Banum beslenmen pikonu tetikliyor olabilirmi ? Birde kilon ?Ben hala adet olmadım test yaptım ne gatif çıktı bir kez dahami yapsam
Banum beslenmen pikonu tetikliyor olabilirmi ? Birde kilon ?
İnsülin direnci kilo vermeye engel gl endesksine dikkat edeceksin . Hem sadece bu değil bazı durumlarda var kilo vermeye engel . Bence dr görün kilo veremediğini anlat kapsamlı tahliller yapsınlar ..zeynep iyi abla bademcikleri alındı çok şükür 5 aydır ateş yok maşşallah:)) abla aslında yazın daliliyeye gittim halsizliğim vardı, kantesti yapıldı ama şeker falan bakılmadı tebi ben demir den şüphelenmiştim ama d vitaminim düşük çıktı sadece ambül kullanmaya başladım yazın da bol güneşe çıktım nebilim insülün direnci falan yazıyor bazı formlarda korktum ben direk diyetisyene mi gideyim ozaman
Yok banum tümgün lapa kahvaltı yaparsan bi anlamı olmaz malum hiç tuz olmayacakGünaydın yarn lapa yapayım diyorum bir gün yapsam olurmu birde sen normal kahvaltimi yapıyorsun lapa yaptığın gün
Hadi gözün aydın sogan kabuğu söktü demekkizilim bende mi yapsam evde iki gün lapa ne dersin ?
ben iki gün sogan kabugu kaynatıp içtim reglim geliyor sanırım hafiften tam 11gün gecikme yaşadım
valla kilo vermem ve spora başlmamam şart oldu
lapa yapamasamda protein beslencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?