- 20 Kasım 2011
- 208
- 295
- 303
Tatildesin cok gec kalkiyorsan iki ogun yiyebilirsin . Saatlerin uyyorsa arada yapabilirsin bu iki ogun arasinda ..
Unutmaman gereken ogun aralarinda en az 3-4 saat agzina bisi koymaman tabi su cay haric. Tabi meyveyi aramda kullana bilirsin ..
Menun guzel gulfuren ..
Meyvede 20 dk sonra olur sutlu kahve . Sekerli olmasin bide kremali
Bu arada yasimiz ayni boylarimizda yakin ... Aslinda kilon iyiymis canim ben o kiloda fazla bile zayif oluyorum . Kas yogunlugun fazla sanirim ...
Benim en kucuk oglan ablasi :). Kizlarimin biri 20 digeri 16 yasinda :). Ben erken yol almisim
Gülfuren ne yaptın canım spor programi olusturdun mu? Bu arada en yavaş benim galiba 34 yaşındayım ,ilk bebeğim :)
güldürdün beni.Olsun boş ver sağlıkla kucağına bebişini almışsın ya gerisi önemli değil.İkinciyi düşünüyor musun?Bebeğin daha küçük de ileride.
Vallahi dün diyet iyi geçti.Gece biraz acıktım ama geç yattığım için oldu.
Spor Savaş Cebeci de vücutçu bir hoca var.Youtube da videoları var.Bayanların yapabileceği cardio programı eklemiş.Daha çabuk sonuç alacağımızı iddia ediyor.Aslında sende rahat yapabilirsin.Yaparken zorlanmıyorsun.Zamanla ağırlıkları arttıracağım.
Birde telefonu 30 günlük squat,plank birkaç hareket daha indirdim.Onlarla devam edeceğim.Aralara da yoga eklerim.Ben aynı şeyi yapmaktan sıkılıyorum.O yüzden çeşitlendiriyorum.Squatı yapmadan önce de ip atlarım.
Bu sefer incelmek istediğimi giymek istiyorum.
Kilom fazla değil ama bende istikrar yok.Bu sefer ilk defa hiç kaçamaksız bir günü atlattım şükür.2012 den beri 5-6 kiloyu vrrmeye çalışıyorum.Bu sefer inşallah olacak.Ben de bakayım you tube tan,sabah aksam uzay yürüyüşünden sıkılabilirim .Sabah ve gece yatarken en az 30 dakika olacak şekilde yapayım diyorum ben de.
Senin kilon çok fazla değil canım eminim en kısa zamanda istediğin kıyafetlerin içine girersin.Ben bu aralar aynaya bakamaz oldum düşün ruh halimi
İkinci bebeği düşünüyorum yaşım çok da geçmeden ama bu kilolardan kurtulmadan olmaz tabi.Önce zayıflayayım da nasipse ikinci de olur inşaallah.
Tamam anladım.Ben şöyle düşünmüştüm.Kahvaltı yaptım 3-4 saat so ra öğle yemeği yemem gerekiyor ya kahvaltıdan 1,5 saat sonra ara öğün onuda meyva olarak yapabilirim diye düşünmüştüm.Gul canim meyveyi ara olarak yapabilirsin dedigim bugun gec kahvalti yaptigin icin 2 ogun yedinya onlarin arasinda demistim . Meyvede olsa ancak yemekten 3-4 saat sonra yiyebilirsin ,
Hergun olmamak kaydiyla olabilir ama sut oldugu icin ara ogun niyetineTamam anladım.Ben şöyle düşünmüştüm.Kahvaltı yaptım 3-4 saat so ra öğle yemeği yemem gerekiyor ya kahvaltıdan 1,5 saat sonra ara öğün onuda meyva olarak yapabilirim diye düşünmüştüm.
Son bir soru şekersiz sütlü kahve içebilir miyim yemekten iki saat sonra?Akşam onda çok acıktık mesela sütlü kahve içebilir
miyim?
Hergun olmamak kaydiyla olabilir ama sut oldugu icin ara ogun niyetine.
Canım öncelikle dünkü menun çok güzelmiş tebrik ederim.Yağ yakma programını da paylaşmışsın teşekkürler .İpim ve dambel yok ama temin edebilirsem deneyecegim.Zayıflama takımına girmek için istekte mi bulunmam lazım? Tam olarak bilmiyorum.tirimujgan ben 1. takım cuma zayıflama yarışmasına katıldım.Kabul ederlerse sen de istersen oraya da gel.Kalabalık olunca daha iyi oluyor.Burada sen ve benden başka kimse yok.Aeben de sağolsun yardımcı oluyor.Burayada yazarız ki aeben bizi uyarsın.Ne dersin?
Takımlara katılmak istediğimi söyledim kabul ettiler.Diyet gruplarını açıncaCanım öncelikle dünkü menun çok güzelmiş tebrik ederim.Yağ yakma programını da paylaşmışsın teşekkürler .İpim ve dambel yok ama temin edebilirsem deneyecegim.Zayıflama takımına girmek için istekte mi bulunmam lazım? Tam olarak bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım.Senin güzel bilgilerin sayesinde.Gulcum menun cok guzel afiyet olsun ..
Takimlara katilmak iyidir motive ve mecburiyet vardir ..
Menulerinizi ve sorularinizi buraya yazarsiniz , yanlislar olursa duzeltiriz zaten.
Takımlara katılmak istediğimi söyledim kabul ettiler.Diyet gruplarını açınca
1.takım CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI canım.
Teşekkür ederim canım.Uzun zamandır kaçamaksız iki gün geçirdim.Dün çocuklara puding yaptım ama yemedim.
İpe gerek yok ben elimde ip varmış gibi yapıyorum.Dumbel yoksa 500 ml su şişelerini doldur.Bu hareketler seni yormaz inan bana.
Dün gece kötü oldum idrar yolu iltihabı yada kum döktüm bilmiyorum.İdrarımdan kan geldi çok ağrım oldu.Zor bir geceydi.
Bebişin nasıl,diş çıkarıyor mu?
Merhaba Aeben,Gulfuren ve diğer arkadaşlar,beni de kabul edermisiniz?. monti yi ilk kitabının çıktığı yıllarda uygulamıştım,seneler geçti,10 seneden fazla oldu. Ben hala kilolarımla uğraşıyorum.Tekrar kitabı baştan okuyamam ama topiği baştan okumaya başlayacağım.Buğün sabah yediklerimi yazıp ilk uyarılarınıı alayım.tirimujgan ben 1. takım cuma zayıflama yarışmasına katıldım.Kabul ederlerse sen de istersen oraya da gel.Kalabalık olunca daha iyi oluyor.Burada sen ve benden başka kimse yok.Aeben de sağolsun yardımcı oluyor.Burayada yazarız ki aeben bizi uyarsın.Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?