Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgicim hosgeldin ...

Canim link acilali 8 sene oldu ilk sayfalarda acemiydik biraz 'monti konusunda . Biraz daha ileri sayfalarsan okumaya baslaya bilirsin ....

Menune gelince ekmek yediginde mumkun oldugu kadar yagdan uzak dur birde recel zinhar yasak yani seker

Hoş bulduk.Hangi sayfalardan başlayayım sence?Yağ cla denilen metabolizma hızlandırıcı yağ ve yemaktan yarım saat önce aldım yine de içmeyeyim mi?

Ablamm hoş geldin. Çokkkk sevindim.Kabul etmek ne demek ?

Kıyamam diş mi çıkarıyor acaba?
Bugün daha iyiyim ama hala devam ediyor.Senin montiyle alakası yok ama bir kereden olmaz.Ama inan düzene alışınca zorlanmıyorsun.

Ablamm hoş geldin. Çokkkk sevindim.Kabul etmek ne demek ?
Hoş bulduk Gülfuren,sen olursunda ben gelmem mi,geçmiş olsun,inş. bu defa başarabilirim.Aslında genel kurallarını sayfa arasında değilde madde madde okuyabileceğim bir sayfa olsa.Düşük gl indekse göre besleneceğiz,karbonhidrat+protein yasak galiba doğrumu anlamışım?

ü

http://gurme.kadinlarkulubu.com/for...tignac-diyeti-deneyimlerimiz.236698/page-3429

Sevgi ablam buradan başalayıp ileriye doğru gidersen istediğin gibi bilgiler var.

Ara 13.30
1 Nektarin
4 kiraz

Sabah 14.00
(Aslında öğlen oluyor :) )

2 yumurta ile menemen
Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Acı biber

Ara 17.30

Ayran

Akşam 20.00

22.00

Sütlü süzme kahve

Balık
Salata

Ağırlık çalışmam
500 ip atlama

Senin menü yine çok güzel
Vallahi benim ki monti olmuyor denemeye devam daha doğrusu alışmaya.Bir de inanmazsiniz belki ama alışverişe gitmeye bile vaktim yok diş çıkarıyormuş cimimden doktor öyle söyledi.

Hoş geldin :)
10 sene önce uyguladim demişsin ne kadar kilo vermiştin ? Aslında güzel ve dengeli bir diyet ama adam akilli başlayamadım ben (

Diş çıkarıyor mu demiştim. Eeee tecrübe.Yeşil soğanın beyaz kısmı iyi geliyor acısı olur şimdi.Kıyamam ben ona.Allah sanada kolaylık versin.Çocuk çok tatlı nimet ama her aşaması zor.Sağlıkla büyüsünler.

Eşimde bende montide zorlanmıyoruz.İkimiz de kilo vermeye başladık ama cuma yazacağım.Ödem oluyor sonra farklı olmasın.

Hoş bulduk.Hangi sayfalardan başlayayım sence?Yağ cla denilen metabolizma hızlandırıcı yağ ve yemaktan yarım saat önce aldım yine de içmeyeyim mi?
Canim butur ek gida yada ilaclar hakkinda bilgim yok ....
1000 li sayfalar olabilir ...

Sevgicim tek mesajda bilgi edinmek istiyorsan linkin ilk mesaji bu ihtiyacini karsilar , birkac kere oku istersen ..
Montide tum besinler var ama bazilari ayni ogunde beraber
yenmiyor ... Kilo vermemizi engelleyen yahut kilo aldiran sagliksiz gl endeksi yuksek gidalar yenmiyor okadar .

Menun guzel gulfuren afiyet olsun ..

İdrarda kannonemli birdurum dr gitmeni siddetle tavsiye ederim gul ...

Büyük ihtimal kum döktüm heralde.Bir kere daha olmuştu.Bugün düzeldim canım sağ ol.Ama böbreklere baktırmam lazım.

Menun guzel gulfuren afiyet olsun ..

Sağol canım.Montiyi öğrendim sanırım.Sen evde şekersiz marmelat yapıp sabah ekmekli kahvaltıda ve ara öğün olarak yoğurda koyup yiyordun değil mi?

Şunu öğrenmek istiyorum ceviz,fındık,fıstık ne zaman yiyebiliriz?

Sabah 14.30

Tam tahıl ekmeği 1.5 dilim
1 dilim peynir
1,5 tatlı kaşığı şekersiz marmelat
3 bardak çay
2 dilim domates
Yarım salatalık

Ara 17.30

Yarım su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı marmelat
Tarçın,zencefil

Akşam 20.30

9-10 kaşık zeytinyağlı bamya
1 su bardağı cacık

2.5 litre su
Spor yok.

Dün spordan sonra vertigo atağı yine başladı.Bugün moralim bozuk.Sporda yapmadım.Yorulunca atak geliyor.Allah herkese sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…