Büyük ihtimal kum döktüm heralde.Bir kere daha olmuştu.Bugün düzeldim canım sağ ol.Ama böbreklere baktırmam lazım.
Sağol canım.Montiyi öğrendim sanırım.Sen evde şekersiz marmelat yapıp sabah ekmekli kahvaltıda ve ara öğün olarak yoğurda koyup yiyordun değil mi?
Şunu öğrenmek istiyorum ceviz,fındık,fıstık ne zaman yiyebiliriz?
Gecmis olsun gulfuren . Kizkardesimdede var ayni hastalik rabbim sifa versin fazla yorulmaya gelmez dikkat et ..,Dün spordan sonra vertigo atağı yine başladı.Bugün moralim bozuk.Sporda yapmadım.Yorulunca atak geliyor.Allah herkese sağlık versin.
Sağol canım bir gün sürdü bi sefer.Buna da hamd olsun.Nörolojiye gidip mr çektireceğim.Üç aydır yordu beni.Gecmis olsun gulfuren . Kizkardesimdede var ayni hastalik rabbim sifa versin fazla yorulmaya gelmez dikkat et ..,
Kardeşinin nasıl oluyor?Gecmis olsun gulfuren . Kizkardesimdede var ayni hastalik rabbim sifa versin fazla yorulmaya gelmez dikkat et ..,
Cok yorgunluga . Fazla kitap okumaya gelmiyor . Basi donuyor .Kardeşinin nasıl oluyor?
Allah şifa versin.Allah beterinden korusun ama insanın hayat kalitesi düşüyor.Cok yorgunluga . Fazla kitap okumaya gelmiyor . Basi donuyor .
Evet malesef .Allah şifa versin.Allah beterinden korusun ama insanın hayat kalitesi düşüyor.
Gulcum evet bugun monti ucmus fakat montiye tekrar dondügunde gider bos yere sapma yolundanMonti gitti dört günlük emek de gitti.İki gün mercimekli,nohutlu,salatalıklı yoğurt diyetini yapacağız.
Evet senin yaptığın ama içine bulgur koymadım. Bugün tartıldım hemen 700 gram geri gelmiş.Yarın gelen inşallah gider dediğin gibi.Gulcum evet bugun monti ucmus fakat montiye tekrar dondügunde gider bos yere sapma yolundan
Dedigin diyetde montiye uyar ayran aşindan bahsediyorsun sanirim.
Yarin tekrar tamEvet senin yaptığın ama içine bulgur koymadım. Bugün tartıldım hemen 700 gram geri gelmiş.Yarın gelen inşallah gider dediğin gibi.
Gerçeğinde bulgur kullanmış.G.İ yüksek diye koymadım.Birde dereotu koydum misss.Yarin tekrar tam
Monti yap gider..
Ayran asini bulgurlami yapmisim... Cok yaparirdim dogru
Yesil mercimek aşurelik bugday nohut . Yogurt , salatalik ...
Tebrikler gulfuBaşlangıç Kilom :59
Bugünkü Kilom : 57.3
Verilen Kilo :1.7
aeben yardımların için teşekkür ediyorum.Kaldı 5,300 kilocuk.Haftaya 56.300 hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?