kendimi

Slm herkese,banum adet olursan bildir walla bende meraklandim cnm.
Lapa gerçekten can simidim benim ,tak diye gitti ödemim.buğun 4.gün reglimin.eskiye dondu kilom şükür.akşamda misafirim vardi eşimin iş arkadaşlari ve aileleri.browni ve börek yapmıştim,onlarda bizde çiğköfte yoğurdular.gelirkende fıstıklı sarma tatli getirmişler ama hiç bişey yemedim.koşuştururken farketmediler neyseki.kendimede tabak aldim ama oğlum yanima gelip gittikçe ona tıkıştirdim.çiğköfteyi kiymali yaptilar,ben etin pişmişini zor yiyiyorum çiğini yiyemem zaten.onuda yemedim.kafam rahat yani.
Misafir bayanlardan biri kahvesini bol şekerli istedi,tatlilarin tamamini ve eşinin tatlilarinida yedi.tiroidi varmiş kilo alamiyormuş.
Onlar gidince eşime şu tiroidin ayariyla oynanmiyomu ya dedim.tiroidin bir sürü çeşidi var hepsi kilo aldiriyor bir tek çesidi kilo almayi engelliyor,ayari olsa bile sana kilo yapani denk gelir beni vurursun sonra diye takildi bana:)
Bende bu şans warken tiroidin bile kilo aldirani denk gelir bana:))
Şaka bi yana Allah dert verip derman aratmasin.
Nazli oğluş büyümüştür.?

zilim valla çok tedirignim benimde menümçokkötü bugün can sıkntısından yemeye verdim kendimi :

İyi akşamlar efenim
Menüm;
Sabah;
1 dl ekmek
Peynir .tere .
Az sögüş .

Ara ; 1 sıgara böreği ( kursta )

Ara; ( aç değildim )
1 trabzon hurması .20 fındık, az peynir .

Akşam ;
Bolll hamsi buğulama, salata .

Su 1.5
Spor yok sayılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…