Hamdolsun .. Aslinda hayat boyu monti tarzi beslensek ne olurTeşekkür ederim canım.Senin güzel bilgilerin sayesinde.Bu arada eşimin açlık şekeri 130 çıkıyordu.Şimdi 120 çıkıyor.Tokluk 80-90 arası şükürler olsun.
Merhaba Aeben,Gulfuren ve diğer arkadaşlar,beni de kabul edermisiniz?. monti yi ilk kitabının çıktığı yıllarda uygulamıştım,seneler geçti,10 seneden fazla oldu. Ben hala kilolarımla uğraşıyorum.Tekrar kitabı baştan okuyamam ama topiği baştan okumaya başlayacağım.Buğün sabah yediklerimi yazıp ilk uyarılarınıı alayım.
sabah.:
1 bardak metabolima çayı ve 1 kaşık aspir yağı
yarım saat sonra
1,5 dilim köy ekmeği(hakiki ve ekşi mayalı)
1 kk kadar peynir
2 kaşık domatesli biber kavurması
1 çay kaşığı çilek reçeli
6 tane zeytin
domates,acı biber
şekersiz çay
Hoş bulduk.Hangi sayfalardan başlayayım sence?Yağ cla denilen metabolizma hızlandırıcı yağ ve yemaktan yarım saat önce aldım yine de içmeyeyim mi?Sevgicim hosgeldin ...
Canim link acilali 8 sene olduilk sayfalarda acemiydik biraz 'monti konusunda . Biraz daha ileri sayfalarsan okumaya baslaya bilirsin ....
Menune gelince ekmek yediginde mumkun oldugu kadar yagdan uzak dur birde recel zinhar yasak yani seker
Ablamm hoş geldin.Merhaba Aeben,Gulfuren ve diğer arkadaşlar,beni de kabul edermisiniz?. monti yi ilk kitabının çıktığı yıllarda uygulamıştım,seneler geçti,10 seneden fazla oldu. Ben hala kilolarımla uğraşıyorum.Tekrar kitabı baştan okuyamam ama topiği baştan okumaya başlayacağım.Buğün sabah yediklerimi yazıp ilk uyarılarınıı alayım.
sabah.:
yarım saat sonra
1 kk kadar peynir
6 tane zeytin
domates,acı biber
şekersiz çay
Kıyamam diş mi çıkarıyor acaba?Geçmiş olsun canım simdi nasılsın ? Benim bebeğim dun çok huzursuzdu o kadar yordu ki beni aksam 7 de uyumuş kalmışım.Akşam yemeği yiyemedim yani.
Sabah yumurta salatalık bir dilim ekmek
öğlen mercimek çorbası ve yağsız spagetti yemiştim
Yine monti olmadı açıkçası
Yediklerini azaltmaya başladım ya o da bir şeydir diyorum şimdilik.
Ben de takım isteğinde bulundum canım 9. Takıma girdim.
Sağol canım.Bugün daha iyiyim ama kan hala var birde midem bulanıyor.Hasta oldugun mesajini gormemisin gulfuren gecmis olsun ...
Hoş bulduk Gülfuren,sen olursunda ben gelmem mi,geçmiş olsun,inş. bu defa başarabilirim.Aslında genel kurallarını sayfa arasında değilde madde madde okuyabileceğim bir sayfa olsa.Düşük gl indekse göre besleneceğiz,karbonhidrat+protein yasak galiba doğrumu anlamışım?Ablamm hoş geldin.Çokkkk sevindim.Kabul etmek ne demek ?
http://gurme.kadinlarkulubu.com/for...tignac-diyeti-deneyimlerimiz.236698/page-3429Hoş bulduk Gülfuren,sen olursunda ben gelmem mi,geçmiş olsun,inş. bu defa başarabilirim.Aslında genel kurallarını sayfa arasında değilde madde madde okuyabileceğim bir sayfa olsa.Düşük gl indekse göre besleneceğiz,karbonhidrat+protein yasak galiba doğrumu anlamışım?
ü
Ara 13.30
1 Nektarin
4 kiraz
Sabah 14.00
(Aslında öğlen oluyor :) )
2 yumurta ile menemen
Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Acı biber
Ara 17.30
Ayran
Akşam 20.00
22.00
Sütlü süzme kahve
Balık
Salata
Ağırlık çalışmam
500 ip atlama
Merhaba Aeben,Gulfuren ve diğer arkadaşlar,beni de kabul edermisiniz?. monti yi ilk kitabının çıktığı yıllarda uygulamıştım,seneler geçti,10 seneden fazla oldu. Ben hala kilolarımla uğraşıyorum.Tekrar kitabı baştan okuyamam ama topiği baştan okumaya başlayacağım.Buğün sabah yediklerimi yazıp ilk uyarılarınıı alayım.
sabah.:
yarım saat sonra
1 kk kadar peynir
6 tane zeytin
domates,acı biber
şekersiz çay
Senin menü yine çok güzel
Vallahi benim ki monti olmuyor denemeye devam daha doğrusu alışmaya.Bir de inanmazsiniz belki ama alışverişe gitmeye bile vaktim yokdiş çıkarıyormuş cimimden doktor öyle söyledi.
Canim butur ek gida yada ilaclar hakkinda bilgim yok ....Hoş bulduk.Hangi sayfalardan başlayayım sence?Yağ cla denilen metabolizma hızlandırıcı yağ ve yemaktan yarım saat önce aldım yine de içmeyeyim mi?
İdrarda kannonemli birdurum dr gitmeni siddetle tavsiye ederim gul ...Sağol canım.Bugün daha iyiyim ama kan hala var birde midem bulanıyor.
Hoş bulduk Gülfuren,sen olursunda ben gelmem mi,geçmiş olsun,inş. bu defa başarabilirim.Aslında genel kurallarını sayfa arasında değilde madde madde okuyabileceğim bir sayfa olsa.Düşük gl indekse göre besleneceğiz,karbonhidrat+protein yasak galiba doğrumu anlamışım?ü
Ara 13.30
1 Nektarin
4 kiraz
Sabah 14.00
(Aslında öğlen oluyor :) )
2 yumurta ile menemen
Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Acı biber
Ara 17.30
Ayran
Akşam 20.00
22.00
Sütlü süzme kahve
Balık
Salata
Ağırlık çalışmam
500 ip atlama
İdrarda kannonemli birdurum dr gitmeni siddetle tavsiye ederim gul ...
Menun guzel gulfuren afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?